- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.201
Canım tebrikler gün gün eriyorsun.
Ama bence akşamı meyveyle geçiştirme 1 kase salata ye mesela içine ceviz ekle, beyaz peynir ekle, ton balığı ekle. Çok sağlıklı bir akşam yemeği olur.
canım bende ballı elma sirkesi içiyordum ılık su ile babam kızdı mideyi deliyormuş diye bıraktım ama inanmıyorum mideyi deldiğine bugün tekrar başladım
kahvaltın güzel ara öğünlerin hiç yokne kadar sık az yersen metobolizman o kadar hızlı çalışır kaçla başlamıştın kaçırmışım ben
Selincim. bence de mideye hiç bir zararı olmaz. zaten 1 su bardağının içine sadece 1 yemek kaşığı konuluyor. bal da var içinde.
benimde 2 ay geçti canım düzenli yapsaydık şimdi hedefimize az kalmıştı olsun geç olsun temiz olsun acelemiz yok bende uyacağım allah izin verirse yeterince yedim şimdi dur deme zamanı
tşk ederim tatlım meyve günü değilde evden çıkarken kahvaltı yapacak vaktim yoktu bide bize eşimin memleketinden bayağı mandalina geldi bu sıralar diyetimde bolca mandalina göreceksiniz
kahvaltın güzel ara öğünlerin hiç yokne kadar sık az yersen metobolizman o kadar hızlı çalışır kaçla başlamıştın kaçırmışım ben
betülcüğüm hedefmi belirlesek acaba yılbaşına kadar 4 kilo verme gibi?
kararsızdım bende o konuda akşam öğünü olarak denicem canım
İyi olur tabi Bağırsakların da çok güzel çalışır. Marul özellikle bağırsakları hızlı bir şekilde çalıştırıyor.
Selinciğim sen her gün mü tartılıyorsun?
ara öğünlerimi yediğimde kilo veremiyorum deniyorum ama tık yok(
Bu ara öğün hususunda herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi ara öğün yapmamak gerektiğini savunuyor (Bu kişiler ara öğüm yapıldığında vücudun yağ yakma hormonu leptini durdrrduğunu söylüyor.)
Kimisi de muhakkak ara öğün yapın diyor. Bunlar bir karar üzerinde birleşseler de biz de ona uysak değil mi ama?
Hımm tamam canım. Almamışsın değil mi :)) Ara da kaçamaklar oluyor ama bizim için önemli plan kendimizi frenleyebilmemiz.3 günde bir tartılcaktım aslında dün akşam nişanlımın ailesi geldi tatlıyı biraz kaçırdım
geri almış mıyım diye tartılim dedim kuzum
Allah Allah senin beyin tersine mi işliyor kız?:44:ben ne zaman hedef koysam oldugum yerde sayıyorum
Hımm tamam canım. Almamışsın değil mi :)) Ara da kaçamaklar oluyor ama bizim için önemli plan kendimizi frenleyebilmemiz.
Allah Allah senin beyin tersine mi işliyor kız?:44:
Samanyolu canım adın nedir?Malum nickle hitap edince bir garip oluyor :)
Bir de herkes Hedef kilosunu yazarsa sevinirim (Yeni gelenler)
sende benim gib abur cubur seviyosun heralde
Aaaaaaaaaaa Fulyacım Aydın'lı mısın, neresinden?
Ben de Aydın'lıyım da. Hemşehrim benim yaa..
yani ara öğün yapmayınca çok acıkıyoruz canım 1 elma 1 portakal gibi şeyler yesen kilo vermende olumsuz bi yan yapacağını sanmıyorumara öğünlerimi yediğimde kilo veremiyorum deniyorum ama tık yok(
adan canım bende adana adanın ilçesinden geliyor mandalinalarEvet bundan sonra geçmişe değil geleceğe bakacağız.
Tamam canım. Eşin nereli bizim oralarda da çok mandalina yetişir(Aydın'da)
süper gidiyorsunyazmayı unuttum canım 71.800'le başlamıştım
belki yılbaşı akşamı bozabilirim onun için hedefim 31 aralık bende 67 olmayı hedefliyorum yani 4 kilo:)Belirleyelim canım. Mesela ben 1 ocakta 67 den yukarı olmayacağım diye bir hedef belirliyorum Allah'ın izniyle... Haydi gazamız mübarek olsun.
selinciğim olabilecek hedefler koymak lazım mesela biz olamaycak hedefler koyduğumuz için olmuyor mesela aya3-4 kilo hedef olabilecek bi hedef ama bunu aşıp ayda 6-8 kilo hedefler belirlersek çok aç kaldığımız için bi süre sonra yılıyoruzben ne zaman hedef koysam oldugum yerde sayıyorum
inş ulaşırsın canım hedefineivit aydınlıyım.nazilli den.ama bilmem tabi oraları 1 kere gittim yıllar önce.ama güzel biyerdi hatırladığım kadarıyla.
kızlar bu hedef belirleme olayınıza dahil olucam ama kendime hiç güvenemiyorum yaa.benim kilo alıp vermem isteğim dışında geliştiği için vericem derim veremem belli olmaz.ama yine de yılbaşına kadar 52 olmayı hedefliyorum.yani 3 kilo vericem.umarım.hedefim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?