- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.181
bugün gördüm ki özellikle kardeş takımımızın üyesi hilal sayesinde paylaşım arttı yeni üyelerimin hakkını da ödeyemem çok sevindim bu kadar sohbet etmiş olmanıza ..
şimdi 3.lüğümüze gelelim ben tekrar bi bakıyım listeye..
yok alevcim emzirmiyorum 2 yasini doldurunca biraktim emzirmeyi sen emziriyor musun peki?
estagfirullah canim cok sagol
yok valla ayni evde degiliz bugunku menuler tevafuk olmus biraz.
ah ah elifcim biliyoruz da uygulamak biraz zor oluyor ama olacak insallah tam duzene girdigi zaman cok yakin yarin belki yarindan da yakin.
ben pc basindayim benim kizla babasi uyudular ben de oyle takiliyorum iste.
fatmagulu izleyebilirim belki (tv m yok oyuzden netten izliyorum)
sen neediyon elifcik?
Eki Görüntüle 262048 valla yine aynı olucak 3.ye ama henüz yaratıcılığımı toparlayamadım inş. haftaya 1.liğimizi daha güzel bir kartla kutlarız..
gerekse 3. olmamızda gerekse paylaşımlarda az ya da çok emeği geçen herkese teşekkür ederim ve tüm takımı tebrik ederim yenileriyle eskileriyle..gelenleriyle gidenleriyle
elif-ece size söylüyorum maksadım imrendrip kıskandırmak değil ama evet dalında
evet sulu sulu evet organik ve yine hormonsuz dadından yenmiyo yaaaa....
size birsey sormak istiyorum bu aksam lari birsey yememk mevzuu ne kadar dogru yani kimisi diyor yediden sonra hicbirsey yenmeyecek sadece su icilecek.
kimisi de diyor ki aksam yemegi en gec yedide saat yirmi bir otuz gibi de bir bardak sut veya 1 porsiyon meyve yemek gerkli yoksa metabolizma hizi duser ve sabah yediklerimizi yag olarak depolar diyor.
bu benim aklimi karistiriyor. bunu bilimsel bi aciklamasi var mi hangisi gercek?
haliyle ben daha yardımcı kitaplarımı alamadım böyle biraz kaçamak yapıyorum ama yakında bi başlarım artık bu sefer de siz bana dersiniz hiç gelmiyon diye ama ben takımımı boş bırakmam sonuçta bu yıl tercih yapmayı düşünmüyorum önümüzdeki yıl da ayrılmış olurum..yazın burada olacam ama yine
afiyet olsun canım
1-)seng-Ece Nur
çizelgeyi yapamadın mı canım?
yoksa beğenmedin mi?
beğenmediysen yenisini yapabilirim hemen
kız sizinkiler ne kaddaaa erkenci ööleee
daha saat 9 yahuu
tv niye yok canım sizde?
bende evlenince almamayı düşünüyorum şahsen
bende napiim işte son günlerimde takımımın tadını çıkarıyom
ben 8 den sonra ağır birşey yemiyorum ama yoğurt meyva yiyorum canım
tam bilimsel olarak bunun doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası
yalnız ben 3-4 gibi yattım yaz boyu ondan da bilemicem tam olarak :26:
kız yaza kadar verirsin sen kilocuklarını
ben napıcaz analamdım kiiiii:44:
cizelgeyi begenmedim diye birsey degil goremedim bile. aynen senin dedigin gibi linki koyalayip dedigin yere yapistirdim ama kabul etmedi. benim niye cizelgem yok elif bana neden cizelge yapmadin bende cizelge istiyorum dedim ama olmadi site kabul etmiyor.
kizim bugun gunduz hic uyumadi o yuzden erkenci babasi da yorgun olunca beraber yatip uyuyakalmislar.
ben evimde tv olmasini istemedim canim ya bana gore gereksiz. ve zaman kaybindan baska birsey degil.
burdan kopamammmm ya boşver saçmaydı zaten bi an umutlarım mutluluğum tavan yaptı da öylesine yazdım işte boşweeeeeer..kız kardeşin düz mü okuyo ..
