- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.221
canm yazıorum yaaa eeeeeeee napıosun
parfüm saat ve giyim eşyası dışında istiyo ama tabi zor..
bu arada maşallah bundan bile sohbet açılmış..
o kendisine ve sevgilisine converse düşünüyo ikisine de aynı düşünüyo seviyolar aynı kullanmayı..
menün güzel ececiğim bende çiğ köfteyi çok sevrim :)amma alıntı yapmışım maşallah
kızlar valla bugün evdeyim diye umutluydum ama hiç gelemedim
uyuyakalmışım 1de uyandım
8-9 zeytin bir dilim kepekli ekme bir bardak yarım yağlı süt içtim
sonra fatura yatırmaya çıktım yürüdüm biraz böylece
3,30 gibi azıcık çiğköfte yedim yanında domates ve yoğurtla (çiğköfte fazla yemediğimiz sürece işimize yarıyormuş bunu araştırmıştık )
duş aldım sonra şimdi arkadaşım çağırdı bayağı ortalık karıştı onlarda annesiyle konuşmuyo falan bi gidip bakalım dedik annemle annemin hazırlanmasını bekliyorum orada da fazla kaçırmam yemeği
bugün yemek saatlerim düzenli değildi üstelik ara yapmadım ama artık bi plan yapmam lazım..
kaçta gelirim bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama bu gece saat 00.00dan itibaren paylaşımlar sıfırlanıcak unutmayın..
yarın bildirim yapamayacak gibi durumunuz olursa akşamdan yapın ya da telefon nurmara yazabilirim özelden..
lütfen 1,30a kadar bildirimler yapılsın..
ooo süper şimdi daha fazla kilolar vereceksin fatmacığımkızlar bende artık spor yapabilecem arkadaşım eşi koşu bandını getirdi.
yarın sabah başlıyacam.
gayet güzel yediklerinkızlar bugün kahvaltıdan sonraki yedikleerim
saat 15:00 ara
1 erik
2 tane hurma
saat 16:30
4 kaşık yoğurt
akşam saat 19:15
1 küçük kase yayla çorbası -yağsız-
2 tane köfte 3 dilim patates -kızartma değil-
1 lokmacık ekmek
bugünde yaklaşık 3 ltreye yakın su tükettim
burdayım canım ama çıkacam şimdi bi sizi görüp gideyim dedim eşim akşama kadar bilgisayarın var iş yerinde diyoo alevciğim bu arada sıkma adanaya özgü bi hamur işiToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
alew2187, kayukayu, maway, hasretttt, seng+,
eeee kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bu kadar kişi olmuşuz canlanın artık biraz sohbet edelim hadiiiiiiiiiiiii
parfüm saat ve giyim eşyası dışında istiyo ama tabi zor..
bu arada maşallah bundan bile sohbet açılmış..
o kendisine ve sevgilisine converse düşünüyo ikisine de aynı düşünüyo seviyolar aynı kullanmayı..
menün güzel ececiğim bende çiğ köfteyi çok sevrim :)
ooo süper şimdi daha fazla kilolar vereceksin fatmacığım
gayet güzel yediklerin
burdayım canım ama çıkacam şimdi bi sizi görüp gideyim dedim eşim akşama kadar bilgisayarın var iş yerinde diyoo alevciğim bu arada sıkma adanaya özgü bi hamur işihamuru yuvarlak açıyorsun tavada pişiriyorsun içine peynirli soğan veya haşlanmış patatesli soğan koyup sarıyorsun googla yaz canım sıkma diye görsellerde var rejimdede bu muhabbet hiç olmadı ama söyleyim dedim
kız iki satte bi msj mı yazıyon genciz biz gençliğimizin hakkını vereli azıcık demi ama :)
napim kız yemeği yedik ben acıkmaya başlıyom oğlan anne çorba diyip duruyo arada da babasının tv sini kapatıp bizi kızdırıyo
kurtlar vadisine bakıyom arada oda sıkmaya başladı artık
bu arada akşam sporumu yapmadım gözümde büyüdü bu gece
yarın bildirim günü bi yandan da merak ediyorum sonuçları.....
bende durumlar bu canım
sen napıyon bakalım..:97:
üzgünüm canım sen sıkma nedir diye sorunca bende anlattımewet canım yaaaa zaten karnım acıktı erkenden bide ballandıra ballandıra yazmışın canım çekti yaaa
kızlar canım çok kahve istiyor,dayanamıyorum,gidip yapıp geleyim.
ohh afıyt olsun bacımmmm
evet betülcüğüm ama şu şekilde yapacağım bugün ve yarın yapıp pazar günü norma bi şekilde rejim pazartesiden cuma akşamına kadar deneyeceğim elma diyetini ama ben çok acıkırsam yoğurt falanda tüketmeyi düşünüyorum o kadar katı yapmayacağım zaten bi cumaya kadar deneyim kendimi 70 in altında görmek istiyorum ya
benm eşim normal o kadar zayıf değil boyu 85 kiloda aynı ama yesede almıyor zaten ne güzel erkeklerin zayıflama gibi derdi olmuyor kıskanıyorum bazen
hadi başla betülcüm pazartesiden itibaren yürüyüşe başla bence bak bende tembellik ediyordum ama başladım bu aralar havalarda çok müsait yürümeye
bnm nısanlım ole cok zayf dııl 95 kılock ama gostrmıokı hıc kılosunu :)) eger sodalı yeslcay fayda ederse bıldr bnde baslıcm canm ıns faydasını gorrsun
amma alıntı yapmışım maşallah
kızlar valla bugün evdeyim diye umutluydum ama hiç gelemedim
uyuyakalmışım 1de uyandım
8-9 zeytin bir dilim kepekli ekme bir bardak yarım yağlı süt içtim
sonra fatura yatırmaya çıktım yürüdüm biraz böylece
3,30 gibi azıcık çiğköfte yedim yanında domates ve yoğurtla (çiğköfte fazla yemediğimiz sürece işimize yarıyormuş bunu araştırmıştık )
duş aldım sonra şimdi arkadaşım çağırdı bayağı ortalık karıştı onlarda annesiyle konuşmuyo falan bi gidip bakalım dedik annemle annemin hazırlanmasını bekliyorum orada da fazla kaçırmam yemeği
bugün yemek saatlerim düzenli değildi üstelik ara yapmadım ama artık bi plan yapmam lazım..
kaçta gelirim bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama bu gece saat 00.00dan itibaren paylaşımlar sıfırlanıcak unutmayın..
yarın bildirim yapamayacak gibi durumunuz olursa akşamdan yapın ya da telefon nurmara yazabilirim özelden..
lütfen 1,30a kadar bildirimler yapılsın..
iyi gidiyo valla hilalim ..toparladık şu paylaşım sayma işi sayesinde :)
hadi yeni haftanın ilk mesajı benden..
birazdan eve gidicez anneme o kadar söyledim yarın okul var diye eğer gelmeseydim çoook laf sokacaktı bana ..şimdi ben sokuyorum lafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?