- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.901
arkadaşlar öncelikle bence kimsenin üstüne alınması gereken bir durum yok ..
Begüme de katılıyorum yaa sonuçta biz burada ortak bi hedef doğrultusunda ilerliyoruz ve sadece diyet konuşmak psikolojimizi bozabilir ne demiştik geçenler de aile gibi olduk belki birbirimizi göremiyoruz ama hayatımıza dair bişeyler paylaşıyoruz bunun motivasyona etkili olduğuna inanıyorum hilalcim gerçekten bunu üstüne alınıp ziyarete gelmekten vazgeçersen üzülürüm
begümcüm sayma işini doğru bulmadığını yazmışsın benim amacım paylaşımı artırmaktıama yanlış bişey yapmış olabilirim ne düşündüğünü yazarsan daha mantıklı düşünebilirim
geçmiş bittiğine göre gelelim okulların açılmasının faydalarına bugün iyi ter attım ve normalden fazla su içtim öğünlerim 1 ara haricinde tamdı..
6,30
biraz peynir yarım domates 2 zeytin azıcık kepekli ekmek çay içme fırsatım olmadı
9,20
4 tane çörekotlu form bisküvi(o tenefüs aşağı inip çay alamadım
2 (yemeğin pişmesini bekledim çünkü)
tuzsuz kabak yemeği bi tabak , 3 kaşık yoğurt yedim az da ekmek
sonra 4,5 gibi bişey atıştırmayı düşünüyordum ama uyuya kalmışım tam o saatte 6ya geliyodu uyandım
6,30 7 gibi
bir tabak tuzsuz bulgur pilavı çook az tavuk vardı domatesliydi yanında yoğurt ve çook az ekmekle yine çook az domates salatalık..
7,30 muzlu soda :) sizce nasıl?
ben her turlu oneriye uyarim canimarkadaşlar biliyosunuz ki haftalık paylaşım sayısını 42 olarak belirlemiştik..Ve aslında en az paylaşım yapan kişiye ceza olarak haftasonu kimse gelmese bile paylaşım yaapma cezası önermiştim ama bunu yapamayacak olan çok kişi var aramızda..ben şöyle düşündüm paylaşım kapsamına giren mesajlar cumartesi 06.00dan başlasın cuma 00.00a kadar devam etisn.ve her cuma günü bildirimlerle birlikte paylaşım sayısını da listeleyelim.en son bi üyemizle aramda mesaj sayısı mı mesaj içerisindeki paylaşım sayısı mı konusu oldu..bundan sonra birlikte alıntılayalım ama yanlarına sayı yazalım diyorum 1,2... diye böylece hem herkes durumunu görür hemde sayması kolay olur ayrıca doğru takip edilirse adilde olurtabi duruma göre haftalık 42 değişebilir..önümüzdeki cuma bu kurala göre hesaplanacak ama bu hafta için pazartesi 06.00dan başlayacak..
lütfen yorumarınızı esirgemeyin..
bu henğz kabul edilmiş değil bir öneridir ben kaptan olarak böyle olmasını öneriyorum ceza işi de şimdilik yok ayrıca..gerekirse oylama yapabiliriz..
canim çok guzel duruyor ama biraz resmi gibi geldi bana zayifsin inceciksin yasinda genç daha guzel civil civil bisey giysen diyorum ben
canim ikimizde de demissinkız valla heyecandan nasıl yazdım ne yazdım farkında değilim
6 gün canım inşAllah:97:
çok özledim..
asır gibi..
son günlerin gerginliği var ikimizde de..
