- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.081
tamam peki sakin olucam şu paylaşım işi biraz canımı sıktı ama şimdi düzeldi liste paylaşımda
gel ben seni adapte edeyim aslında burada biz bi aile gibiyiz üyelerin birden bire değişmesi normal olarak paylaşımı etkiledi sen elinden geldiğince müsait zamanlarında paylaşmak istediğin herşeyi, başta diyetinle ilgili herşeyi yazabilirsin..istersen sayfaları atlaya atlaya bi geçmişe dön bi zamanlar nasıldı bu takım fikrin olur ben öyle yapmıştım..ve inan kopamıyorsun buradan..cuma günleride sabah tartılıp buraya bildirimini yazıyorsun..
geçen haftabugün tartıl istersen bqaşlangıç kilosu olarak yazılıyo)
bu hafta(o gün tartıldığın)
hedefbunu bir kez yazman yeterli)
bu hafta giden
zaten sohbet ettikçe devamı gelecek
evet zor ama imkansız değil canım umarım bu olur..
çok üzüldüm 4 bebeğine ama herşeyde bi hayır vardır düşünsene onlar yaşasaydı belki de allah korusun çok hasta olup acı çekeceklerdi..
valla canımcım şu kilo çizelgesini yaptım da hep hata veriyo bi türlü yükleyemedim :/
tarfiilcim oradamısıııın :):80:
sen bilirsin canım ben kafama göre yapıyorum tabi tüm diyetle ilgili kuralları vs. takip ederek..yani kendi kafama göre diyet yapcam öylemi canım tamam ben bi geçmişe göz atayım canım..
evet vardır herşeyde bi hayır inşallah kilomu verip bebeğime kavuşurum biran önce bana çizelgemi yaptın sennn çok saol canım yaaa olmuyosa zorlama kendini sonra yaparız
burdayım canım yaa eşim aradı onunla konuşuyodum
iyi gunler arkadaslar kusura bakmayin bildirimde bulunamadim ama buaralar moralim yok annem (turkiyede)hasta kiz kardesim hasta (fmf)ataklari geçiriyor olabilirler
yanlarinda olmadigim için çok uzuluyorum diyet falanda kalmadi zaten kilom 78
kaptancigim beni listeden çikartirmisin paylasim yapamiyorum yapsamda az oluyor(diger yerede yazamiyorum) iki yere yetisemiyorum bazan utaniyorum sizlerden:78:
takim sorumlulugu baska yazamazsan olmuyor oyuzden çikmak istiyorum
bende kendimi toparlarim belki haftaya
bugunde hastane islerim kizin asisi için gelemedim tekrar ozur dilerim
sen bilirsin canım ben kafama göre yapıyorum tabi tüm diyetle ilgili kuralları vs. takip ederek..
ayy pardonnnn gerçi tee burdan konuşmanızı bölmüş olamam ama bi an konuşmanıza engel olmuş gibi hissettim kendimi
3meleğimvar canım 2. kez bildirim yapmadn dikkat et lütfen bi ara geldin gittin o zaman yazsaydın olucaktı :/
ben ilk diye biliyorum ama neyse bugun ilk defa geliyorum canim geçmisleri okuyup yazdim
dun geldim haklisin yazsaydim olurdu ama bugun kizin randevusunu ogleden sonra diye hatirliyordum sabahmis oyuzden giremedim
izinli ayıralım seni o zaman iyi hissettiğinde gelirsin ama unutma biz her zaman yanındayız gel ara ara içini boşalt
saol canim ALLAH razi olsun bu hafta kafam çok dalgin aklim hep annemlerde gurbetlik çok zor helede boyle gunlerde dayanilmaz oluyor zaman zaman oturup aglarim ozlem doluyum hamileyken gidemedim dogum yaptim bebegim kuçuktu gidemedim derken 3sene olucak seneye yaza ALLAH im sabir versin
ve insallah gidip gormeyi nasip etsin
hayır bi açıklama yapmadım sadece ben de beceremedim dedimTarfilcim ben de erkek arkadaşımla konuştum tam sana cevap yazacakken ama seng vermiş cevap sanırım çizelge için.
Bebeklerni kaybettiğine çok üzüldüm, umaırm sağlıklı olarak kucağına alabilirsin bir an önce.
Karatay diyetini incelemeni tavsiye ediyorum, hamileler için çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Tarfilcim ben de erkek arkadaşımla konuştum tam sana cevap yazacakken ama seng vermiş cevap sanırım çizelge için.
Bebeklerni kaybettiğine çok üzüldüm, umaırm sağlıklı olarak kucağına alabilirsin bir an önce.
Karatay diyetini incelemeni tavsiye ediyorum, hamileler için çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
hayır bi açıklama yapmadım sadece ben de beceremedim dedim
bu arada saol yardımın için her seferinde aynı şeyleri soruyorum ama yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
amin canım inşallah isteyen herkes alır kucağına bebeğini..
ilk defa duyuyorum karatay diyetini canım bi inceliyim
kızlar çizelge yaptım ama kopyalayamadım
Verdiğim linkte nasıl kopyalanacağı anlatıyor ama nerede takıldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?