- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.881
canım sen üniversitemi okuyodun? ben unutmuşum
bak bizde eşimle ünv. okurken anıştık 2 sene birlikte okuduk aynı şehrin farklı ilçelerindeydik ama uzaktık yinede
sonra bide askerlik vardı bizim 6 ayda o sürdü.nişandı düğündü derken hiç bitmiicekmiş gibi geliyo o zamanlar ama bak şimdi 1,5 sene oldu evleneli bizde.yıldönümümüzü kutlarken eski günleri yaad ettik neler yaşadık ne zorluklar imkansızlıklae bak şimdi hepsi hayal oldu
saat 12;
karpuz
15:00
4 erik
16:30
1 kuru kayısı
birazdan çay içeceğiz annemle
bisküt yememem gerek kızlaaarrrrrrr:18:
kızlar ben çıkıyorum artık..
çok moralim bozuldu..
yazarken kimsenin kırılacağını düşünmemiştim ki ben
lütfen seni hedef alarak yazmadım canım, bak bir arkadaş diğer takımlardada böyle olduğunu yazmış normali bu demekki ,benim demek istediğim beklentilerimin farklı olduğuydu aslında ,ben diyete odaklandığım için bu tarz şeylerin konuşulduğunu düşünerek girdim takıma ama yanılmışım,benim hatam yani, msjları çok da okumadan daldım takıma ,kimseyi üzmek değil yermek değil amacım üzdüysemde özür dilerimkızlar ben çıkıyorum artık..
çok moralim bozuldu..
yazarken kimsenin kırılacağını düşünmemiştim ki ben
merhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum boyum 170 kilom 74 hedef kilom 64 (60) da olsam fena olmaz yani) ama şmdiki hedefim 64
herkese slmlar :)
teşekkürleryeni eğitim - öğretim dönemimiz hayırlı olsun kaptancım umarım bu yılınız çok iyi geçer
Kız hadi hayırlı olsun tekrardan
nasıl fark ettiler mi bakiiim zayıfladığını?
yazmıştım hatta sende artık benim fikrimin bi önemi yok ama olabilir demiştincanım ece geçen hafta sayma dedi bana :26:
bi fikri varmış bizim liselinin
ama sonra unuttu galliba kaldı öyle
kız beğenmezsen bana gönder
sen bilirsin elbette ama bi kez daha düşün istersenkızlar lütfen yanlış anlamayın dünden beri düşünüyorum,bu takımda size göre hem daha kilolu hemde daha yaşlıyım ,kilo verme konusunda sizden yeteri kadar faydalanmıyorum,paylaşımlarımız benim beklediğim doğrultuda olmadı, ana temanın diyet olmasını bekliyordum açıkçası,eee sen bu tarz konular açsaydın diyebilirsiniz sonradan gelince bir guruba dahil olmak o grubun parçası olmak gerçekten zor,bende bu takımın parçası gibi hissedemiyorum,burda olmanın getirisi olmadı bana,bir yük gibi hissetmeye başladım o yüzden takımdan ayrılıyorum,sessiz sedasız da kaçmak istemedim ,sizlere kilo vermede başarılar diliyorum
Ne alakası var arkadaşlar ya asıl burda diet konusunda başka paylaşımlar olmazsa sorun olur
robot gibi oluruz
hiççç takma kafana sen elif senlik bi durum yok ortada merak etme
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
hee bu arada ece ve okula başlayan herkese iyi bir sene olur inş.
hoşgeldin o zaman canım ..hedef kilonu 64 kaydediyorumgerekirse sonra değiştiririz..
hoşbulduk canım :) cuma günü kilolarımızı yazıyoruz değilmi ?
bugün pek kimseler girmemiş ama yine de paylaşım iyi
bi ben yoktum :-(
ee nasılsınız bakalım alevcim sen vaz mı geçtin izne ayrılmaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?