bi gelse hiçbişey kalmaz biliyorum
sende bi bakarsın çat kapı gelmiş bile
ne güzel olur di miii:97:
kilo olarak bende senin gibiyim sayilir aksamlari 79 u gorebiliyorum bazan pek fark yok aslindakızlar lütfen yanlış anlamayın dünden beri düşünüyorum,bu takımda size göre hem daha kilolu hemde daha yaşlıyım ,kilo verme konusunda sizden yeteri kadar faydalanmıyorum,paylaşımlarımız benim beklediğim doğrultuda olmadı, ana temanın diyet olmasını bekliyordum açıkçası,eee sen bu tarz konular açsaydın diyebilirsiniz sonradan gelince bir guruba dahil olmak o grubun parçası olmak gerçekten zor,bende bu takımın parçası gibi hissedemiyorum,burda olmanın getirisi olmadı bana,bir yük gibi hissetmeye başladım o yüzden takımdan ayrılıyorum,sessiz sedasız da kaçmak istemedim ,sizlere kilo vermede başarılar diliyorum
merhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum boyum 170 kilom 74 hedef kilom 64 (60) da olsam fena olmaz yani) ama şmdiki hedefim 64
herkese slmlar :)
teşekkürler
eveeet bi arkadaşım hele sen çok zayıflamışsın nasıl yaptın bunu süper olmuş dediiii :)
geçmiş bittiğine göre gelelim okulların açılmasının faydalarına bugün iyi ter attım ve normalden fazla su içtim öğünlerim 1 ara haricinde tamdı..
6,30
biraz peynir yarım domates 2 zeytin azıcık kepekli ekmek çay içme fırsatım olmadı
9,20
4 tane çörekotlu form bisküvi(o tenefüs aşağı inip çay alamadım
2 (yemeğin pişmesini bekledim çünkü)
tuzsuz kabak yemeği bi tabak , 3 kaşık yoğurt yedim az da ekmek
sonra 4,5 gibi bişey atıştırmayı düşünüyordum ama uyuya kalmışım tam o saatte 6ya geliyodu uyandım
6,30 7 gibi
bir tabak tuzsuz bulgur pilavı çook az tavuk vardı domatesliydi yanında yoğurt ve çook az ekmekle yine çook az domates salatalık..
7,30 muzlu soda :) sizce nasıl?
slm kızlar bugun kek köfte patates kısır filan yaptım tüm günüm mutfakta gectı çok yoruldum hepsinden az bişi tattım tadımlık ama bugun pek acıkmadım sanırım yemek yaparken doyanlardanım bende arada size göz attım ama bugün pek yazamadım mağlum bebişkom pek rahat durmuyor..diet konusunda bugün iyiyim birde şu dolaptaki gornetto dondurma olmasıı çok rahatsızediyor beni yaz bitmeden indirim mideye diyrum ayyy kabuz gibi inş kendime engel olurum neyse iyiki varsınız yoksa ben bu içimdekileri kimlere dökerdim ehehe :)
yani ne biliyim hiç işin güçün kalmayımpa oturup bide onumu sayacaksın.paylaşımı arttırırmı ki sence.bana çok doğru gelmedi.merhaba yazar 1 mesaj.nasılsınız yazar 2 mesaj günaydın yazar al sana 3 mesaj oldu bile o anlamda demek istedim yani.
bence gayet güzel olmuş tatlım en son 7 de yemişsin yemeğini oda süper
Bende dün eve gittim yemeğimi dünden hazırlamıştım.
Bulgur katıklı kabak yapmıştım onları haşladım
üzerine sarımsaklı yoğurt ve az yağlı kırmızı biber koyup 1 dilim ekmekle afiyetle yiyecektim
tam bir diyet yemeği.
Ama eşim arayıp geç gelicem diyince sadece 2 küçük dilim kabağı tatmak amaçlı yedim o kadar
anlıycağınız akşam yemek yemedim gibi bişiy yani
evle uğraştım biraz
portmantomun içine serdiğim örtülerimi yıkadım.ayakkabılarımı bi elden geçirdim.onlarla uğraştım yani gece
sonrada tvnin karşısında eşimi beklerken azcık mayışıp uyumuşum.
