- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.061
Tamam sorun değil Ececim.
Baktın mı ?
Paylaşıma vereyim mi?
Yeni üye davet ettim ececim.
Kendimi sizin takıma adadım.
merhaba canım elimden geldiğince tabiki paylaşımlarda bulunucam....ama yinede bana neler yapmam gerektiği doğrultusunda bilgi verirseniz sevinirim
valla cadıdan ses çıkmadı ama ben önce bişey sorsam ve rica etsem ..
gün içinde yoğun musundur çalışıyo musun ev hanımı mısın mesela ..
merhaba canım elimden geldiğince tabiki paylaşımlarda bulunucam....ama yinede bana neler yapmam gerektiği doğrultusunda bilgi verirseniz sevinirim
merhaba canım ev hanımıyım çalışmıyorum haftada bi gün anneme bigünde kayınvalideme giderim onun dışında genelde evdeyimdir
ay valla çekiniyorum ama hırslı paylaşımı elinden geldiğince iyi olan bir kaptan yardımcısına ihtiyacım var herkes kaçıyor zor bişey değil hesaplamaları ben yapıyorum zaten bazen benim olmadığım zamanlar da sen yaparsın ki eski_bir_masal da yardımcı olacaktır herkes kaçıyo yardımcım mezun oluyor bu hafta e paylaşımda taban yaptı valla yeni geldin ama bi senden umutluyum kimse yardımcı olma taraftarı değil..
ille gerekiyosa yalvarırım da
1 hafta bir arkadaşın paylaşımını müsait olma durumunu gör bakalım da, geldiği gibi korkutma böyle.
Öncelikle hoşgeldin aramıza.
Ben kardeş takımdanım ama sık sık uğruyorum buraya.
Belli bir süre sonra istesende ayrılamıyorsun zaten.
Kilo vermende çok yardımcı olduğunu sen de göreceksin.
Yapabildiğin kadar paylaşım yap.
Burası bazen sakin oluyor ama yaz yine de, hedefin nedir nasıldır biraz kendini tanıtırsan.
Seng takımın kaptanı, sana yardımcı olacağından eminim.
ay valla çekiniyorum ama hırslı paylaşımı elinden geldiğince iyi olan bir kaptan yardımcısına ihtiyacım var herkes kaçıyor zor bişey değil hesaplamaları ben yapıyorum zaten bazen benim olmadığım zamanlar da sen yaparsın ki eski_bir_masal da yardımcı olacaktır herkes kaçıyo yardımcım mezun oluyor bu hafta e paylaşımda taban yaptı valla yeni geldin ama bi senden umutluyum kimse yardımcı olma taraftarı değil..
ille gerekiyosa yalvarırım da
yaaaaaa paylaşım sayfasında yazdığınız mesaj çok kısa lütfen 15 karaktere yükseltin diyo o kadar harfi nasıl sayamıyo bu sistem yaaa :84::84::84:biri kurtarsın benii hilaliiiiim
kaptanım alemsin yaa valla dur daha bismillah gözümü korkutma hemencik ....hele bi adapte olayım elbette ne gerekiyorsa yaparım ama biraz zaman lütfen
evet zor ama imkansız değil canım umarım bu olur..tekrar merhaba hedefim 2 ay için çok zor ama 13 kilo vermek istiyorum yada ne kadar verirsem o kadar iyi işte
30 yaşındayım 6 senelik evliyim 4 kez bebeğimi kaybettim malesef ve tekrar ona kavuşmak için biran önce kilo vermek istiyorum bende kan pıhtılaşması çıktı
ne kadar az kiloyla gebe kalırsam o kadar iyi
bide kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?