- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.441
belki boyutu fazladır ya da türü uygun değildir ya da sen değişiklikleri haydet butonuna basıyor musun?
kızlar ben kime oy vericem bilmiyorum o kadar duramadım tanıyamadım da hasret ece ve fulya aklımda kalan
başka resim deniyeyim o zaman hatırlamıyorum tam yaptıgım da basıyor muydu
çok geçmiş olsun tatlım sen yat iyileş önce sağlık bol bol c vitamini al
aynen hee maşallah öyle kilolu görmedim fulyacım seni foto da :)
bu arada aslıcığım ve diğer takım arkadaşlarım lütfen takımdaki haftanın üyesi oylamasına katılın
Teşekkur ederimmsj 8
bu hafta aslıyı destekliyorum sayın başkanım ...
haftanın üyesi olsun , fulya da kalplerin destekçi üyesi , gerçekten takıma renk getiriyor.
patronum bana göre bi insanın ideal kilosu kendini rahat hissettiği o iki rakamlı sayıdır.bana göre hiçbiriniz kilolu değilsiniz.150 kilo değiliz hasta değiliz çok şükür..bu kadar insan niye zayıflamaya çalışıyor.kendilerini birine beğendirmek içinmi.yooo.kendilerini beğenmek için mi?belki.ama herkes istediği kiloyu aştığında rahatsız hissediyodur.işte bende onlardan biriyim.yoksa yanlış anlaşılmasın ben kiloluyum demedim hiç.fazlalarımı vericem dedim.herkes zayıflamayı bıraksın bende bırakcam heheh.
ay lav yu kaptanı deryam
çukulat yemişsin.yeme onuuuuuuuuu.
msj 9
Fulyacım bende 2 yıl önce bağlama dersi aldım , hocanın tayini çıkınca bıraktım , ama nerede bağlama sesi duysam içim gidiyor.
tekrar başlamayı istiyorum . enstrüman kullanmak insanı çok mutlu ediyor, çocukluktan beri hep bağlama çalmayı istemişimdir.....
yalnızca ing gibi bırakınca parmaklar yavaşlıyor..
ehheeheee fulyacım haklısın.Hem ben kendi adıma yanlış anlamadım ki seni
msj 11
Betülcüm geçmiş olsun nasıl oldun tatlımmmmm
insan hasta olunca çok hassas oluyor , ailesini ölüyor..
yanında olsak ta yemekler yapsak sana ...
yanlış anlayanım sen ol patronum.patron diye diye kendimi asgariden maaşa bağlatcam çaktırmadan.haberin olsun
Teşekkür ederim Aslıcığım. Bu gün biraz daha iyi gbiyim çok şükür. İnsan hasta olunca ve yatınca 1 tas çorba kaynatacak birini arıyor yanında. Ahhh annecim...........
msj 12
kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....
şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,
:2::2: valla bi kazan çorba yapıp kargoyla gönderirim yaaa
senin gibi işçiye ayda 2,500 tl zam :) ahahaa :)
bende bayılırım sebzeli çorbaya.çok iyi hazır çorba yapıyorumbana da göndersenee kızz şöyle sebzelisinden :)
bence muhakkak devamı getir.müzik gibisi varmıdır ya.enstruman arkadaş gibidir.ağlarsın çalarsın güzersin çalarsın sıkılırsın çalarsın.ilgilenmezsen seni unutur.ee ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.kim niye böyle bişey demiş bilmiyorum ama doğru demiş.yani eğer temelin varsa ders almana bile gerek yok.artık internetten videolardan bile öğrenebiliyosun bu devirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?