Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3meleğimvar canım 2. kez bildirim yapmadn dikkat et lütfen bi ara geldin gittin o zaman yazsaydın olucaktı :/

yani kendi kafama göre diyet yapcam öylemi canım tamam ben bi geçmişe göz atayım canım..

evet vardır herşeyde bi hayır inşallah kilomu verip bebeğime kavuşurum biran önce bana çizelgemi yaptın sennn çok saol canım yaaa olmuyosa zorlama kendini sonra yaparız

sen bilirsin canım ben kafama göre yapıyorum tabi tüm diyetle ilgili kuralları vs. takip ederek..
burdayım canım yaa eşim aradı onunla konuşuyodum

ayy pardonnnn gerçi tee burdan konuşmanızı bölmüş olamam ama bi an konuşmanıza engel olmuş gibi hissettim kendimi

iyi gunler arkadaslar kusura bakmayin bildirimde bulunamadim ama buaralar moralim yok annem (turkiyede)hasta kiz kardesim hasta (fmf)ataklari geçiriyor olabilirler
yanlarinda olmadigim için çok uzuluyorum diyet falanda kalmadi zaten kilom 78
kaptancigim beni listeden çikartirmisin paylasim yapamiyorum yapsamda az oluyor(diger yerede yazamiyorum) iki yere yetisemiyorum bazan utaniyorum sizlerden:78:
takim sorumlulugu baska yazamazsan olmuyor oyuzden çikmak istiyorum
bende kendimi toparlarim belki haftaya
bugunde hastane islerim kizin asisi için gelemedim tekrar ozur dilerim

izinli ayıralım seni o zaman iyi hissettiğinde gelirsin ama unutma biz her zaman yanındayız gel ara ara içini boşalt

3meleğimvar canım 2. kez bildirim yapmadn dikkat et lütfen bi ara geldin gittin o zaman yazsaydın olucaktı :/

ben ilk diye biliyorum ama neyse bugun ilk defa geliyorum canim geçmisleri okuyup yazdim
dun geldim haklisin yazsaydim olurdu ama bugun kizin randevusunu ogleden sonra diye hatirliyordum sabahmis oyuzden giremedim

ben ilk diye biliyorum ama neyse bugun ilk defa geliyorum canim geçmisleri okuyup yazdim
dun geldim haklisin yazsaydim olurdu ama bugun kizin randevusunu ogleden sonra diye hatirliyordum sabahmis oyuzden giremedim

olsun canım ben şimdi seni izne ayırıyorum istediğin zaman dönersin

izinli ayıralım seni o zaman iyi hissettiğinde gelirsin ama unutma biz her zaman yanındayız gel ara ara içini boşalt

saol canim ALLAH razi olsun bu hafta kafam çok dalgin aklim hep annemlerde gurbetlik çok zor helede boyle gunlerde dayanilmaz oluyor zaman zaman oturup aglarim ozlem doluyum hamileyken gidemedim dogum yaptim bebegim kuçuktu gidemedim derken 3sene olucak seneye yaza ALLAH im sabir versin
ve insallah gidip gormeyi nasip etsin

inş canım biz belki tam anlayamayız ama ....zor olur yani

Tarfilcim ben de erkek arkadaşımla konuştum tam sana cevap yazacakken ama seng vermiş cevap sanırım çizelge için.
Bebeklerni kaybettiğine çok üzüldüm, umaırm sağlıklı olarak kucağına alabilirsin bir an önce.
Karatay diyetini incelemeni tavsiye ediyorum, hamileler için çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

hayır bi açıklama yapmadım sadece ben de beceremedim dedim
bu arada saol yardımın için her seferinde aynı şeyleri soruyorum ama yanlış bişey yapmaktan korkuyorum

Son düzenleme:

amin canım inşallah isteyen herkes alır kucağına bebeğini..

ilk defa duyuyorum karatay diyetini canım bi inceliyim

hayır bi açıklama yapmadım sadece ben de beceremedim dedim
bu arada saol yardımın için her seferinde aynı şeyleri soruyorum ama yanlış bişey yapmaktan korkuyorum

Sor tatlım bir şey olmaz.

amin canım inşallah isteyen herkes alır kucağına bebeğini..

ilk defa duyuyorum karatay diyetini canım bi inceliyim

Haftada 1er 2'şer gidiyor kilolar ama çok sağlıklı gidiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burdan da çizelgeni yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…