Allah Allah canım ya doğru kopyaladığına emin misin sen?
yok canım anadolu
bak bakalııııım neler görücen listedeeee
çizelgeyi yapamadın mı canım?
yoksa beğenmedin mi?
beğenmediysen yenisini yapabilirim hemen
kız sizinkiler ne kaddaaa erkenci ööleee
daha saat 9 yahuu
tv niye yok canım sizde?
bende evlenince almamayı düşünüyorum şahsen
bende napiim işte son günlerimde takımımın tadını çıkarıyom
tişekkürleeeerrrrrr benden de saanaaaa
ama sen nie bööleee yapıyon kiiii
kız ece alewe ceza verelim,haftaya 5 kilo veremezse bize kargoyla armut yollasın
canım benim yaakzlar canınız sağolsul kilo vesemde vermesemde yollardım keşke bana yakın olaydınız ben size ellerimle yedirirdim o armutları
hmm bizim okulda geçen sene anadolu oldu valla bi değer veriyolarki 10. sınıf anadolular nöbetçi olmuyo biz 10da 11de mecburi yaptık yine yapıyoruz..onların sıralarını bile genel lise öğrencileri taşıdı
kzlar canınız sağolsul kilo vesemde vermesemde yollardım keşke bana yakın olaydınız ben size ellerimle yedirirdim o armutları
hmm gopta varmıydı hatırlayamadım denemek isterim saol canım önerin için
:) ben nedense daha fazla yiyorum acı çektiğimde
evet evet şimdi yavaş yavaş ve temelli kurtulcaz hem kadın dediğin yazın değil kışında bakar kendine di mi?
okulda öyle bişey satılmıyo ama ben ceviz vs. alabilirim ara ara bi güğn önceden küçük salatalık alırım mesela yıkar buzd. poşetine koyarım onu yerimgüzel fikir..saol
hoşgeldin canım umarım bol paylaşım yaparsın ve sağlıklı bol kilo verirsin..
canım bu mesajdan önce yazdığını okudum çok güzel saol bilgi için..
olsun canım geç olsun güç olmasın öncce sağlık ve mutluluk
aynen iradeye çok ihtiyacımız var iradesiz olmuyorsimdi cikiyorum aksama kadar evde degilim nete de giremem. hepinize bol iradeli gunler diliyorum cunku benim cok ihtiyacim var iradeye.
13 kilo biraz fazla geldi bana bence sıkı bir diet uygula ama hamile kalmadan önce insanın bazı yiceklere ihtiyacı oluyor özellikle süt ürünlerine folik asitini de sakın ihmaletme ve hiç canını sıkma olayın iyi yönüne bak hamile kalabiliyorsun umudunu asla yitirme canım ve aramıza hoşgeldin:)tekrar merhaba hedefim 2 ay için çok zor ama 13 kilo vermek istiyorum yada ne kadar verirsem o kadar iyi işte
30 yaşındayım 6 senelik evliyim 4 kez bebeğimi kaybettim malesef ve tekrar ona kavuşmak için biran önce kilo vermek istiyorum bende kan pıhtılaşması çıktı
ne kadar az kiloyla gebe kalırsam o kadar iyi
bide kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
saol canim ALLAH razi olsun bu hafta kafam çok dalgin aklim hep annemlerde gurbetlik çok zor helede boyle gunlerde dayanilmaz oluyor zaman zaman oturup aglarim ozlem doluyum hamileyken gidemedim dogum yaptim bebegim kuçuktu gidemedim derken 3sene olucak seneye yaza ALLAH im sabir versin
ve insallah gidip gormeyi nasip etsin
1-)seng-Ece Nur
2-)alew2187-Alev
3-)gaydirigubbak-Elif
ben çaktım küfteyi takımdaki üyelerin tam listesi ve adlarını öğrenmek için değil mi
evet saçmalıyolar en fazla 2 sene sonra hocalar yapar artık nöbetçiliği...Allah Allah ya
öyle eşy olur mu hiç
ne o öle 2. sınıf insan gibi
çok kızdım ço..ok
saçmalamışlar!
oyyy yemiş kadar oldum kız
gop ta emirağnın yanında varya meydan da sen de goplusun demek neresinden ben belediyenin ordayım:)
aynen iradeye çok ihtiyacımız var iradesiz olmuyor
13 kilo biraz fazla geldi bana bence sıkı bir diet uygula ama hamile kalmadan önce insanın bazı yiceklere ihtiyacı oluyor özellikle süt ürünlerine folik asitini de sakın ihmaletme ve hiç canını sıkma olayın iyi yönüne bak hamile kalabiliyorsun umudunu asla yitirme canım ve aramıza hoşgeldin:)
gurbet çok zordur belki birgün kesin dönüş yaparsın da bu hasret biter canım.şimdi ara ver izne çık sonra geri dön bize :) hatırlıyorumda ben ayrılmak istediğimde sen bana böle yazmıştın canım
kız cevap ver çabuk
isimleri mi unuttun yoksaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?