- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.781
ateşsizprensesss dişin nasıl oldu halledebildin mi
Dün
[1] Madlen çikolata 4 ADET 60
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[3] Armut 1 ADET 70
[4] Elma 2 ADET 120
[5] Lokum-sade 1 ADET 15
[6] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 40 dak -257.808
[7] Yüzme (Yavaş Kulaç) 30 dak -301.824
[8] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 paket 84
[9] Yoğurt (tam yağlı) 40 GRAM 27.2
[10] Beyaz Peynir 27 GRAM 67.5
[11] Ülker Grissini Kepekli 1 adet 31
[12] Menemen 0.4 PORSİYON 71.6
Toplam : 76.668 kal.
selam milleeeetttt..!!!
öncelikle hemen hesap veriyorum
en son girdiğim günün sabahı bilgisayarım bozuldu ve takıma gelemedim
bayramda giremeyeceğimi zaten söyleyecektim ama bilgisayar sorunu olunca onuda söyleyemedim ve kaç gündür çok uzaklarda kaldım
aslında Elifin numarası vardı ama eşşeek kafam kaydetmemişim telefona
ece nin numarası da yoktu,çok pişman oldum açıkçası...
siz neler yaptınız bakalım nasılsınız?
tabi önce saçımı çekebilirsiniz ama inanın elimde değildi...
Bayram telaşı canım, girememen normal.
Zaten bu hafta bildirim olmayacağı için sorunda olmaz, rahat ol
Amonra'da yok ki...
İzmir'e gitti canım o cadı:)
canim çok geçmis olsun ALLAH yardimciniz olsun insallah ameliyat olur ve iyilesir ALLAH tan umut kesilmezbildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..
yok benimki ttnet adsl :) inş koyabilirler :) saol bu arada bilgi içinHoşgeldin kaptan:)
Kota derken? Vınn falan kullanıyorum deme sakın
Ben de ne güzel beğen yapıp anlatıyordum onayladığımı.
Şimdi olmayınca eksiklik var gibi geliyor bana.
Curly açıklama yapmış sitede ağırlık yapıyormuş buton, yüklenme oluyormuş Teknik yani sorun...
Ama gerekli araştırmaları yapıp tekrar koyup koyamayacaklarına karar vereceklermiş...
selam milleeeetttt..!!!
öncelikle hemen hesap veriyorum
en son girdiğim günün sabahı bilgisayarım bozuldu ve takıma gelemedim
bayramda giremeyeceğimi zaten söyleyecektim ama bilgisayar sorunu olunca onuda söyleyemedim ve kaç gündür çok uzaklarda kaldım
aslında Elifin numarası vardı ama eşşeek kafam kaydetmemişim telefona
ece nin numarası da yoktu,çok pişman oldum açıkçası...
siz neler yaptınız bakalım nasılsınız?
tabi önce saçımı çekebilirsiniz ama inanın elimde değildi...
ooooyyyy birinci olmuşuummm
ama bu hafta kötü
yarından itibaren herşeyimle toparlıyorum amaaaaa
eferüm banaaa :78::78:
ayyy şükür atılmamışııımmm
geçmiş olsun canım tekrar neyse ki iyi atlatmışsın :)Yok canımcım ya...Böyle dolaştım bayramda
Ama çpk sıkıntı olmadı benim için.
Yapı olarak ağız çevrem biraz küçüktür, konuşurken dişlerim görünmez bile:)
Sadece gülmemi kontrol ettim.
Kısacası çok sıkıntı olmadan atlattım bayramı şükür:)
Bugünde bayram bitti, yarın heryer açık.
Bana dişçinin yolu sabah erkenden gözüktü
aa 101 sayfa ilerlemiş miii maşallah ona da şükür ben farketmemişim :)kaç gündür giremedim ama sadece 10 sayfa ilerlemiş zaten
açıkçası çok şey kaçırmadığım içinde sevindim
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inş. nerde varsabildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..
Günaydın kızlar
bayram dönüşü çok işim var
bugün neredyse hiç uğrayamayabilirim
kilom 82,5 geldi bu sabah çoğu ödemdir bence ama sonuç şimdilik bu malesef(
öptüm herkesi
olsun canım düzelir inş.kilo bildirimimi yapiyim
geçen hafta 81.9
bu hafta 82.1
gelen +200 bunada sukur
sporum 180dk bayram nedeni ile az yapabildim
bayramin ilk gunu azar azar da olsa baya karistirmistim 2gun midem agridi
ve bugun regl olmam gerekiyordu ama gecikicek gibi onun sisligide var tabi
bugün yine çook işim var o yüzden selam verip kaçıcam kızlar bugün bildirim yok ama bende yazayım
geçen hafta 60,6
bu hafta 59
giden 1,6
öptüm canlarımm
bildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
Günaydın kızlar
bayram dönüşü çok işim var
bugün neredyse hiç uğrayamayabilirim
kilom 82,5 geldi bu sabah çoğu ödemdir bence ama sonuç şimdilik bu malesef(
öptüm herkesi
kilo bildirimimi yapiyim
geçen hafta 81.9
bu hafta 82.1
gelen +200 bunada sukur
sporum 180dk bayram nedeni ile az yapabildim
bayramin ilk gunu azar azar da olsa baya karistirmistim 2gun midem agridi
ve bugun regl olmam gerekiyordu ama gecikicek gibi onun sisligide var tabi
bugün yine çook işim var o yüzden selam verip kaçıcam kızlar bugün bildirim yok ama bende yazayım
geçen hafta 60,6
bu hafta 59
giden 1,6
öptüm canlarımm
benim de bilgisayarım bozulduğu zaman girememiştim hatta bu yüzden ilk yapmam gereken bildirimi ben değil elif abla yapmıştı..insanlık hali olur canım boşver sen önüne bak şimdi..
evet canım..
atılmadın tabiki okuduysan bilirsin ben bayramda bişey beklemediğimi yazmıştım zaten bende pek giremedim
geçmiş olsun canım tekrar neyse ki iyi atlatmışsın :)
aa 101 sayfa ilerlemiş miii maşallah ona da şükür ben farketmemişim :)
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inş. nerde varsabugün bildirim yok ama bu bilgilendirmelere sevindim üzüntüden de biraz vermişindir canım
olsun canım nasıl olsa işin bitince sık sık gelirsin :)
değerli yardımcım msnden birşey görüşmek istiyorum müsait misiiiiiin :/
ama önce işim var geldiğimde bulursam senide söylerim ok :)
yle giderse önümüzdeki hafta atağa geçer bu59 kilosun mezun olabilmen içiiin 54,7 olmalısınn.. hadi bakalım inş. çok bişey yok..
msne gel kız bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?