- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.201
Kız senin boyun kaç ?
inceciksin zaten ..
kız varya bu bize inat böyle diyo
benim boy 1,62 kilo 71 de :44:
:44: e ben öliim o zaman
Benim boyum 170 ama kilom gitmiyor fazla ..
Ama gidcek boşver eriyeceğiz biz de
inş el birliğiyle bu arada bakıyom da yavaş yavaş toplanıyo grup
Kızlar kilomu yazayım ben.
Malum sonra gelemeyebilirim.
Çok ilginç bir kilo
54.850
Şuna bak yaa, gram gram:)
Gelicem yine
sevindim canim toparlanmana dogru karar verdin pisman olmazsinselam kızlar dün gece gideyim bırakayım buraları dedim ama bırakamıyorum alıştım size düşündüm taşındım yarın sıkı bir diete başlamaya karar verdim yiyince şekerim yükseliyor yüzüm kızarıyor sağlığım kötüye gidiyor birde buraya yazmadan duramıyorum..bu akşam annemle avm gittik hırka filan aldım kendime biraz büyükbeden ama siyah oldugundan çok zarif durdum içinde ehehe bugun göbeğim erimiş gibiydi çok hoşuma gitti birde saçlarıma gecengün kat attırdım eskisi gibi zayıf halimdeki gibi kestirdim saçları oda çok hoşuma gitti ah ah eski günler insan hamilelikte alıyor kiloları dicem ama ben ondan öncede hafif balıketindeydim ehehe neyse hepiniz iyisiniz sanırım bir arkadasımızın diş problemi olmuş üzüldüm ama sanırım yakında yeni dişlere kavuşucak hadi hayırlısı bakalım şimdilik bu kadar:)saat geç oldu biraz çıkmam gerekli yarın oğlumu dr götürcez sabahan yine inşallah kilo almıştır çok az kilo alıyor biraz bana çekseydi keşke o yönden ama nerdee of of kilo alamamasına çok takmış durumdayım herkeze iyi geceler..
atessizprenses masallah heryere yetisiyorsun canimMerhaba arkadaşlar
Çevrenizde kilo problemi olan arkadaşlarınız varsa ve bölgesel incelme sıkıntısı yaşayanlar, Damar tıkanıklığı yaşayanlar, Kalp hastalığı olanlar
Sitemizi tavsiye ederseniz sevinirim ayrıca ciddi takım arkadaşlarıda arıyoruz işe ihtiyacı olanlarada verebilirsiniz. Ek iş yapmak isteyenlerde olabilir
ben bir ev hanımı olarak bu işi yapıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
tebrik ederim canimkızlar kilom 82,4
pazartesi 85 çıkmıştım
kurtulmuşım fazlalıklardan
bu hafta itibariyle
izinli olmak istiyorum
haftaya giriceksin galiba listeye canimyer yok mu benide alın listeye kızlar sıkışın biraz yer açın bana
başlangıç kilo:61.5
geçen hafta kilo:58.9
bu hafta:58
giden:0.9 kg
toplam giden:3.5 kg
toparladım sayılır
haftaya daha iyi olacak inşAllah
tabi az önce yediğim bisküitleri saymazsak
bu arada ece beim pazar günü aöf sınavım var,iktisat teorilerinden kalmıştım da
hiç çalışmadım daha
bugün bildirim yapacağımızı unutup başlayayım diye plan yapmıştım
o yüzden çok giremeyeceğim
en son tüm listeler saat kaç gibi veriliyor o zaman gireyim de o zaman yardımcı olayım
daha işlevsel olurum
bu arada herkese günaydınlaaarrr
hayırlı cumalara kızlar
tebrik ederim canim
haftaya giriceksin galiba listeye canim
yinede kaptanimiz iyisini bilir
gelelim bugün ne yiyip ne yemediğime kahvaltım;peynir zeytin domates salatalık kepek ekmeği 2-3yeşil biber fesleğen ,arada bir avuç leblebi,1 elma,1 kupa çay,15kadar çubuk kraker (öğle yemeğim gecikmişti biraz),öğlen tavuklu patates bezelye,pilav arada`;çay(yanında cips vardı 2 tane yedim kalanına uzaktan baktım) akşamda aynı yemek yanına pilav yerinesalata
Selam kızlar,
Ben geldim:)
Sabah erkenden diş provama gittim.
Sonunda bitiyor çilem galiba.
Yarın takılacak.
Bitsin artık çektiğim ağrıyı anlatamam size.
Bir de işe falan gidemedim, dışarıda çıkamadım, hep evdeydim.
Sıkıntı geldi artık.
Bugün dedim yeter tak artıkk şu dişlerimi.
İnşallah yarına sorun çıkmazsa dişçiden doğru işime geçicem.
Özledim artık işimi
Ne güzel:)
Bakar mısınız kızlar, grubumuza oldukça enerjik biri katıldı.
Harikasın canım:)
Zaten ya cumartesi ya pazar
Kendimizi ertelemekten böyle olduk zaten.
Bazen gıcık oluyorum kendime
Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.
Alıntılarını yerim senin:)
Ama çok kaçırmışın bak
Ben yiyemiyorum dişimden diye mutlu mu oldun cadı?
Benim yerime sen ye o zaman ne yapalım
Ben demedim mi alıntılar karıştı diye.
Bak nereye ne yazmışım belli değil
Sana da soru sorayım mı kuzu
Kız sen beceriklisindir.
Yok mu köşende şöyle güzel, şık bir havlun ellerinle güzel havlu kenarı örülmüş olarak.
Ben böyle şeyleri boş zamanlarımda yapar bir yere giderken götürüm kuzu.
Aklına ne gelirse havlular, mutfak havluları, takılar(kız çocukları için), süslü sabunlar, şapkalar hatta tülbent bile oyalarım:)
Sen de yap dursun
eğer altın türü olmayacaksa şöyle oyalı tülbent havlu ..vs.. türü şeyler hoş olur ve yahutta evi için züccaciye türü hediyelik güzel bişey alınabilir
Kızlar kilomu yazayım ben.
Malum sonra gelemeyebilirim.
Çok ilginç bir kilo
54.850
Şuna bak yaa, gram gram:)
Gelicem yine
selam kızlar dün gece gideyim bırakayım buraları dedim ama bırakamıyorum alıştım size düşündüm taşındım yarın sıkı bir diete başlamaya karar verdim yiyince şekerim yükseliyor yüzüm kızarıyor sağlığım kötüye gidiyor birde buraya yazmadan duramıyorum..bu akşam annemle avm gittik hırka filan aldım kendime biraz büyükbeden ama siyah oldugundan çok zarif durdum içinde ehehe bugun göbeğim erimiş gibiydi çok hoşuma gitti birde saçlarıma gecengün kat attırdım eskisi gibi zayıf halimdeki gibi kestirdim saçları oda çok hoşuma gitti ah ah eski günler insan hamilelikte alıyor kiloları dicem ama ben ondan öncede hafif balıketindeydim ehehe neyse hepiniz iyisiniz sanırım bir arkadasımızın diş problemi olmuş üzüldüm ama sanırım yakında yeni dişlere kavuşucak hadi hayırlısı bakalım şimdilik bu kadar:)saat geç oldu biraz çıkmam gerekli yarın oğlumu dr götürcez sabahan yine inşallah kilo almıştır çok az kilo alıyor biraz bana çekseydi keşke o yönden ama nerdee of of kilo alamamasına çok takmış durumdayım herkeze iyi geceler..
kızlar kilom 82,4
pazartesi 85 çıkmıştım
kurtulmuşım fazlalıklardan
bu hafta itibariyle
izinli olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?