- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.321
günaydın hayırlı sabahlar hepinize hanımlar.
Nasılsınız? Diyetiniz ne alemde. Ben bu günlerde biraz rahatsızım. Birazdan da aile hekimime gidip kan tahlili için kan vereceğim.
alwcıım yazmıssın ama yazdgını ben smdı goruorumkımse onlıne gorunmuıdu bnm gırdıgmde :26:
güseeeeeeeeelllllllllllllll.....gunaydın herkese bugn kı menum :
sabah
5 yk menemen 1 dılım cawdar ekmegı 1 fıncan form cay 3 zytın 1 salatlık az peynır
oglen : corba
ara uzum
aksam : sebze yemegı salata yarım dılm cawdr ekmegı
ara ( acıkırsam ) mandalına
bende şuan deniyorum pazartesiden beri yapıyorum cumaya kadar yapcam bakalım etkisi olcakmı
form çayını 2 gün kullandım wc sorunumu daha yeni düzelltim cnm bırakınca wc ye gidemedim
günaydın hayırlı sabahlar hepinize hanımlar.
Nasılsınız? Diyetiniz ne alemde. Ben bu günlerde biraz rahatsızım. Birazdan da aile hekimime gidip kan tahlili için kan vereceğim.
gunaydın herkese bugn kı menum :
sabah
5 yk menemen 1 dılım cawdar ekmegı 1 fıncan form cay 3 zytın 1 salatlık az peynır
oglen : corba
ara uzum
aksam : sebze yemegı salata yarım dılm cawdr ekmegı
ara ( acıkırsam ) mandalına
menün güzel canım.
Bence bu menüyle güzel kilo verirsin.
msj 26
Hasretcim sevgili rakibim nasılsın...çok iyi gidiyor diyetin ...
bu hafta beni geçeceksin heralde..ben halen çok ciddi diyet yapamıyorum.her hafta sonu kaçaklar beni bıktırıyor.hafta içi ancak onları vermekle uğraşıyorum..
bu hafta herkes düzenli spor yaptı galiba.....bakalım sonuçlar nasıl olacak..[/QUOT
ıım canım rakıbem sen nasılsın bna bu hafta weremıcm gbı gelıo cayın yannda azcıkta olsa bısıler atıstırorum bnde sen gbı amacım bayrama kadr 2 3 kılo wereblmektı ama bakalm ıns olur sennde masllh menulern guzl hayatım hadı bakalm bol bol kılo wermelr
msj 23
Ayşecim form çayını da fazla kullanmak zararlı değil mi?
bağırsaklar alışınca hep kullanmak lazım....sonra bünye ona da alışıyor....ben birara içiyordum,sonra etkisini kaybetti...
masllh can ck guzl haberler bklıorz sendn cuma gunukızlarrrr yine yoksunuzzz siz gelince ben çıkıyorummm galiba neyseee menümü yazayımmm
sabah
1 kk light b.peynir
1 dilim kız.denge ekm
domates,salatalık
3 zeytin
şekersiz çay
ara
1 mandalina
2 ceviz
öğle
3 yk bulgur pilavı
4 yk kıym. nohut
çoban salata
ara
1 baklava
akşam
1 kase domates çorb
leslie 5 mill yaptım bugün su az 2 lt
masllh can ck guzl haberler bklıorz sendn cuma gunu
kızlarrrr yine yoksunuzzz siz gelince ben çıkıyorummm galiba neyseee menümü yazayımmm
sabah
1 kk light b.peynir
1 dilim kız.denge ekm
domates,salatalık
3 zeytin
şekersiz çay
ara
1 mandalina
2 ceviz
öğle
3 yk bulgur pilavı
4 yk kıym. nohut
çoban salata
ara
1 baklava
akşam
1 kase domates çorb
leslie 5 mill yaptım bugün su az 2 lt
inşallah cnm ya ben herkes gibi 1 haftada 2-3 kilo veremiyorum en fazla 1 kilo verebiliyorum buda bana yeter hedefime istediğim zamanda ulaşırım tabi kilo vermem yavaşlamaz ve durmazsa
maaşallah canım yaa çok güzel gidiyosun bende şimdi lesli 4 ml yapıyorum biraz başım dönüyo kendimi zorlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?