Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başlangıç:89
gecenhafta:79
bu hafta:78.5
giden:500gr
hedef kilom:68

günaydın yavru kuşlar nabersiniz bugün sizi pek bi süzülmüş zayıf görüyorum

Günaydın canım hoşgeldin. Ben çok umutsuz oldum bi an ama spor spor spor diye dolanıyorum ortalıkta. Ben pek süzülemedim maalesef. İnşallah sizler epey bi süzülmüşsünüzdür.

gunaydın kızlar cooook moralm bozuk ben hernekadr bu hafta duzgn rejm yapamasamda kılo alacagımı dusunmemıstm sdce aynı kıloda kalırım dıe dusunuodum cnku ole aman aman kılo alınacak bısıler yemedım yada regl olcaam ııcn mı bole oldu anlamadım ama gerckten soluorum cok kotuum suan aglayabılırım yanı bıra snra ewde kuran war ewde dagıtln ıkramların hıcbırınden yemıceem sabah o sınırle yuruyusede cıktım nese bıldırıım hemn ben kılomu:
baslangıc:76.6
gecen hafta:75.9
bu hafta:76.4
gelen kılo:0.5
msj sayısı 26 herlde

evet artık ben de önümüzdeki haftalara bakacağım. Anladım ki bu iş sporsuz olmayacak. Geçememişimdir alevcim. yazıyorum kilomu bi an umutsuzluğa kapıldım.

umutsuzluğa kapılmak yasak bacım burda ..
iyi işte sporada başlarsın birlikte yapıveririz burdan da paylaşırız neler yaptığımızı..
şu durumda ben seni geçtim gibi ama kayucumda beni geçti ama haftayada onu geçesem

günaydın yavru kuşlar nabersiniz bugün sizi pek bi süzülmüş zayıf görüyorum

çok mu belli oluyor halimizden ..ewet yaa zaten moralimde bozuk ama olsun haftaya hep beraber süzülelim canım

Geçen haftaki kilom: 70.9
Bu haftaki kilom:70.4
Verilen kilo:0.5
Hedef:55
Mesaj sayım:78 veya 79 geride kaldı tam hatırlamıyorum.
olsun canım yarım kilo da olsa vermişin ya ona bak...

Günaydın canım hoşgeldin. Ben çok umutsuz oldum bi an ama spor spor spor diye dolanıyorum ortalıkta. Ben pek süzülemedim maalesef. İnşallah sizler epey bi süzülmüşsünüzdür.

umutsuzluk yok.haydi kızlar moralleri toplayın bakim silkelenin atın üstünüzdeki bütün kötü düşünceleri..önümüzdeki maçlara bakalım artık demi...

kızlar ben size söylüyorum bak alev dediydi dersiniz bu hafta birinci 14. takım olabilir..

takma kafana bitanem yaaa
haftaya diyeti biraz daha sıkı tutarsın olur biter bu arada sana bi haberim var hani sen spor yaparken miğden bulanıyor yaa ..
sadece yerinde koşuyormuş gibi yap bak faydasını göreceksin...

takma kafana bitanem yaaa
haftaya diyeti biraz daha sıkı tutarsın olur biter bu arada sana bi haberim var hani sen spor yaparken miğden bulanıyor yaa ..
sadece yerinde koşuyormuş gibi yap bak faydasını göreceksin...

ama gerckten cok moralm bozuldu hee hırs yaptım mı yaptım gerckten sabhları yuruyuse cıkmaya calısacagm ne kaddr mıgdem blansada yapcm sporumu we senn dedıgn gbı yermde kosuyorms gıbı

ama gerckten cok moralm bozuldu hee hırs yaptım mı yaptım gerckten sabhları yuruyuse cıkmaya calısacagm ne kaddr mıgdem blansada yapcm sporumu we senn dedıgn gbı yermde kosuyorms gıbı

ewet canım görmek istediğim buydu ..
inanmak başarmanın yarısıdır ..sen kilolardan kurtulacağına inanıyorsun bende buna eminim inanıyorum sana haftaya senden en az 2 kilo gidecek diyeti sıkı tut kaçamak yapma bak sonucu göreceksin

alew sen kaç kilo verdin bu hafta?
ben p.tesinden beri ipin ucunu tutuyorum daha önce biraz salmıştım

alew sen kaç kilo verdin bu hafta?
ben p.tesinden beri ipin ucunu tutuyorum daha önce biraz salmıştım

canım ben daha tartılmadım oğlum tartımı kırdı birazdan ablama gidicem orda tartılıcam...
o ipin ucunu salma sakın kendimden biliyorum bende bu hafta biraz salar gibi olmuştum allahtan betülcüğümle tatlı bi rekabete girdikte o vesileyle tekrar toparladım kendimi...

arkadaşlar ben çıkıyorum ablama kahvaltıya davetliyim kilo bildirimimi orda yapıcam...
ayyy inşallah kilo verebilmişimdir

Canım üzülme bitanem ya. Haftaya inşallah en az 2 kg verirsin. Yürüyüşe de başlamışsın. Reglin yaklaştığı için vücut su tutmuş da olabilir.
Alevciğim doğru söylüyorsun ümitsizliğe kapılmamamız gerekiyor ama bi an insan daha çok şeyler bekliyor. Evet 500 gram verdiğime üzüldüm daha fazla da verebilirdim diye ama veremeyenleri de görünce utandım biraz.
Şimdi dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakacağız.

deme öyle bak üzüldüm şimdi..
sende haftaya veririsin şimdi tek yapman gereken spora biraz daha ağırlık vermek..
Bu hafta spora ağırlık vereceğim diyetle beraber bakalım ne olacak. Aslında sadece bayram için acele etmiştim. Bayram olmasa bu kadar endişelenmezdim de işte bayramda giydiklrim daha düzgün dursun istiyorum üstümde.

ınsallah canm ınsllah yaa bu hısla werırım ıns 2 kılo

kızlar canımızı sıkmayalım bu hafta spora ağırlık verelim,kaçamak yapmayalım,bol su tüketelim verelim bu kiloları.

günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun.
geçen hafta:87
bu hafta:83.500
giden:3.500
msj sayısı:46
Tebrik ederim Fatmacığım süper kilo vermişsin. Darısı diğer haftaların başına inşallah.

arkadaşlar ben çıkıyorum ablama kahvaltıya davetliyim kilo bildirimimi orda yapıcam...
ayyy inşallah kilo verebilmişimdir
Alevcim haydi inşallah takımımızın gurur kaynaklarından biri de sen olursun. Ya zaten öylesin de bunu daha da perçinlersin inşallah.

sabahkı menum :
2 dılım kepk ekmegı 1 tanesının ustune labne peynırı surdum
az beyaz peynır
6 eytın
az domates salata
yesıl cay
we 20 dklık bı yuruyus

Kahvaltı menüm:
10.15:
2 dilim tahıl ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta sarısı yarım da beyazı
1 kk ndan az peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
4 siyah zeytin
domates, salatalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…