Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bende ballı elma sirkesi içiyordum ılık su ile babam kızdı mideyi deliyormuş diye bıraktım ama inanmıyorum mideyi deldiğine bugün tekrar başladım

Selincim. bence de mideye hiç bir zararı olmaz. zaten 1 su bardağının içine sadece 1 yemek kaşığı konuluyor. bal da var içinde.

Selincim. bence de mideye hiç bir zararı olmaz. zaten 1 su bardağının içine sadece 1 yemek kaşığı konuluyor. bal da var içinde.

ayrıca bol bol su içiyorum sirke karışımını içince wcye de çok çıkıyorum şekerim düşüp gözüm kararırdı hep o problemimde olmuyor bence herkes denesin

Evet bundan sonra geçmişe değil geleceğe bakacağız.
Tamam canım. Eşin nereli bizim oralarda da çok mandalina yetişir(Aydın'da)

İyi olur tabi Bağırsakların da çok güzel çalışır. Marul özellikle bağırsakları hızlı bir şekilde çalıştırıyor.
Selinciğim sen her gün mü tartılıyorsun?

3 günde bir tartılcaktım aslında dün akşam nişanlımın ailesi geldi tatlıyı biraz kaçırdım
geri almış mıyım diye tartılim dedim kuzum

ara öğünlerimi yediğimde kilo veremiyorum deniyorum ama tık yok (

Bu ara öğün hususunda herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi ara öğün yapmamak gerektiğini savunuyor (Bu kişiler ara öğüm yapıldığında vücudun yağ yakma hormonu leptini durdrrduğunu söylüyor.)
Kimisi de muhakkak ara öğün yapın diyor. Bunlar bir karar üzerinde birleşseler de biz de ona uysak değil mi ama?

uff evet ya bence bünyeye göre değişiyor denemek lazım :)

3 günde bir tartılcaktım aslında dün akşam nişanlımın ailesi geldi tatlıyı biraz kaçırdım
geri almış mıyım diye tartılim dedim kuzum
Hımm tamam canım. Almamışsın değil mi :)) Ara da kaçamaklar oluyor ama bizim için önemli plan kendimizi frenleyebilmemiz.

ben ne zaman hedef koysam oldugum yerde sayıyorum
Allah Allah senin beyin tersine mi işliyor kız?:44:

kızlar ben dün akşam batırdım durumu
evde 3 kişi 4 küçük tava patates kızartması yedik (2 si yağsız biri az yağlı biri de normal yağlı)
:)
ama toparladım çok şükür :)
neyse kızlar çıkmalıyım ben kota malum gelicem yeniden ...Buralar size emanet cuma gününün aynısını istiyorum sizden

Hımm tamam canım. Almamışsın değil mi :)) Ara da kaçamaklar oluyor ama bizim için önemli plan kendimizi frenleyebilmemiz.

Allah Allah senin beyin tersine mi işliyor kız?:44:

yok canım almamısım tersine vermişim bilmiyorum valla tersine işliyo heralde moda giriyorum tam veremiyorum yiyorum veriyorum

selam arkadaşlar bende oğlumu uyuttum bakim dedim size..bugun yemek yaptım türlü çok güzel olmuş öğlen bi tabbak yedim birde sardalye balık yedim biraz afiyetler oldu yani ama hala daha acım bugunlerde açlık çok hissediyorum hayırola bu durum

Aaaaaaaaaaa Fulyacım Aydın'lı mısın, neresinden?
Ben de Aydın'lıyım da. Hemşehrim benim yaa..

ivit aydınlıyım.nazilli den.ama bilmem tabi oraları 1 kere gittim yıllar önce. ama güzel biyerdi hatırladığım kadarıyla.

kızlar bu hedef belirleme olayınıza dahil olucam ama kendime hiç güvenemiyorum yaa.benim kilo alıp vermem isteğim dışında geliştiği için vericem derim veremem belli olmaz.ama yine de yılbaşına kadar 52 olmayı hedefliyorum.yani 3 kilo vericem.umarım.hedefim bu

ara öğünlerimi yediğimde kilo veremiyorum deniyorum ama tık yok (
yani ara öğün yapmayınca çok acıkıyoruz canım 1 elma 1 portakal gibi şeyler yesen kilo vermende olumsuz bi yan yapacağını sanmıyorum

Evet bundan sonra geçmişe değil geleceğe bakacağız.
Tamam canım. Eşin nereli bizim oralarda da çok mandalina yetişir(Aydın'da)
adan canım bende adana adanın ilçesinden geliyor mandalinalar

yazmayı unuttum canım 71.800'le başlamıştım
süper gidiyorsun

Belirleyelim canım. Mesela ben 1 ocakta 67 den yukarı olmayacağım diye bir hedef belirliyorum Allah'ın izniyle... Haydi gazamız mübarek olsun.
belki yılbaşı akşamı bozabilirim onun için hedefim 31 aralık bende 67 olmayı hedefliyorum yani 4 kilo:)

ben ne zaman hedef koysam oldugum yerde sayıyorum
selinciğim olabilecek hedefler koymak lazım mesela biz olamaycak hedefler koyduğumuz için olmuyor mesela aya3-4 kilo hedef olabilecek bi hedef ama bunu aşıp ayda 6-8 kilo hedefler belirlersek çok aç kaldığımız için bi süre sonra yılıyoruz

inş ulaşırsın canım hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…