Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben şimdilik buradayım canım. daha eşim işten gelmedi. Senin ismini unuttum canım neydi acaba tekrar sorsam ayıp olur mu?

iklima canım bnde normalde bu saateduaramm bnm eşimde 5 teevde olurda birazcık işi çıkmış iii çıksın
bnm gbii evlii buldum yuppi ne kadarlık evlisin bebiş varmı

cnm şimdi okudum bebeğin varmıs hastamısın geçmiş olsun arkadaşlar kimler neredeoturuyor bn istanbuldayım mesela

kendime bir goplu daha buldum ehehehe :) iklimacım nedense sevindim bu işe ehehehe :) neresindesin?

kaptanım sen 11 kilomu verdin maşallah sana sen hangi aydan beri burdasın?
öyle olmuş canım ne ara oldu hiç haberim yok :) temmuzdan beri buradayım canım :) o kadar alıştım ki buraya hedef kiloma dönünce ne yapıcam hiç bilmiyorum :)
ama olmazki böle birileri girince birileri çıkıyo toplanın arkadaşlar çay vaktii bu arada 2 kurabiye yedim
denk gelmiyor işte canım yaa
ben geri geldiiim.
bende istanbuldayım

aa ne oldı kii..

kızlaaaar biraz önce şöyle bir tespitte bulundum :)
ben 2 senedir tamda şu 2 günde(2-3 aralık) kararlarımda önemli ilerlemeler kaydediyorum :)istikrarım artıyor :)
geçen sene 3 aralıkta saçımı kestirmiştim değişiklik olsun diye yine kestirsem mi acaba kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum...başka fikriniz varsa kabulümdür...

CANIM bayağı yorulmuşsun,ama bahçen bütün yorgunluğunu almıştır bence,şanslısın İstanbul da bahçeli bir eve sahip olduğun için....
msj 12

kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....

şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,

Gerçekten yakışmadı bize,haftaya hepimiz kilo vermeliyiz..Gerçi ben yoktum listede,yani ben masumum...

etap 6.sıyız kızlar bireysellerde de adımız yok.Bu hafta bitti umarım önümüzdeki hafta herşey çok güzel olur
Gayret edersek olur,neyimiz eksik bizi di mi ama...
Bayağı sıkıntılı günler geçirmişsin,sağlığına dikkat et,stresten gecikti reglin herhalde,tam da sınav haftası bu ara...ayağın daha iyidir umarım

Canım hayırlı olsun,içinde kalmasın hangisini beğenirsen onu al,başkası rahat edecek diye kendini kısıtlama....bak unutma evlenince göbek atacaksın söz verdin...En güzel günlerin kıymetini bil,sonra bugünlerini ararsın.....Ayrıca müzikle uğraşman çok güzel,bende çok isterdim gitar çalmayı,kısmet olmadı,şimdi oğlum biraz ilgilenmeye başladı seviniyorum...Sen bayağı iyisin bu konuda belli,birçok enstruman çalıyormuşun ne güzel....keşke seni dinleyebilseydik,bize özel konser ver olur mu?

Canım çok geçmiş olsun,bu aralar herkes hasta,havalar çok değişken insan kendini ayarlıyamıyor....

yarın arkadaşımla buluşucaz uzun uzun hedeflerimizden vs. konuşucaz ama nereye gideceğimize karar veremedik yollar kalabalık olur diye gop sınırlarını düşünüyoruz...Paramızda çok yok fikriniz var mı gop sakinleri :)

Son düzenleme:
Birşey itiraf etmek istiyorum sevgili takım arkadaşlarım :)
Ben bu takımın kaptanı olduğumdan beri hep kim nerede yaşıyor(il olarak) öğrenip mümkün olan ölçüde bir şeyler planlamak.
Ama hep burada tıkandım.Çünkü herkes öyle ya da böyle meşgul.

atlayın otobuse sultanahmete gidin cay içmeye gop çekilmez ama roma var sonra serona var ama orası pek tekin deil :) hım başka simitçi filan var sanırsam ay ben öle takılmayalı çok oldu evlendim evleneli hep evlerdeyiz ama şu yeni açılan saraya gidicez bizde sahlep filan içmeye tavsiyeederm canım

sen planla belki gerçek olur canım

Ben geldim, yatmadan önce yazayım dedim.
Bugun sabah 1 kase Mısır gevreği,öğlen 1 kase Mısır gevreği,aksam 2 kasık taze fasulye ve 2 kasık bulgur pilavı yedim. 30 dakika eliptik bisikletle çalıştım

Ara öğün yok sadece çay ve kahve...sekersiz o da....
1 hafta sonunda umarım kilo vermisolurum..

iklima canım bnde normalde bu saateduaramm bnm eşimde 5 teevde olurda birazcık işi çıkmış iii çıksın
bnm gbii evlii buldum yuppi ne kadarlık evlisin bebiş varmı

cnm şimdi okudum bebeğin varmıs hastamısın geçmiş olsun arkadaşlar kimler neredeoturuyor bn istanbuldayım mesela

memnun oldum canım ben de betül.3 yıl 3 aylık evliyim. 2.5 yaşında da bir kızım var. Ben izmir de oturuyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…