merhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum boyum 170 kilom 74 hedef kilom 64 (60) da olsam fena olmaz yani) ama şmdiki hedefim 64
herkese slmlar :)
hoşgeldin chosen,ben Elif

hadi takımımıza kan,can ol bakiim

ama öncelikle kendini tanıt bakiim ayrıntılısından
teşekkürler
eveeet bi arkadaşım hele sen çok zayıflamışsın nasıl yaptın bunu süper olmuş dediiii :)
ayyy bende okul açılsında bana da desinler istiyorum

en sevdiğim kısım bu işte
geçmiş bittiğine göre gelelim okulların açılmasının faydalarına bugün iyi ter attım ve normalden fazla su içtim öğünlerim 1 ara haricinde tamdı..
6,30
biraz peynir yarım domates 2 zeytin azıcık kepekli ekmek çay içme fırsatım olmadı
9,20
4 tane çörekotlu form bisküvi(o tenefüs aşağı inip çay alamadım
2 (yemeğin pişmesini bekledim çünkü)
tuzsuz kabak yemeği bi tabak , 3 kaşık yoğurt yedim az da ekmek
sonra 4,5 gibi bişey atıştırmayı düşünüyordum ama uyuya kalmışım tam o saatte 6ya geliyodu uyandım
6,30 7 gibi
bir tabak tuzsuz bulgur pilavı çook az tavuk vardı domatesliydi yanında yoğurt ve çook az ekmekle yine çook az domates salatalık..
7,30 muzlu soda :) sizce nasıl?
mükemmel menü olmuş

uzun zamandır gördüğüm en iyi menü
slm kızlar bugun kek köfte patates kısır filan yaptım tüm günüm mutfakta gectı çok yoruldum hepsinden az bişi tattım tadımlık ama bugun pek acıkmadım sanırım yemek yaparken doyanlardanım bende arada size göz attım ama bugün pek yazamadım mağlum bebişkom pek rahat durmuyor..diet konusunda bugün iyiyim birde şu dolaptaki gornetto dondurma olmasıı çok rahatsızediyor beni yaz bitmeden indirim mideye diyrum ayyy kabuz gibi inş kendime engel olurum neyse iyiki varsınız yoksa ben bu içimdekileri kimlere dökerdim ehehe :)
yemek yaparken atıştırmak istemiyo musun canım sen hiç

ben karıştırdığım her kaşıyı yalayıp öyle bulaşığa atıyorum

ramazanda yapamıyodum hatta,nasıl alışmışım,eksik kaldım resmen
yani ne biliyim hiç işin güçün kalmayımpa oturup bide onumu sayacaksın.paylaşımı arttırırmı ki sence.bana çok doğru gelmedi.merhaba yazar 1 mesaj.nasılsınız yazar 2 mesaj günaydın yazar al sana 3 mesaj oldu bile o anlamda demek istedim yani.
bence gayet güzel olmuş tatlım en son 7 de yemişsin yemeğini oda süper
aslına paylaşım konusunda begüme katılıyorum biraz
senin oturup sayman gerekmez belki
herkes kendi paylaşımını saysın diyebiliriz
ama şöylede birşey var ki sayıyı arttırmak için herkes tek tek alıntı yapar mesela
buda ne kadar dürüst olur bilmiyorum:26:
bence paylaşım için aramızdaki samimiyeti arttırmamız lazım
yani ne bileyim mesela dün begüm gelmedi öğleye kadar
normalde gelirdi merak ettim ben kendi adıma
bunu sağlayabilmek gerek aramızda,yanlış mı düşünüyorum ki?
Bende dün eve gittim yemeğimi dünden hazırlamıştım.
Bulgur katıklı kabak yapmıştım onları haşladım
üzerine sarımsaklı yoğurt ve az yağlı kırmızı biber koyup 1 dilim ekmekle afiyetle yiyecektim
tam bir diyet yemeği.
Ama eşim arayıp geç gelicem diyince sadece 2 küçük dilim kabağı tatmak amaçlı yedim o kadar
anlıycağınız akşam yemek yemedim gibi bişiy yani
evle uğraştım biraz
portmantomun içine serdiğim örtülerimi yıkadım.ayakkabılarımı bi elden geçirdim.onlarla uğraştım yani gece
sonrada tvnin karşısında eşimi beklerken azcık mayışıp uyumuşum.
Bu sabahta 2 dilim kızarmış ekle bir küçük parça beyaz peynnir,1 parçe kaşar peyniri ve salçayla kahvaltımı yaptım
bugün pek işim yok şimdiden canım sıkıldı
az önce can sıkıntısından 1 armut yedim ve
çayın yanına 1 avuç beyaz leblebi
öğlen de de tahıllı simit yiyebilirim.pazara gidicem bide bakalım yazarım yine
eşin gelmedi diye yemek yiyemediiiinn mii seeeennnn

çalışan insanın halide böyle oluyo işte,canı sıkılıyo az iş olunca

ben tatilde yattım yattım bakalım okul maratonuna nasıl alışacam

pazardan mürdüm eriği al kız

hem ucuz hemde sindirim için birebir valla
selam kizlar kusura bakmayin buaralar baya ihmal ettim esim hastaydi iki gundur isede gitmedi bugun biraz iyi gitti bakalim oyuzden esimle ilgileniyordum kiyamam çok hastaydi yaaaa neyse çok sukur bugun biraz iyi ben her turlu oneriye uyarim canim
canim çok guzel duruyor ama biraz resmi gibi geldi bana zayifsin inceciksin yasinda genç daha guzel civil civil bisey giysen diyorum ben
ama tabi sen bilirsin kizma bana sadece fikrimi soyledim
canim ikimizde de demissin
platonik ask degilmiydi benmi anlamadim yuksa:44:
kilo olarak bende senin gibiyim sayilir aksamlari 79 u gorebiliyorum bazan pek fark yok aslinda
yas olarakta bende 28 yasindayim himmm bendemi yasliyim simdi:44:
canım çok geçmiş olsun önceelikle
sağlık hiçbirşeye benzemiyor
yok canım platonik olan ben diilim

cıvıl cıvıl birşeyde giyebilirimde ilk gün böyle giyeyim dedim,zayıfladığım daha çok belli oluyoda

çok mu açık sözlüyüm ne
chosen1234 hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
2.mesaj

deliiiiiiiiii

sabah sabah beni güldürdün ya
Allahda seni ve yavrucuklarını ve tabi eşini güldürsün hep