Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi herkes bi üsttekini alıntılayıp nickini ve ismini yazsın bi sonraki mesajla ben başlıycam ama alıntı kodlarını silmeyi unutmayın!!

bak bakalııııım neler görücen listedeeee

çizelgeyi yapamadın mı canım?
yoksa beğenmedin mi?
beğenmediysen yenisini yapabilirim hemen

kız sizinkiler ne kaddaaa erkenci ööleee
daha saat 9 yahuu
tv niye yok canım sizde?
bende evlenince almamayı düşünüyorum şahsen

bende napiim işte son günlerimde takımımın tadını çıkarıyom

tişekkürleeeerrrrrr benden de saanaaaa

elif-ece size söylüyorum maksadım imrendrip kıskandırmak değil ama evet dalında
evet sulu sulu evet organik ve yine hormonsuz dadından yenmiyo yaaaa....

ama sen nie bööleee yapıyon kiiii
kız ece alewe ceza verelim,haftaya 5 kilo veremezse bize kargoyla armut yollasın

ben 8 den sonra ağır birşey yemiyorum ama yoğurt meyva yiyorum canım
tam bilimsel olarak bunun doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası
yalnız ben 3-4 gibi yattım yaz boyu ondan da bilemicem tam olarak :26:

kız yaza kadar verirsin sen kilocuklarını

ben napıcaz analamdım kiiiii:44:

cizelgeyi begenmedim diye birsey degil goremedim bile. aynen senin dedigin gibi linki koyalayip dedigin yere yapistirdim ama kabul etmedi. benim niye cizelgem yok elif bana neden cizelge yapmadin bende cizelge istiyorum dedim ama olmadi site kabul etmiyor.

kizim bugun gunduz hic uyumadi o yuzden erkenci babasi da yorgun olunca beraber yatip uyuyakalmislar.
ben evimde tv olmasini istemedim canim ya bana gore gereksiz. ve zaman kaybindan baska birsey degil.

burdan kopamammmm ya boşver saçmaydı zaten bi an umutlarım mutluluğum tavan yaptı da öylesine yazdım işte boşweeeeeer..kız kardeşin düz mü okuyo ..

Allah Allah canım ya doğru kopyaladığına emin misin sen?

burdan kopamammmm ya boşver saçmaydı zaten bi an umutlarım mutluluğum tavan yaptı da öylesine yazdım işte boşweeeeeer..kız kardeşin düz mü okuyo ..

yok canım anadolu

Allah Allah canım ya doğru kopyaladığına emin misin sen?

yok canım anadolu

hmm bizim okulda geçen sene anadolu oldu valla bi değer veriyolarki 10. sınıf anadolular nöbetçi olmuyo biz 10da 11de mecburi yaptık yine yapıyoruz..onların sıralarını bile genel lise öğrencileri taşıdı

kzlar canınız sağolsul kilo vesemde vermesemde yollardım keşke bana yakın olaydınız ben size ellerimle yedirirdim o armutları

Allah Allah ya
öyle eşy olur mu hiç
ne o öle 2. sınıf insan gibi
çok kızdım ço..ok
saçmalamışlar!

kzlar canınız sağolsul kilo vesemde vermesemde yollardım keşke bana yakın olaydınız ben size ellerimle yedirirdim o armutları

oyyy yemiş kadar oldum kız

gop ta emirağnın yanında varya meydan da sen de goplusun demek neresinden ben belediyenin ordayım:)
simdi cikiyorum aksama kadar evde degilim nete de giremem. hepinize bol iradeli gunler diliyorum cunku benim cok ihtiyacim var iradeye.
aynen iradeye çok ihtiyacımız var iradesiz olmuyor
13 kilo biraz fazla geldi bana bence sıkı bir diet uygula ama hamile kalmadan önce insanın bazı yiceklere ihtiyacı oluyor özellikle süt ürünlerine folik asitini de sakın ihmaletme ve hiç canını sıkma olayın iyi yönüne bak hamile kalabiliyorsun umudunu asla yitirme canım ve aramıza hoşgeldin:)

gurbet çok zordur belki birgün kesin dönüş yaparsın da bu hasret biter canım.şimdi ara ver izne çık sonra geri dön bize :) hatırlıyorumda ben ayrılmak istediğimde sen bana böle yazmıştın canım

Allah Allah ya
öyle eşy olur mu hiç
ne o öle 2. sınıf insan gibi
çok kızdım ço..ok
saçmalamışlar!

oyyy yemiş kadar oldum kız
evet saçmalıyolar en fazla 2 sene sonra hocalar yapar artık nöbetçiliği...

eveet doğru hatırlayamadım bi an ben ramideyim canım..yarın gelicem gopa kültür merkezine gidicez arkadaşımla..

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bu yazi cikiyor elifcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…