Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak

evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak
canım bende bu takıma eylül sonu girdim dedimki hedefim 64 10 aralıkta 64 olacağım ama olabilecek bi hedef değildi 2 ay da 10 kilo vermek ve arada bayram var tabiki olmadı yavaş olsun kalıcı olsun sonrasında yiyeceklere saldırmayacağım bir diyet olsun. şimdi aralık 31 diyorum 67 olacam diyorum 4 kilo vereceim diyorum herkes duysun :)

Bugünkü yediklerimm

Zaten topu topu 1 öğün yiyorum
2 dilim ekmek 2 tane kızarmış balık
Bol bol suyu da eksik etmiyorum tabi
Ara öğünde 1 tane portakal yedim

aynen tatlım bende tekrar kilo verme isteğine girdim bikaç kilo alınca tekrar başaladım.motive olsun diyede bi bakıyım neler var diye girdim.
Ama takımımız yine çok revaşta değil galiba .
Ne diyosun?

bende daha yeni geldim cumadan beri burdayım.fena değil aslında paylaşımlar gayet iyi.pek boş kalmıyo sayfamız.

ben geldimm arkadaşlar çok yoğun 2 günün ardından burdayımm şeytanın bacağını kırıp alısverişe gitiik kızım la mubarek hiç durmadı ıı herkez bu ne hareket ne diyoo defactoya giitik çantalara boncuklara bi sıçradı elinde olucakmıss onlar beter böcüğüm benimm canımm kızımm ve pazar günü sonn yemeklerimi yedimm bol kırmızı et çorba veeeee ekmekkkkk ama bugun sade az bi kahvaltı hafif öğle atıştırması ve birazdan süt içeçeğin nesguikli hemide
çıktım kızlar meleğim uyandı girerim inşallah gene

Aynen benim de kafam karışık bu konuda,bu aralar ara öğünü bıraktım gibi,deneme yanılma yöntemini uyguluyorum bu ara,sadece akşam 8 den sonra birşey yememeye çalışıyorum:)
Afiyet şeker olsun kaptanım arasıra yicez hep diyet olmuyor ki...Ben mantı yedim ya kendimi rahrşambaya kaatlatıyorum sayende....:)Çadar sana hasret mi kalıcaz,bak olmadı şimdi....Özleriz biz seni....

Şirinecim kesin kararlar almışsın,umarım uygularsın,aslında yemin etmek çözüm olabilir....
yarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma
Bol bol eğlen hasret gider nişanlınla,iyi yolculuklar arkadaşım...

İYİ akşamlar arkadaşlar,dün hiç girmeye vaktim olmadı ,çok işim vardı.Bu sabah spora gittim,sonra pazara,yemek falan derken akşamı ettim.Başımın ağrısından çıldırdım gün boyunca,şimdi biraz azaldı neyse,iki tane ilaç içtim fayda etmedi,az yemek bana yaramıyor galiba
Menümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
ARA şekersiz neskafe,hurma
ÖĞLEN yumurtalı kabak ,yoğurt
AKŞAM çorba,balık,1 dilim ekmek
ARA elma
bol su içtim,30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik yaptım....

maşallah canım da bütün gün bunlarlamı durdunn
hatta nasıl durdun diyim bnimde açlık başıma ve sonra mideme vuruyor senin gibi ama bn çorbasız ve ekmeksiz ve deee kahvaltısız yapamam hele ki beyaz peynir siz hiç olmaz
birde arkadaşım kefirde alkol söz konusu içmesen derim ama sen bilirsin gened

Ben de 67 kilo olarak belirliyorum. 1 ocak 2012deki kilomu.
Hatta Aslıcığım gibi de rütbeme yazayım hemen motive olayım oraya baktıkça.
inş tatlım :) bekle bizi 2012:)

bencede ya.şimdi birden kilo verirsem yine alırım ben o kiloları.sakin sakin vermem lazım.
Şimdilik 53 *31 aralık*

bende yaziyim bari fotomun yanına
sende yazmışsın fulyacığım ne güzel baktıkça hatırlarız ve motive oluruz

menün güzel ama spor yapıyorsun bana az gibi geldi

Hepinize günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar olsun efenim
günaydın tatlım erkencisin :)

dünkü yediklerim
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:2 mandalina
akşam:1.5 kase mercimek çorbası 1 dilin kepek ekmeği
ara:1 tane greyfurt 2 tanede ceviz yedim

kızlar ben kalori hasabı yapmaya karar verdim dünkü yediklerim 1300 kalori yapıyor
hergün yediklerimin kalorisini yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak :)
daha öncede kalori hesaplamasıyla 13 kilo vermiştim şimdide kalori hsaplamaya balayayım bakalım :)

kalori sepetine bende bakmıştım hesaplıyamamıştım cıkmıstım benim arkadasta 10 kilo filan verdi orda hesaplaya hesaplaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…