- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.101
bugğn doktora gittim ve kulağım kötüye gitmiş ilaç verdi haftaya cuma çağırdı..ama ben üzülmüyorum daha kötü olabilirdim..vee mutlu & umutluyum bugün içimde bi umut var..
canım hepsini yaptım işte 2 kutu içinde adresler çıktı sağ tıklayıp kopyalayamıyorum başka nasıl yapabilirim
ee herkes nerede arkadaşlar madem paylaşımı saymıyoruz ve paylaşımı toparlayamıyoruz bundan sonra belirgin bi şekilde paylaşım yapmayanları diskalifiye edebiliriz o haldesonuçta< sık boğaz edecek bir durum değil tek istediğim takım tamamen boş kalmasın ..ben şu an şikayetçi değilim örneğin tek başıma kendi kendime konuşmaktan..sizlerden de bu sabrı bekliyorum..unutmayın biz bir aileyiz..
kızlar durumlar çok fena düşüşteyiz oldu mu şimdi bu yaaa geçen afta daha 1.ydik...neyse boşverelim şimdi bunu önümüzdeki hafta coşalım da moralimiz yerine gelsin..
Yeni üye davet ettim ececim.
Kendimi sizin takıma adadım.
kızlaaaar babam habire gelip gelip baktı ne yaptığıma diye kızmıştım ama onun sayesinde hatamı farkettim 64,7 yazdım diye 65,2 yazmışım hızlıca yazıcam diye kendiminkine de hiç bakmıyom babam dedi sen 64,7 değilmiydin diye bi baktım yanlış allahtan son an da gördümşirinecim seni alamadım bu hafta kusuruma bakma haftaya alıcam ama ...
İlk kutucuktaki adresin 2. kısmını tarayamıyor musun ?
Olmazsa bilgileirni söyle ben sana yapayım link vereyim?
azmin için sağol bi arada olmamız için çabalıyorsun ben kendi adıma daha gayretli olucam hem paylaşım hemde kilo konusunda
bencede hep beraber inş haftaya 1. takım biz olmalıyız
ilgin için teşekkürler canım zaten ben seni de bizim takımdan gibi görüyorum
ne diyelim allah babandan razı olsun
slm hanimlar oglen yazarak cikmistim. simdi geldim eve nasilsiniz?
canım bi daha deneyim olmasza sen yap zahmet olcak ama
Ben de kendimi ortak üye gibi görüyorum zaten.
ben çok iyiyim kilom bu ara artıyo ama haftaya eksileceğini umuyorum
bu arada aramıza hoşgeldin canım ben alev
seni başkalarıyla paylaşamam hilalcim zaten elifcim de bizi terki diyar etti en iyisi sen bizim takıma transfer ol:13:
Ne demek hiç problem değil ..
canım beceremedim yaa şuanki kilom78 hedef 65 boy 1.63 bunlar yeterlimi
hosbulduk canim benim ismim de betul izmirde ikamet etmekteyim ev hanimiyim. 1 tane 28 aylik zeyneb beyza isimli kizim var.
Ama ama buyurun gelin, görün takımımda bir tanedir.
13. takım ..
Çok seviyorum, buraya da alıştım iyice.
Valla boş kalınca ben üzülüyorum aman boş bırakmayın.
bugğn doktora gittim ve kulağım kötüye gitmiş ilaç verdi haftaya cuma çağırdı..ama ben üzülmüyorum daha kötü olabilirdim..vee mutlu & umutluyum bugün içimde bi umut var..
allah bağışlasın canım benimde 2.5 yaşında bi oğlum var
kız o takımda sen varsın ya ondan öyledir gerçekten senden çok pozitif bi elektrik alıyorum
takımın durumuna çok üzülüyorum ama evli ve çocuklu ve üstelik te evde çalışılan bi işe sahip olunca zor oluyo
ama yinede gayret göstericem
Teşekkür ederim alevcimm
Duygularımız karşılıklı
Elinden geleni yapıyorsun farkındayım ama 1-2 kişiyle olacak iş değil.
Kendi kendine ne kadar konuşabilirsin ki.
Paylaşımlar çok olunca insan daha güzel motive oluyor.
Neyse kimi bulsam çağırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?