Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hayırlı sabahlar hepinize hanımlar.
Nasılsınız? Diyetiniz ne alemde. Ben bu günlerde biraz rahatsızım. Birazdan da aile hekimime gidip kan tahlili için kan vereceğim.

canım geçmiş olsun neyin var önemli bişey değildir umarım...
bende gribim yaa kaç gündür yatıyorum...

alwcıım yazmıssın ama yazdgını ben smdı goruorum kımse onlıne gorunmuıdu bnm gırdıgmde :26:

olur böyle vakalar alev bunu yakalar.....

güseeeeeeeeelllllllllllllll.....

kahvaltı menüm:
1kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt

öğle
1 büyük tabak yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek

msj 23

Ayşecim form çayını da fazla kullanmak zararlı değil mi?

bağırsaklar alışınca hep kullanmak lazım....sonra bünye ona da alışıyor....ben birara içiyordum,sonra etkisini kaybetti...

msj 24

kızlar sabah ılık ballı su ve maydanoz kürü içtim..
1 dilim tahıllı ekmek
peynir
domates
azıcık bal

1 lt ılık su içtim
bir kaç çubuk kraker

öğlen
1 kase merc çorbası
1 biber dolm

16.00
1 brdk elma kompostosu içtim.
2 tane bisküvi

bakalım akşam ne yiyeceğim..?

msj 25

akşama kadar iyi gidiyor da ,akşam çayla fazla atıştırıyorum heralde...

Akşam yemeklerini düzene sokmam gerekiyor...

ve sporrrrrrrrr

msj 26
Hasretcim sevgili rakibim nasılsın...çok iyi gidiyor diyetin ...
bu hafta beni geçeceksin heralde..ben halen çok ciddi diyet yapamıyorum.her hafta sonu kaçaklar beni bıktırıyor.hafta içi ancak onları vermekle uğraşıyorum..

bu hafta herkes düzenli spor yaptı galiba.....bakalım sonuçlar nasıl olacak..

canım bır tatlı ıstıo dunden berı anlatamam zor dayanıorum yememek ıcın ama cuma gunu pudıng yapıp yemeyı dusunuorum deryaaaaaaaaaaaaaa rakıbem gl sende yee bırlkte yems olalım bnden fazla kılo werms olma hahahahah cok kotuum dmı hatta sdce derya dııl herkes yesıııın

msj 23

Ayşecim form çayını da fazla kullanmak zararlı değil mi?

bağırsaklar alışınca hep kullanmak lazım....sonra bünye ona da alışıyor....ben birara içiyordum,sonra etkisini kaybetti...

evet cnm benim söylemek istediğimde o ben sadece 2 gün kullandım bırakınca toparlayamadım vücudumu hala eskisi kadar tuvalete çıkamıyorum

kızlarrrr yine yoksunuzzz siz gelince ben çıkıyorummm galiba neyseee menümü yazayımmm
sabah
1 kk light b.peynir
1 dilim kız.denge ekm
domates,salatalık
3 zeytin
şekersiz çay

ara
1 mandalina
2 ceviz

öğle
3 yk bulgur pilavı
4 yk kıym. nohut
çoban salata

ara
1 baklava

akşam
1 kase domates çorb

leslie 5 mill yaptım bugün su az 2 lt

masllh can ck guzl haberler bklıorz sendn cuma gunu

maaşallah canım yaa çok güzel gidiyosun bende şimdi lesli 4 ml yapıyorum biraz başım dönüyo kendimi zorlamak istemiyorum

inşallah cnm ya ben herkes gibi 1 haftada 2-3 kilo veremiyorum en fazla 1 kilo verebiliyorum buda bana yeter hedefime istediğim zamanda ulaşırım tabi kilo vermem yavaşlamaz ve durmazsa

ben öyle oldum işte bi anda fazla düşüş oldu sonra da metobolizmam yavaşladı benim şimdi gitmiyo kilolar ve itiraf ediyorum ben bugün çikolata yedim hemde 1 paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…