Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah mesut etsin begümcüm sizi
gerçekten senin ve eşinin arasında inanılmaz bir bağ olduğunu öyle hissediyorum ki..
tarifsiz birşey
maşAllah size

inşAllah bende senin gibi olurum da bizde birlikte eskileri yad edebiliriz :97:

neyse artık özel konulara girmeyeyim ben
rahatsız olan olduğunu bilsem hiçbirşey demezdim zaten
çok üzüldüm

saat 12;
karpuz

15:00
4 erik

16:30
1 kuru kayısı

birazdan çay içeceğiz annemle
bisküt yememem gerek kızlaaarrrrrrr:18:

Sakın sakın sakın.
Bisküvi hem çok kalorili hem glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır.
Şöyle yapabilirsin yerine.
Kocaman bir bardak ayran.
Hem tok da tutar.
Yok tatlı istediysen süt ile tarçın olabilir.
Leblebi yiyebilirsin.
Alternatif çoğaltabilirim ama bisküvi yeme ..

kızlar ben çıkıyorum artık..
çok moralim bozuldu..
yazarken kimsenin kırılacağını düşünmemiştim ki ben

Tatlım bozma moralini, hiç bir zaman herkes her şeyden memnun olamaz.
Bak bizim takıma.
Her şey konuşulur, zayıflama konusu evet çok önemli, çok paylaşımımız olur ama yeri gelir özel konulara da gireriz.
Artık öyle bir benimsedik ki birbirimizi valla birinin derdi olunca çok üzülüyorum.
Böyle olunca kimse birbirinin dediğine alınmıyor da.
Ben birisi kaçamak yapsın nasıl kızıyorum .
Ama hepimiz biliyoruz birbirimiz için ..
Özel paylaşımlar bu samimiyeti daha da arttırıyor.

Ne alakası var arkadaşlar ya asıl burda diet konusunda başka paylaşımlar olmazsa sorun olur
robot gibi oluruz

hiççç takma kafana sen elif senlik bi durum yok ortada merak etme

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar

hee bu arada ece ve okula başlayan herkese iyi bir sene olur inş.

kızlar ben çıkıyorum artık..
çok moralim bozuldu..
yazarken kimsenin kırılacağını düşünmemiştim ki ben
lütfen seni hedef alarak yazmadım canım, bak bir arkadaş diğer takımlardada böyle olduğunu yazmış normali bu demekki ,benim demek istediğim beklentilerimin farklı olduğuydu aslında ,ben diyete odaklandığım için bu tarz şeylerin konuşulduğunu düşünerek girdim takıma ama yanılmışım,benim hatam yani, msjları çok da okumadan daldım takıma ,kimseyi üzmek değil yermek değil amacım üzdüysemde özür dilerim

merhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum boyum 170 kilom 74 hedef kilom 64 (60) da olsam fena olmaz yani) ama şmdiki hedefim 64
herkese slmlar :)

canım ece geçen hafta sayma dedi bana :26:
bi fikri varmış bizim liselinin
ama sonra unuttu galliba kaldı öyle
yazmıştım hatta sende artık benim fikrimin bi önemi yok ama olabilir demiştin
kız beğenmezsen bana gönder

sen bilirsin elbette ama bi kez daha düşün istersen

katılıyorum..

teşekkürler..

arkadaşlar öncelikle bence kimsenin üstüne alınması gereken bir durum yok ..
begüme de katılıyorum yaa sonuçta biz burada ortak bi hedef doğrultusunda ilerliyoruz ve sadece diyet konuşmak psikolojimizi bozabilir ne demiştik geçenler de aile gibi olduk belki birbirimizi göremiyoruz ama hayatımıza dair bişeyler paylaşıyoruz bunun motivasyona etkili olduğuna inanıyorum hilalcim gerçekten bunu üstüne alınıp ziyarete gelmekten vazgeçersen üzülürüm

begümcüm sayma işini doğru bulmadığını yazmışsın benim amacım paylaşımı artırmaktı ama yanlış bişey yapmış olabilirim ne düşündüğünü yazarsan daha mantıklı düşünebilirim

geçmiş bittiğine göre gelelim okulların açılmasının faydalarına bugün iyi ter attım ve normalden fazla su içtim öğünlerim 1 ara haricinde tamdı..
6,30
biraz peynir yarım domates 2 zeytin azıcık kepekli ekmek çay içme fırsatım olmadı

9,20
4 tane çörekotlu form bisküvi(o tenefüs aşağı inip çay alamadım

2 (yemeğin pişmesini bekledim çünkü)
tuzsuz kabak yemeği bi tabak , 3 kaşık yoğurt yedim az da ekmek

sonra 4,5 gibi bişey atıştırmayı düşünüyordum ama uyuya kalmışım tam o saatte 6ya geliyodu uyandım

6,30 7 gibi
bir tabak tuzsuz bulgur pilavı çook az tavuk vardı domatesliydi yanında yoğurt ve çook az ekmekle yine çook az domates salatalık..

7,30 muzlu soda :) sizce nasıl?

bugün pek kimseler girmemiş ama yine de paylaşım iyi

bi ben yoktum :-(

ee nasılsınız bakalım alevcim sen vaz mı geçtin izne ayrılmaktan..

chosen1234 burada kalıp seninle sohbet etmek isterdim ama çıkmalıyım.. gelebilirsem gelirim tekrar...

slm kızlar bugun kek köfte patates kısır filan yaptım tüm günüm mutfakta gectı çok yoruldum hepsinden az bişi tattım tadımlık ama bugun pek acıkmadım sanırım yemek yaparken doyanlardanım bende arada size göz attım ama bugün pek yazamadım mağlum bebişkom pek rahat durmuyor..diet konusunda bugün iyiyim birde şu dolaptaki gornetto dondurma olmasıı çok rahatsızediyor beni yaz bitmeden indirim mideye diyrum ayyy kabuz gibi inş kendime engel olurum neyse iyiki varsınız yoksa ben bu içimdekileri kimlere dökerdim ehehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…