Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canm yazıorum yaaa eeeeeeee napıosun

kız iki satte bi msj mı yazıyon genciz biz gençliğimizin hakkını vereli azıcık demi ama :)

napim kız yemeği yedik ben acıkmaya başlıyom oğlan anne çorba diyip duruyo arada da babasının tv sini kapatıp bizi kızdırıyo

kurtlar vadisine bakıyom arada oda sıkmaya başladı artık
bu arada akşam sporumu yapmadım gözümde büyüdü bu gece
yarın bildirim günü bi yandan da merak ediyorum sonuçları.....
bende durumlar bu canım

sen napıyon bakalım..:97:

aaa oda ıı olur bn tencere kapak tsort almıstım coook guzller

menün güzel ececiğim bende çiğ köfteyi çok sevrim :)

kızlar bende artık spor yapabilecem arkadaşım eşi koşu bandını getirdi.
yarın sabah başlıyacam.
ooo süper şimdi daha fazla kilolar vereceksin fatmacığım

gayet güzel yediklerin

burdayım canım ama çıkacam şimdi bi sizi görüp gideyim dedim eşim akşama kadar bilgisayarın var iş yerinde diyoo alevciğim bu arada sıkma adanaya özgü bi hamur işi hamuru yuvarlak açıyorsun tavada pişiriyorsun içine peynirli soğan veya haşlanmış patatesli soğan koyup sarıyorsun googla yaz canım sıkma diye görsellerde var rejimdede bu muhabbet hiç olmadı ama söyleyim dedim

ilginç bi hediye bence....tarzları çok farklıymış...

bundan -şundan-ondan....
her mevzudan sohbet açıcaz ki paylaşım çoğalsın takım coşsun değilmi kaptancığım...

ewet canım yaaaa zaten karnım acıktı erkenden bide ballandıra ballandıra yazmışın canım çekti yaaa

ayy tek basımaym ewde fatmagulu ızlıorum bn hıc spor yapamıorum ya bugun yaptm mıgde bulantısından oldum burayada yazmstım zaten zor gtck yanı bnden bu kılolr haftada 1kg wereblsem cook ıı olacak ama bakalm yarınkı sonctan ıns hepmz mutlu olurz

ewet canım yaaaa zaten karnım acıktı erkenden bide ballandıra ballandıra yazmışın canım çekti yaaa
üzgünüm canım sen sıkma nedir diye sorunca bende anlattım ya bende yemezdimde iş yerimde yanımda çalışan kız getirdi annesi illede aslı ablan yesin bundan demiş zorla bi tane yedim neyse canlarım ii geceler eşim şimdi çağıracak görüşürz

kızlar ben artık bu satten ıtıbaren su ıcmeyı bıraktım suana kadr 3 lıtre su tukettım eger hala ıcersem sabh oldugundan fazla cıkıorum cnku

çıtırlarım ne olur krusuruma bakmayın arkadaşımla ilgileniyorum..
o yüzden sohbetlere katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum..

hediye düşünüyoruz hala

iyi gidiyo valla hilalim ..toparladık şu paylaşım sayma işi sayesinde :)

hadi yeni haftanın ilk mesajı benden..

birazdan eve gidicez anneme o kadar söyledim yarın okul var diye eğer gelmeseydim çoook laf sokacaktı bana ..şimdi ben sokuyorum lafları

İyi yaparsın canım yoğurt yemekle zamanında ben de yapmıştım elma diyetini ben de yoğurt yemiştim. Diğer türlü sağlıksız gelmişti bana. İnşallah faydalı olur canım.

Son düzenleme:

Bşlayacağım inşallah canım yarın çok yoğunum ama cumartesi muhakkak başlayacağım.

Son düzenleme:
bnm nısanlım ole cok zayf dııl 95 kılock ama gostrmıokı hıc kılosunu :)) eger sodalı yeslcay fayda ederse bıldr bnde baslıcm canm ıns faydasını gorrsun

Tamam canım inşallah bildiririm sana. Haftaya cumaya kadar devam edeceğim bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:

Ben uyuya kalmışım oyüzden msjları görmedim. Ben de yarın gece sıfırlanacak diye anlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…