Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyyy yerim ben onları sizi gidi çekik gözlü şekerler sizi
dayanamıyom hepsini yiyeceeem de diyet bozulur diye yemiyom
tatlı yasak

kızlar bu akşamki yediklerim:
küçük bir tabak taze fasulye yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1,5 dilim ekmek
1 armut

hosbuldum tesekkur ederim ilgine...
elifcim sana da cok tesekkurler. cizelge icin. kopyaladim dur bi bakicam simdiki mesajda

cikiyorum ben aksam gelirim insallah simdi esim geldi isten.

ne demek tatlım yaa
görevimiz

geçmiş olsun canım ...........
saol canım

Ben de kendimi ortak üye gibi görüyorum zaten.
sen bizim kardeş üyemizsin
geçmiş olsun seng kulak ağrısıda zordur ama neren ağrırsa canın orda maleseff
aynen öyle canım saol..
selam milleeeettttt...!!!
sormayın tam nete gelecektim ama hocalarım belli olmuş fln derken gelemedim birtürlü
zor bir hocam var bakalım napacağım
ceza muhakemesi hukuku
şimdiden geçmiş olsun canım..
cumartesi uğrasam olma mı
pazar günü öğleden sonra gidiyorumda ben..
olur akşam gelebilirmisin ben de 1den 6-6,30a kadar yokum da bizzat karnenin hazır olduğunu bildirmek isterim

Çok mutsuzum sorma Elif sorma hiç ..
Bir de regl dönemim durumu düşün.
Dün saçma bir nedenden 3 saat ağladım.

oyy kıyamam hilalime gel burada anlat derdini biz cadıyla az dertleşmedik burda :)

bugün gördüm ki özellikle kardeş takımımızın üyesi hilal sayesinde paylaşım arttı yeni üyelerimin hakkını da ödeyemem çok sevindim bu kadar sohbet etmiş olmanıza ..

şimdi 3.lüğümüze gelelim ben tekrar bi bakıyım listeye..

ben
ce gayet iyi de bebişini emzirmiyosun değilmi betül
yok alevcim emzirmiyorum 2 yasini doldurunca biraktim emzirmeyi sen emziriyor musun peki?

estagfirullah canim cok sagol
yok valla ayni evde degiliz bugunku menuler tevafuk olmus biraz.
ah ah elifcim biliyoruz da uygulamak biraz zor oluyor ama olacak insallah tam duzene girdigi zaman cok yakin yarin belki yarindan da yakin.

eee neeediyonuz hanımlaaarrrrrr
ben pc basindayim benim kizla babasi uyudular ben de oyle takiliyorum iste.
fatmagulu izleyebilirim belki (tv m yok oyuzden netten izliyorum)
sen neediyon elifcik?

kız ben misafirliğe gidiyom diye yedim armutumu annem memleketteki bahçemizden toplamış saat 20 den sonra yemiyoz ya bişey bende 20 olmadan yiyeyim de aradan çıksın dediydim
bu arada senin okul nerde ne zaman gidicen

cadııcım ben de şimdi aynını sorucaktım

olur akşam gelebilirmisin ben de 1den 6-6,30a kadar yokum da bizzat karnenin hazır olduğunu bildirmek isterim

oyy kıyamam hilalime gel burada anlat derdini biz cadıyla az dertleşmedik burda :)

gelirim tabikide canım
yani bir aksilik olmazsa inşAllah:97:

dert topiği olmuştu bura bi ara
dertleşelim açılalım

kız ben misafirliğe gidiyom diye yedim armutumu annem memleketteki bahçemizden toplamış saat 20 den sonra yemiyoz ya bişey bende 20 olmadan yiyeyim de aradan çıksın dediydim
bu arada senin okul nerde ne zaman gidicen

kız dalından armut diimeeeeeekkk
sulu sulu mu bideeeee
hmmm afiyetleeeee yeee
pazar günü gideceğim canım
öğleden sonra nasip olursa

hiiç valla matematikten tekrar yaptım yemek yedim geldim şimdi muzlu soda mı içcem

sen nabıyon

veeee bir ece klasiğiiiiiiii;
muzlu sodaaaaaa
kız seviyom seniiii
napiiim işte bulaşık yıkadım geldim hemen takımıma
benim kardişte lise son ders çalışıyo haldur huldur

yok canım bende tam 2 yaşında bıraktım
bencede tesdüfn menüler aynı olmuş

valla yine aynı olucak 3.ye ama henüz yaratıcılığımı toparlayamadım inş. haftaya 1.liğimizi daha güzel bir kartla kutlarız..

gerekse 3. olmamızda gerekse paylaşımlarda az ya da çok emeği geçen herkese teşekkür ederim ve tüm takımı tebrik ederim yenileriyle eskileriyle..gelenleriyle gidenleriyle

Son düzenleme:
elif-ece size söylüyorum maksadım imrendrip kıskandırmak değil ama evet dalında
evet sulu sulu evet organik ve yine hormonsuz dadından yenmiyo yaaaa....

size birsey sormak istiyorum bu aksam lari birsey yememk mevzuu ne kadar dogru yani kimisi diyor yediden sonra hicbirsey yenmeyecek sadece su icilecek.
kimisi de diyor ki aksam yemegi en gec yedide saat yirmi bir otuz gibi de bir bardak sut veya 1 porsiyon meyve yemek gerkli yoksa metabolizma hizi duser ve sabah yediklerimizi yag olarak depolar diyor.
bu benim aklimi karistiriyor. bunu bilimsel bi aciklamasi var mi hangisi gercek?

haliyle ben daha yardımcı kitaplarımı alamadım böyle biraz kaçamak yapıyorum ama yakında bi başlarım artık bu sefer de siz bana dersiniz hiç gelmiyon diye ama ben takımımı boş bırakmam sonuçta bu yıl tercih yapmayı düşünmüyorum önümüzdeki yıl da ayrılmış olurum..yazın burada olacam ama yine
elif-ece size söylüyorum maksadım imrendrip kıskandırmak değil ama evet dalında
evet sulu sulu evet organik ve yine hormonsuz dadından yenmiyo yaaaa....

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…