- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.361
msj 12
kızlar bugün ve yarın oruçluyum inş ...
gelecek hafta da tutmayı düşünüyorum ...bakalım kiloyu nasıl etkileyecek ..gören herkes zayıflamışsın diyor , fakat tartıda değişiklik
yok ...spor da yapamıyorum ...heralde düzenli yemek yemek etki ediyor...
bugün karnım çok şiş , yarın artılardayım ..
Hoşgeldin canım,moralini bozma hepimiz kilo vermek için buradayız,biraz gayretle hallederiz inşaallah..Merhaba arkadaslar, bundan 1-2 yıl önce bu yarışmalara katılıyordum ve 72 kiloya kadar düşmüştüm . Fakat şimdi takrar 85 kiloyu gördüm. Moralman sıfırım, veremeyeceğimi dusunuyorken birden gaza geldim kk ya girdim ve sizlerle olmaya karar verdim. Benim 4 yasinda bir oğlum var ve sorunlu bir gebelik geçirdiğim için kortizon kullandım. Sonuc 60 kiloluk ben şimdi 85 kiloyum boyum 170 cm. Bu hafta umarım en cok kiloyu ben veririm.
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkmalıyım yarın 2 sınavım var
şöyle bir okuyayım :)
anlatmam gerekenleri yarın anlatırımHe bir de mesajını saymak isteyenler bu gece 00.00dan itibaren başlayabilir
tamam kaptancığım bunu uygulayacağımcanım elinden geldiğince tahmini yaktığın kaloriyi de hesapla.Yaktığın kalori aldığından 300 kadar fazlaysa hafta da yaklaşık 454 gr. gidermiş
evet başla canım en azından bi gün kalorin fazlaysa ertesi gün dengelemiş oluyorsunmsj 13
evet ececim kalori hesaplamak güzel ...ben de başlayacağım...
çok geçmiş olsun tatlım sen yat iyileş önce sağlık bol bol c vitamini alSlm kızlar geçmişi okudum. ama alıntılayamayacğım. 3 günden beri yatıyorum. Boğazım fena. Faranjit oldum galiba. yutkunamıyorum. Bu hafta palnladıklarımı yapamadım, önce bir iyileşeyim. zayıflama her zaman olur. Sağlık her şyden önemli. Hepiniz kendinize iyi bakın. Yarın tartılır bildirim yaparım inşallah.
dediklerin iyi hoşta o nasıl olacak canım bilmiyorumki kilo bildirimi nasıl yapacaksınbende bu hafta hiç tartımak istemiorum hatta hiç tartılmak istemiorum sıkı bir diet yapıp bir ay sonra tartılıp şöle bir 6 kilo filan eksik cıkmak istiorum bu hafta bende eksik cıkamıcam sanırım
sağol canım sanada günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar. Sabah-ı şerifleriniz ve cumanız hayırlı ola, hayırla dola inşallah.
inş canım tabi başaracağız ben 31 arallıkta allahın izniyle 67 olacam inşmsj 2
kızlar aldığım kiloyu verdim ..
bu hafta 67 olacağım kararlıyım , haftalık sözler verip kaçamak yapmayacağım , zaman çok çabuk geçiyor,
her hafta 1 veya yarım kilo hedefim , söz veriyorum , bahane yok .. bugünde spor yapacağım ....
hadi kızlar biz istersek başarırız...
allah kabul etsin canımmsj 3
mesaj saymaya devam , kimse olmasa da yazıyorum , sonra yorumlarsınız...
şimdilik by , oruç tutmak iyi geldi....
geçen hafta:78
bu hafta:77
giden:1 kgr
hedef:68
msj sayısı:24
o kadar yazıom bir 24 gecemiorum yaw ama bu hafta 1 kgr verebilcegımı pek düşünmüordum ama vermişim ay çok sevindim valla hemde salı gününden beri çok dikkatliyim haftasonu biraz salmıştım tamamen süprizz oldu keyfim yerine geldi sefamm olsun:) hadi görüşürüz şimdi toz alıcam..hareket berekettir ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?