Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben öyle de böyle de hesaplıyorum yoksa kafam karışıyor :) seviyorum da hesaplamayı :)çok zor durumda olduğum zaman yardımcı olursunuz bu konuda.

Şimdiiii 5. takım bu haftanın üyesi kim olsun.Size göre bu hafta takıma en çok kimin katkısı oldu.

seçenekler

Fulias
Nelii
İklimam
Samanyolu
Darkwind
Maway
Chosen1234
sirine35
seng

ayy herkes gitti beni yalnız bıraktı
bugünkü menüm:
sabah 1 kk peynir hemen hemen o büyüklükte ekmek.Okulda 200 ml şeftalili meyve suyu, 30 gr çikolata
öğlen 1 tb. yoğurtlu yağsız tuzsuz makarna

sonunda regl oldum ama gelin bir de bana sorun okulda kendimden geçtim resmen...
Dün suların üstüne bir de 5i1 arada içince gece ve okulda wc nöbeti tuttum resmen :)
Bir de belime ve sırtıma da vuruyor ağrısı mide bulantısı da cabası ...Din sınavında hoca cam kenarına almasa ölürdüm heralde

canım o zamn listede bi yanlışlık oluyor kontrol et ben 231. etapta 71 le dönmüşüm 70.8 ayrılmadan izne öncki kilomdu
bak paylaşım alanına yazmışsın sende
chosen1234 70,8/70,8/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
chosen12345 70.8 / 71 / -0.2 / -0.28 230. etapta ayrılan üye geri döndü.
bu haftada chosen1234 70,8/70,7/0,05/%0,07 Geçen hafta bildirimde bulunmadıkilosu 2ye bölündü.
yani anlatmak istediğim beni en son 71 demişsin sonra bugün 70.8 yazmışsın yani benm için problem değil yanlış anlama senin açından bi yanlışlık olmasın diye belirttim

Son düzenleme:
Kızlar malum reglim 1-1,5 hafta kadar gecikti hormonlarım bildiğiniz sıyırdı yaa :)
salı günü benim müzik sözlüsü için sunumum vardı.Takımda bilenler var bu müzik konusunda bazı düşüncelerim ve durumlarım var.Onları da anlatırım bi ara :)
ben en azından güzel bir sunumla başlangıç yapmayı düşünüyordum.3 kişilik gruptuk.Diğerleri ve tüm arkadaşlarım altı üstü müzik dersi abartma diye diye sürekli iki arada kalmamı sağladılar sağolsunlar..Hoca netten kopyala yapıştır yapmayın dedi.gruptan birisi ben anlaltım falan yapmıycam dedi.Diğeri de ne uğraşıcam netten hallederim dedi.Ve ben paylaştırma yaptığım halde kısa aşırı sade bir kaç bilgiyi eliyle yazıp tek bir şeffaf dosya da getirmiş.Ben de haftasonu kütüphaneye bir türlü gidemedim.Sürekli birşeyler çıktı.Pazartesi günü netten direk alıntılamanın bariz olmaycağı şekilde ayarladım.Photoshopla resim yaptım.Örnek müzikler buldum ve cdye attım.Ertesi günü normalden 15-20 dk erken çıkıp yazıları ve resimleri çıkarttırdım.Sonra ilk ders başka bir sınıfa girmemiş hoca.Biz de sevindik.4. derse yetişeceği tuttu.Kimse ilgilenmez.Bant bulan yok adam gibi araştırması olan yok.Kimsenin umurunda değil.Bir de hoca tüm sınıfın dosyalarını o gün için istemiş.Bir tek bizde var.Sırtımın ağrısı da tam gününü bulmuş.Giriş konuşmam berbattı.hepimizde okuduk anlatamadık.Ses çıkmadı zaten doğru düzgün.Bir de araştırma yaparken gözümden önemi bir hata kaçmış.Türk musikisi konu ben piyanoyu örnek vermişim reglin sıkıntısı da birleşince iyice kötü oldum sinirle karışık stres ben bir kötü oldum sırtıma bi ağrı girdi ki sormayın.O günden beri sırtım bi fena.Bir de o akşam ayağım şişti mi.Niye şiştiği konusunda tam bir fikrim yok.Hiçbir şey fayda etmedi.Adam gibi yürüyemiyorum.

sonuncusu aklıma gelmemişti bak saol canım yaa..

yeawrum geçmiş olsun.bel ağrısından bende muzdaribim.daktıra gitmeye korkuyorum bişey çıkıcak diye.beline be ayağına volteren sür rahatlatır.yatarkende sırt üstü uyumaya çalış.kas gevşetici hap iç.voltereni al ayağına masaj yaparak sür

sana da geçmiş olsun o zaman kuzum.Saol önerilerin için ben biliyorum zaten onları :) ben omuriliğimden ameliyat oldum canım o yüzden platinler ağrı yapıyor

kızlar beni yeni avatarımı ve ''kalbim kalbine hasret'' sözünü çok sevdim yahu bir değişik geldi gözüme :)

kızlar sanırım 6. olucaz önümüzdeki hafta büyüüük büyük ataklar yapmalıyız..Benim reglim bir bitsin önümüzdeki hafta allahın izniyle 0 kaçamak istiyorm :)

Allaaam yarın koltuk takımıyla yatak odası takımı almaya gidicez yeaaa.3 hafta üstüste maskoyu gezdik allahtan da az çok ne istediğimizi biliyoruz koltuk takımı için.ama yatak odası tam bir muamma.aslında koltuk takımındada kesin bi fikrim yok.içim L koltuk istiyor bi yandan da standarttan şaşmiyim diyorum.ama L olsun benim olsun.peeeh aslında daha hiç bişeye karar vermemişimki ya.bide evlencem he.biz evlenelim zaten 3 ay göbek atıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…