Bu sabahta 2 dilim kızarmış ekle bir küçük parça beyaz peynnir,1 parçe kaşar peyniri ve salçayla kahvaltımı yaptım
bugün pek işim yok şimdiden canım sıkıldı
az önce can sıkıntısından 1 armut yedim ve
çayın yanına 1 avuç beyaz leblebi
öğlen de de tahıllı simit yiyebilirim.pazara gidicem bide bakalım yazarım yine
selam kizlar kusura bakmayin buaralar baya ihmal ettim esim hastaydi iki gundur isede gitmedi bugun biraz iyi gitti bakalim oyuzden esimle ilgileniyordum kiyamam çok hastaydi yaaaa neyse çok sukur bugun biraz iyi ben her turlu oneriye uyarim canim
canim çok guzel duruyor ama biraz resmi gibi geldi bana zayifsin inceciksin yasinda genç daha guzel civil civil bisey giysen diyorum ben
ama tabi sen bilirsin kizma bana sadece fikrimi soyledim
canim ikimizde de demissin
platonik ask degilmiydi benmi anlamadim yuksa:44:
kilo olarak bende senin gibiyim sayilir aksamlari 79 u gorebiliyorum bazan pek fark yok aslinda
yas olarakta bende 28 yasindayim himmm bendemi yasliyim simdi:44:
chosen1234 hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
2.mesaj
Ben geldim kardeş takımın çıtırları ..
Ankara'daki patlamadan pek bir etkileniverdim nedense.
Kız Elif bırak artık şu püskevitleri, yedikçe bırakılmaz.
Bak bir şeyi 21 gün yemezsen tadını unuturmuşsun.
En son ne zaman bisküvi, çiikolata yedim hatırlayamıyorum bile.
hoşbulduk 3 meleğim umarım ulaşırım en geç 10 aralığa kadar vermem lazım :)chosen1234 hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
2.mesaj
Unuttum tadını falan hiç canım çekmiyor.hadi yaaa
ben 21 gün yemezsem unutur muyum cidden
valla bana biri bunları bırakma yolunu bulsuuunnnn:84:
okulda yemiyorum pek,canım felanda çekmez
ama annem bisküit canavarı
çayın yanında 3-4 çeşit oluyor
birine tutsam kendimi birine tutamıyorum:84:
çikolatayı bayramda yedim daha,tadı unutulmaaaazzzz
bende çok etkilendim ya
okul yolumun üzerinde benim
5 gün sonra yine geçeceğim oralardan..
Allahım korusun herkesi
hoşbulduk 3 meleğim umarım ulaşırım en geç 10 aralığa kadar vermem lazım :)
Unuttum tadını falan hiç canım çekmiyor.
Hiç ama hiç aç kalmıyorum ama çok da yemiyorum.
hoşgeldin chosen,ben Elif
hadi takımımıza kan,can ol bakiim
ama öncelikle kendini tanıt bakiim ayrıntılısından
merhaba elif ben aslı 27 yaşındayım güzellik uzmanıyım güzellik salonum var adanada. 1 yıllık evliyim evlendikten sonra 1 yılda 10 küsür kilo aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum:)
ben her sabah nesfit ve süt yiyiyorum sabahta ondan yedim ara öğünümde 2 tane kırmızı erik yedim
öğlende 1 tane köfte ve domates yiyeceğim ekmek yok
akşam hakkında henüz bi fikrim yok:S
merhaba elif ben aslı 27 yaşındayım güzellik uzmanıyım güzellik salonum var adanada. 1 yıllık evliyim evlendikten sonra 1 yılda 10 küsür kilo aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum:)
ben her sabah nesfit ve süt yiyiyorum sabahta ondan yedim ara öğünümde 2 tane kırmızı erik yedim
niye 10 aralık kız:26:
canım sen glisemik endeks fln?
öyle şeyleri nerdne biliyorsun peki?
araştırma mı yapıyosun sürekli?
maşAllah ben hayret ediyorum sana
çok bilinçli,iradelisin yaaa
niye 10 aralık kız:26:
canım sen glisemik endeks fln?
öyle şeyleri nerdne biliyorsun peki?
araştırma mı yapıyosun sürekli?
maşAllah ben hayret ediyorum sana
çok bilinçli,iradelisin yaaa
Aslıcım 10 kilo nedir ki,viz gelir tırs gider sana
yalnız 1 köfte çok az değil mi?
nasıl dayanacaksın?
bu arada artık güzellikle ilgili sorularımızı sana yöneltebiliriz di mi?
hoşgeldin chosen,ben Elif
hadi takımımıza kan,can ol bakiim
ama öncelikle kendini tanıt bakiim ayrıntılısından
Takımınızda Güzellik uzmanı kadrosu açın bence siz
Ateşsizprenses mezun oldu hemen arkasından Aslı geldi.
Evet ben de aklıma bir şey takılırsa gelip sorabilir miyimm ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?