Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen hee maşallah öyle kilolu görmedim fulyacım seni foto da :)

bu arada aslıcığım ve diğer takım arkadaşlarım lütfen takımdaki haftanın üyesi oylamasına katılın

patronum bana göre bi insanın ideal kilosu kendini rahat hissettiği o iki rakamlı sayıdır.bana göre hiçbiriniz kilolu değilsiniz.150 kilo değiliz hasta değiliz çok şükür..bu kadar insan niye zayıflamaya çalışıyor.kendilerini birine beğendirmek içinmi.yooo.kendilerini beğenmek için mi?belki.ama herkes istediği kiloyu aştığında rahatsız hissediyodur.işte bende onlardan biriyim.yoksa yanlış anlaşılmasın ben kiloluyum demedim hiç.fazlalarımı vericem dedim.herkes zayıflamayı bıraksın bende bırakcam heheh.
ay lav yu kaptanı deryam
çukulat yemişsin.yeme onuuuuuuuuu.
msj 8

bu hafta aslıyı destekliyorum sayın başkanım ...

haftanın üyesi olsun , fulya da kalplerin destekçi üyesi , gerçekten takıma renk getiriyor.
Teşekkur ederim valla destek için burdayım 1 ay.bencede Aslı olmalı bu hafta

ehheeheee fulyacım haklısın.Hem ben kendi adıma yanlış anlamadım ki seni

bence muhakkak devamı getir.müzik gibisi varmıdır ya.enstruman arkadaş gibidir.ağlarsın çalarsın güzersin çalarsın sıkılırsın çalarsın.ilgilenmezsen seni unutur.ee ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.kim niye böyle bişey demiş bilmiyorum ama doğru demiş.yani eğer temelin varsa ders almana bile gerek yok.artık internetten videolardan bile öğrenebiliyosun bu devirde.

msj 11

Betülcüm geçmiş olsun nasıl oldun tatlımmmmm

insan hasta olunca çok hassas oluyor , ailesini ölüyor..

yanında olsak ta yemekler yapsak sana ...

msj 11

Betülcüm geçmiş olsun nasıl oldun tatlımmmmm

insan hasta olunca çok hassas oluyor , ailesini ölüyor..

yanında olsak ta yemekler yapsak sana ...

ayy cidden hee o benim de aklımdan geçiyordu ...Üzülüyorum ben yaa takımımdan birinin derdi olunca öff offf

msj 12

kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....

şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,

msj 12

kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....

şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,

takımımız 1.lik elalem de dünyanın harikalarını görsün çıtır çıtır olcez biz bu hırsla :)

msj 13

ayyyy mesajda ailesini özlüyor yazarken z çıkmamış ,,,

neyse düzeltme yazısı yayınlamış oldummmmm bilg azizliği işte .....

çook doğru acaba ben o temeli nasıl oluşturabilirim ki korkuyorum fulyacım yaa.Müzik hocamdan yardım istiycem ama gidipte müzik sunumum berbat olunca yüzüm kalmadı adama karşı.Korkuyorum Hani tam anlamaz derdimi hemen birşeyler bekler vs. vs. bayağıda yoğun anacım günlerdir saatlerce okulda bekliyorum göreyim de konuşayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…