Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ee herkes nerede arkadaşlar madem paylaşımı saymıyoruz ve paylaşımı toparlayamıyoruz bundan sonra belirgin bi şekilde paylaşım yapmayanları diskalifiye edebiliriz o halde sonuçta< sık boğaz edecek bir durum değil tek istediğim takım tamamen boş kalmasın ..ben şu an şikayetçi değilim örneğin tek başıma kendi kendime konuşmaktan..sizlerden de bu sabrı bekliyorum..unutmayın biz bir aileyiz..

Son düzenleme:
kızlar durumlar çok fena düşüşteyiz oldu mu şimdi bu yaaa geçen afta daha 1.ydik...neyse boşverelim şimdi bunu önümüzdeki hafta coşalım da moralimiz yerine gelsin..

kızlaaaar babam habire gelip gelip baktı ne yaptığıma diye kızmıştım ama onun sayesinde hatamı farkettim 64,7 yazdım diye 65,2 yazmışım hızlıca yazıcam diye kendiminkine de hiç bakmıyom babam dedi sen 64,7 değilmiydin diye bi baktım yanlış allahtan son an da gördümşirinecim seni alamadım bu hafta kusuruma bakma haftaya alıcam ama ...

Yeni üye davet ettim ececim.
Kendimi sizin takıma adadım.

çook teşekkür ederim canım listemizi kontrol edermisin?
5. Takım 224. Etap

seng 65,5/64,7/0,8/%1,22
gaydirigubbak 57/55,7/1,3/%2,28 mezun olmak istiyor
begümD 80,6/80,6/0,0/%0,00
maway 80/79/1,0/%1,25
3meleğimvar 77,3/77,3/0,0/0,00 bildirimde bulunmadı
alew2187 70,6/72,5/-0,95/-%1,35 geçen hafta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü.
kimyayas 79,5/79,5/0,0/%0,00 kendi isteğiyle ayrıldı
siret 77/76,8/0,2/0,26 yeni üye hedef kilo 70
chosen1234 74/72,6/1,4/%1,89 yeni üye hedef kilo 64

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,69)

merhaba canım elimden geldiğince tabiki paylaşımlarda bulunucam....ama yinede bana neler yapmam gerektiği doğrultusunda bilgi verirseniz sevinirim

merhaba canım elimden geldiğince tabiki paylaşımlarda bulunucam....ama yinede bana neler yapmam gerektiği doğrultusunda bilgi verirseniz sevinirim

valla cadıdan ses çıkmadı ama ben önce bişey sorsam ve rica etsem ..

gün içinde yoğun musundur çalışıyo musun ev hanımı mısın mesela ..

valla cadıdan ses çıkmadı ama ben önce bişey sorsam ve rica etsem ..

gün içinde yoğun musundur çalışıyo musun ev hanımı mısın mesela ..

merhaba canım ev hanımıyım çalışmıyorum haftada bi gün anneme bigünde kayınvalideme giderim onun dışında genelde evdeyimdir

Öncelikle hoşgeldin aramıza.
Ben kardeş takımdanım ama sık sık uğruyorum buraya.
Belli bir süre sonra istesende ayrılamıyorsun zaten.
Kilo vermende çok yardımcı olduğunu sen de göreceksin.
Yapabildiğin kadar paylaşım yap.
Burası bazen sakin oluyor ama yaz yine de, hedefin nedir nasıldır biraz kendini tanıtırsan.
Seng takımın kaptanı, sana yardımcı olacağından eminim.

merhaba canım ev hanımıyım çalışmıyorum haftada bi gün anneme bigünde kayınvalideme giderim onun dışında genelde evdeyimdir

ay valla çekiniyorum ama hırslı paylaşımı elinden geldiğince iyi olan bir kaptan yardımcısına ihtiyacım var herkes kaçıyor zor bişey değil hesaplamaları ben yapıyorum zaten bazen benim olmadığım zamanlar da sen yaparsın ki eski_bir_masal da yardımcı olacaktır herkes kaçıyo yardımcım mezun oluyor bu hafta e paylaşımda taban yaptı valla yeni geldin ama bi senden umutluyum kimse yardımcı olma taraftarı değil..

ille gerekiyosa yalvarırım da

1 hafta bir arkadaşın paylaşımını müsait olma durumunu gör bakalım da, geldiği gibi korkutma böyle.

tekrar merhaba hedefim 2 ay için çok zor ama 13 kilo vermek istiyorum yada ne kadar verirsem o kadar iyi işte

30 yaşındayım 6 senelik evliyim 4 kez bebeğimi kaybettim malesef ve tekrar ona kavuşmak için biran önce kilo vermek istiyorum bende kan pıhtılaşması çıktı
ne kadar az kiloyla gebe kalırsam o kadar iyi

bide kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

yaaaaaa paylaşım sayfasında yazdığınız mesaj çok kısa lütfen 15 karaktere yükseltin diyo o kadar harfi nasıl sayamıyo bu sistem yaaa :84::84::84:biri kurtarsın benii hilaliiiiim

kaptanım alemsin yaa valla dur daha bismillah gözümü korkutma hemencik ....hele bi adapte olayım elbette ne gerekiyorsa yaparım ama biraz zaman lütfen

yaaaaaa paylaşım sayfasında yazdığınız mesaj çok kısa lütfen 15 karaktere yükseltin diyo o kadar harfi nasıl sayamıyo bu sistem yaaa :84::84::84:biri kurtarsın benii hilaliiiiim

Alıntı yapıp içine yapıştırdın ya, içindekiv e dışındaki alıntılama yazılarını silmeyi unutmuşsun sanırım.

kaptanım alemsin yaa valla dur daha bismillah gözümü korkutma hemencik ....hele bi adapte olayım elbette ne gerekiyorsa yaparım ama biraz zaman lütfen

tamam peki sakin olucam şu paylaşım işi biraz canımı sıktı ama şimdi düzeldi liste paylaşımda

gel ben seni adapte edeyim aslında burada biz bi aile gibiyiz üyelerin birden bire değişmesi normal olarak paylaşımı etkiledi sen elinden geldiğince müsait zamanlarında paylaşmak istediğin herşeyi, başta diyetinle ilgili herşeyi yazabilirsin..istersen sayfaları atlaya atlaya bi geçmişe dön bi zamanlar nasıldı bu takım fikrin olur ben öyle yapmıştım..ve inan kopamıyorsun buradan..cuma günleride sabah tartılıp buraya bildirimini yazıyorsun..

geçen haftabugün tartıl istersen bqaşlangıç kilosu olarak yazılıyo)
bu hafta(o gün tartıldığın)
hedefbunu bir kez yazman yeterli)
bu hafta giden

zaten sohbet ettikçe devamı gelecek

evet zor ama imkansız değil canım umarım bu olur..
çok üzüldüm 4 bebeğine ama herşeyde bi hayır vardır düşünsene onlar yaşasaydı belki de allah korusun çok hasta olup acı çekeceklerdi..
valla canımcım şu kilo çizelgesini yaptım da hep hata veriyo bi türlü yükleyemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…