Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar geçmişi okudum. ama alıntılayamayacğım. 3 günden beri yatıyorum. Boğazım fena. Faranjit oldum galiba. yutkunamıyorum. Bu hafta palnladıklarımı yapamadım, önce bir iyileşeyim. zayıflama her zaman olur. Sağlık her şyden önemli. Hepiniz kendinize iyi bakın. Yarın tartılır bildirim yaparım inşallah.

İyi akşamlar arkadaşlar,öyle yorgunum ki,anlatamamçneyse misafirleri hallettim bugün,misafir olunca diyet falan da olmuyor maalesef....

Bende aynı durumdayım,kan ilacı kullanıyorum mahvetti beni,karnım davul gibi şiş,Aaaa sende benim gibi oruçlu olucan desene....Sevindim ,bende yarın başlıyorum,inşaallah haftaya da tutucam çok borcum var....Oruçkuyken de yediklerime dikkat edersem kilo veririm herhalde.....

Hoşgeldin canım,moralini bozma hepimiz kilo vermek için buradayız,biraz gayretle hallederiz inşaallah..

Hoşgeldin canım,yarınki sınavlarında başarılar dilerim,

SENG canım bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum ama benim kilom aynı
samanyolu 65,5
Yarın sabah erken çıkmam gerekiyor,banka da işlerim var,öğleden sonra girebilirim ancak....Hepinizi öpüyorum....İyi akşamlar....

Son düzenleme:
kızlar ben eskileri okurken size yetişemiyorumm maşallah ben bugun gene ekmeksiz bi kahvaltı
sonrasınıı yazsammı bilemiyorum mantı ama azıcık sonra akşamda sadece 5 6 tane küçük balıkyedimm ama suan o kadar şişimki bu hafta diyetisyene gidicem bakalım neler olucak akapunt uru gerçekten istiyorum kızlar bnm sorumm yemek yemediğimde midemm açlıktann kazınıyo akapunktur da bu açlık hissedilmiyomuss bi denicemm millet yazarım sizede

bende bu hafta hiç tartımak istemiorum hatta hiç tartılmak istemiorum sıkı bir diet yapıp bir ay sonra tartılıp şöle bir 6 kilo filan eksik cıkmak istiorum bu hafta bende eksik cıkamıcam sanırım

msj 2

kızlar aldığım kiloyu verdim ..

bu hafta 67 olacağım kararlıyım , haftalık sözler verip kaçamak yapmayacağım , zaman çok çabuk geçiyor,

her hafta 1 veya yarım kilo hedefim , söz veriyorum , bahane yok .. bugünde spor yapacağım ....

hadi kızlar biz istersek başarırız...

canım elinden geldiğince tahmini yaktığın kaloriyi de hesapla.Yaktığın kalori aldığından 300 kadar fazlaysa hafta da yaklaşık 454 gr. gidermiş
tamam kaptancığım bunu uygulayacağım
msj 13

evet ececim kalori hesaplamak güzel ...ben de başlayacağım...
evet başla canım en azından bi gün kalorin fazlaysa ertesi gün dengelemiş oluyorsun

çok geçmiş olsun tatlım sen yat iyileş önce sağlık bol bol c vitamini al

bende bu hafta hiç tartımak istemiorum hatta hiç tartılmak istemiorum sıkı bir diet yapıp bir ay sonra tartılıp şöle bir 6 kilo filan eksik cıkmak istiorum bu hafta bende eksik cıkamıcam sanırım
dediklerin iyi hoşta o nasıl olacak canım bilmiyorumki kilo bildirimi nasıl yapacaksın

Günaydın kızlar. Sabah-ı şerifleriniz ve cumanız hayırlı ola, hayırla dola inşallah.
sağol canım sanada günaydın hayırlı cumalar

inş canım tabi başaracağız ben 31 arallıkta allahın izniyle 67 olacam inş

bu sabah bi sorun çıkmadan listeye gireyim dedim her cuma geciktiğim için izinden bir türlü dönemedim
izne ayrılmadan önceki kilom:70.8 (öyle hatırlıyorum)
bu haftaki kilom:70.7 (çok şükür toparladım durumu)
hedef kilo :64

günaydın kızlar ben bir mesj sayımı filan hesaplıyım geliorum kilo bildirimine hemencikkk:))

geçen hafta:78

bu hafta:77

giden:1 kgr

hedef:68

msj sayısı:24

o kadar yazıom bir 24 gecemiorum yaw ama bu hafta 1 kgr verebilcegımı pek düşünmüordum ama vermişim ay çok sevindim valla hemde salı gününden beri çok dikkatliyim haftasonu biraz salmıştım tamamen süprizz oldu keyfim yerine geldi sefamm olsun:) hadi görüşürüz şimdi toz alıcam..hareket berekettir ehehe

tebrikler şu 78 in bacağını kırmışsın sevindim senin adına

Kardes takimim GÜNAYDIN herkese, lütfen listemizi kontrol edermisiniz
iyi hafta solari diliyorum herkese tskler
(özel mesaj atarak dogrularsaniz sevinirim )

1. TAKIM 233. ETAP Sonuclari

ThirtyFouR (73,5/75,1/-0,8/-1,09%) 231.ncü etapta izne ayrilmisti, aldigi kilo 2ye bölündü
aylin90_(84,5/84,9/-0,4/-0,47%)
hepbera_(71/71/0/0,00%)
bal10_(55,7/55,3/0,4/0,72%)
sinem866_(83,3/81,6/1,7/2,04) hedefini 65e cekmek istiyor
T_N_(74,1/72,6/1,5/2,02%)
MINEL3478_(69/68/1/1,45%)
qarden_(96,1/95,2/0,9/0,94%)
yasafat_(84,6/83,4/1,2/1,42%)
karanfill83_(92,8/90,8/2/2,16%)
burcum24_(94/) bilgisayari bozuldugu icin izne ayrilmak zorunda kaldi
elif_sena_(54,8/53.6/1.2/2,19%) mezun olmak istiyor

1. Takim Ortalama Yüzdesi: 1,03%

13 .TAKIM 233.ETAP SONUÇLARI
Aysecig ( 62.0 / 60 / 2.0 / 3.23 %)
eski_bir_masal ( 57.0 / 57.9 /-0.9 -1.59 %)
elisya ( 50.8/ 50.6 / 0.2 / 0.39 % )
irras ( 87.0 / 87.0 / 0.0 / 0.0 %)
Mutedeyyin: 74.7 / 75.2 / -0.5 / -0.67 )
bugungunlerdenaralik ( 67.7 / 67.4 / 0.3 / 0.44 % )
elmaliturta ( 61.9 /61.5 / 0.4 / 0.65 %)
ferdici_( 64.2 / 64.0 / 0.2 / 0.31 % )
Takım Ortalaması : % 0.35

Ececim listemizi kontrol eder misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…