- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.181
aaa kızancıklarım demıs hahahhahay :))))) nerelısın cok merk ettım ılk unıye gıttıgmde arkdsla gezerken teyzenn tekı arkdan bagırınıyo bıze kızancıgm bı baksana dıe bz hc aldırıs etmıoruz oysa bıze seslenıomus bz nerden bıleleım ılk kez duymusuz oyle bı kelımeayy nasl ozledım unı hayatmı bı bılsenız ama tabı artık bu kızan laflarını hergn duymaktaım nısanlmda tam bı trakyalı bnde o yolda ılerlemekteyım hahhahayyyy
hoşgeldin begümcüğümGözlerimiz yollarda kaldı :)
selam canım ben senin nikci hatırlıor gibiyim
begüüüüüm ben varım ben ben ben.bugun tekrar kilo verme isteğine girdim 4.takıma alındım.lakin hiç paylaşım olmuyor
Seng sizin grupta aynı vaziyette sanırım.valla ben böyle çok sıkılıyorum ya motivasyon falan yok.garip
kızler günaydıııın
hehehe ben aydınlıyım nişanlım çanakkale edirne kırmasıelveda rumeli diye bir dizi vardı teee ozamandan beri kızan lafı ağzımdadır
kızlar ofiste domates ve mandalina dışında bişey kalmamış o sebepten 1 adet açma yedim. ve yeşil çay.
öğlendede domates peynir yiyeceğim.
akşamda kapuskaaaaa
arada yine 1 tane mandalina yerim.çok işim var bugun ya daha şimdiden sıkıldım
Hoşgeldin deryacığım. Nasıl geçti seminerin?
girdim geçmişi okudum ama yoğunluktan yazamadımaslıcım canım buradasın ama gecmısı okuosun sanırım hadı okuda don artık bıze :)
güle güle :)yarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma
hoşgeldin deryacığım:)msj 2
takıma yeni katılan arkadaşlar , hepiniz hoş geldiniz.
çok hareketli ve azimli bir takım olmuşuz...
artık bu hafta 1. oluruz.
evet ya betülcüğüm yemin falanmı etsek bozmayacağız diye.. yaa benide motive et hemen hemen aynı kilodayız senle sen 72 ben 71 bakalım cumaya sonuç nasıl olcak? bunları mutlaka uygula bende senin gibi başlıyorum yarınyürüyüşede başlayacağım toparlanmamız lazım şu 6 lı rakamları bi görelimdeKızlar yarın benim için çok güzel bir başlangıç olacak yani bu gün.
Rabbimden bir engel çıkmazsa ''amerikan kalp vakfı diyeti-2'' ye başlayacağım.
Ve muhakkak sabah kalkar kalkmaz ve gece yatarken elma sirkeli, ballı ılık su içeceğim.
Bir de yeşil çayımı günde 2 veya 3 fincan içmeye gayret edeceğim.
2 litreden az su içmeyeceğim.
Koşu bandında haftada beş gün en az yarım saat yürüyeceğim.
Gerekirse bunlara uymak için yemin edeceğim.(Allahım ne olur bu planlarımı neticesiz bırakma ve birebir uymayı nasip eyle)
kolay gelsin fulyacığımkızler günaydıııın
hehehe ben aydınlıyım nişanlım çanakkale edirne kırmasıelveda rumeli diye bir dizi vardı teee ozamandan beri kızan lafı ağzımdadır
kızlar ofiste domates ve mandalina dışında bişey kalmamış o sebepten 1 adet açma yedim. ve yeşil çay.
öğlendede domates peynir yiyeceğim.
akşamda kapuskaaaaa
arada yine 1 tane mandalina yerim.çok işim var bugun ya daha şimdiden sıkıldım
günadın betülcüğüm bizde iyiyiz başladınmı amerikan kalp vakfına?Slm hanımlar. Nasılsınız ? Daha kahvaltımı yapmadım. Geç kalktım gece geç yatınca...
Sizin haliniz nicedir bir anlatıverin?
Kızlar yarın benim için çok güzel bir başlangıç olacak yani bu gün.
Rabbimden bir engel çıkmazsa ''amerikan kalp vakfı diyeti-2'' ye başlayacağım.
Ve muhakkak sabah kalkar kalkmaz ve gece yatarken elma sirkeli, ballı ılık su içeceğim.
Bir de yeşil çayımı günde 2 veya 3 fincan içmeye gayret edeceğim.
2 litreden az su içmeyeceğim.
Koşu bandında haftada beş gün en az yarım saat yürüyeceğim.
Gerekirse bunlara uymak için yemin edeceğim.(Allahım ne olur bu planlarımı neticesiz bırakma ve birebir uymayı nasip eyle)
msj 4
sağol canım , biraz yorucu ama güzel geçti.
sabah tartıldım, kilo almışım. bu hafta onu veririm inş
evet ya betülcüğüm yemin falanmı etsek bozmayacağız diye.. yaa benide motive et hemen hemen aynı kilodayız senle sen 72 ben 71 bakalım cumaya sonuç nasıl olcak? bunları mutlaka uygula bende senin gibi başlıyorum yarınyürüyüşede başlayacağım toparlanmamız lazım şu 6 lı rakamları bi görelimde
günadın betülcüğüm bizde iyiyiz başladınmı amerikan kalp vakfına?
günaydın sevgili takımın ve sevgili arkadaşlarım yeni bi haftaya girmiş bulunmaktayız herkese güzel bi hafta olması dileğiyle...
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:3 mandalina yemeyi düşünüyorum
akşamı bilmiyorum
kızlaaaaaarr sabah tartıldım 70.600 olmuşum
bugün ki kahvaltım fix yine
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5dilim domates
2 dilim peynir
1 fincan yeşilçay
öğlende 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum 2 dilim etimekle
akşamda meyve
1 saatte spor yapıcam
inşallah canım:)Ya Aslıcığım böyle olacağı yok zaten. Bu takıma başlayalı 2 ay olmuştur herhalde eğer düzgün devam etseydim diyetime 7-8 kilo vermiş olurdum diye düşünüyorum. Uygulayacağım Allah2ın izniyle. sonra da gitsin kilolar. Haydi canım sen de başla...
benimde 2 ay geçti canım düzenli yapsaydık şimdi hedefimize az kalmıştı olsun geç olsun temiz olsun acelemiz yok bende uyacağım allah izin verirse yeterince yedim şimdi dur deme zamanı
Başladım canım. İNşallah 1 ay boyunca bozmadan devam ederim.
tşk ederim tatlım meyve günü değilde evden çıkarken kahvaltı yapacak vaktim yoktu bide bize eşimin memleketinden bayağı mandalina geldi bu sıralar diyetimde bolca mandalina göreceksinizSana da güzel bir gün diliyorum canım.
Biraz meyve ağırlıklı olmuş. Bu günü meyve günü mü ilan ettin?
kahvaltın güzel ara öğünlerin hiç yokkızlaaaaaarr sabah tartıldım 70.600 olmuşum
bugün ki kahvaltım fix yine
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5dilim domates
2 dilim peynir
1 fincan yeşilçay
öğlende 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum 2 dilim etimekle
akşamda meyve
1 saatte spor yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?