- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.481
:2::2: valla bi kazan çorba yapıp kargoyla gönderirim yaaa
ayy canım ailen uzakmı senin kıyamam sana ben insan hastayken ilgide ister biz sana ilgi gösteririz canım benim
ayy çook tşkler betülcüm
ama olmazki böle birileri girince birileri çıkıyo toplanın arkadaşlar çay vaktii bu arada 2 kurabiye yedim
Ben şimdilik buradayım canım. daha eşim işten gelmedi. Senin ismini unuttum canım neydi acaba tekrar sorsam ayıp olur mu?
cnm şimdi okudum bebeğin varmıs hastamısın geçmiş olsun arkadaşlar kimler neredeoturuyor bn istanbuldayım mesela
ben geri geldiiim.
bende istanbuldayım
neredesin ben gaziosmanpaşadayım burayı duymaman imkansız :))))
öyle olmuş canım ne ara oldu hiç haberim yok :) temmuzdan beri buradayım canım :) o kadar alıştım ki buraya hedef kiloma dönünce ne yapıcam hiç bilmiyorum :)kaptanım sen 11 kilomu verdin maşallah sanasen hangi aydan beri burdasın?
denk gelmiyor işte canım yaaama olmazki böle birileri girince birileri çıkıyo toplanın arkadaşlar çay vaktii bu arada 2 kurabiye yedim
ben geri geldiiim.
bende istanbuldayım
CANIM bayağı yorulmuşsun,ama bahçen bütün yorgunluğunu almıştır bence,şanslısın İstanbul da bahçeli bir eve sahip olduğun için....selamunaleykümm kızlar geçmişi okurken geleceğe gidemiyorum
aferin bana atasözü yaptımm
nasılsınız bakalım bn öldüm ya ev hanımı varmı bnm gibi armızda
yemek bebek ev işi bahçem var ekstradan bide bnm bol yapraklı bugun 1 saatim oraya giitnerdeyse
msj 12
kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....
şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,
Gayret edersek olur,neyimiz eksik bizi di mi ama...etap 6.sıyız kızlar bireysellerde de adımız yok.Bu hafta bitti umarım önümüzdeki hafta herşey çok güzel olur
Canım hayırlı olsun,içinde kalmasın hangisini beğenirsen onu al,başkası rahat edecek diye kendini kısıtlama....bak unutma evlenince göbek atacaksın söz verdin...En güzel günlerin kıymetini bil,sonra bugünlerini ararsın.....Allaaam yarın koltuk takımıyla yatak odası takımı almaya gidicez yeaaa.3 hafta üstüste maskoyu gezdik allahtan da az çok ne istediğimizi biliyoruz koltuk takımı için.ama yatak odası tam bir muamma.aslında koltuk takımındada kesin bi fikrim yok.içim L koltuk istiyor bi yandan da standarttan şaşmiyim diyorum.ama L olsun benim olsun.peeeh aslında daha hiç bişeye karar vermemişimki ya.bide evlencem he.biz evlenelim zaten 3 ay göbek atıcam ya
Slm kızlar geçmişi okudum. ama alıntılayamayacğım. 3 günden beri yatıyorum. Boğazım fena. Faranjit oldum galiba. yutkunamıyorum. Bu hafta palnladıklarımı yapamadım, önce bir iyileşeyim. zayıflama her zaman olur. Sağlık her şyden önemli. Hepiniz kendinize iyi bakın. Yarın tartılır bildirim yaparım inşallah.
yarın arkadaşımla buluşucaz uzun uzun hedeflerimizden vs. konuşucaz ama nereye gideceğimize karar veremedik yollar kalabalık olur diye gop sınırlarını düşünüyoruz...Paramızda çok yok fikriniz var mı gop sakinleri :)
Birşey itiraf etmek istiyorum sevgili takım arkadaşlarım :)
Ben bu takımın kaptanı olduğumdan beri hep kim nerede yaşıyor(il olarak) öğrenip mümkün olan ölçüde bir şeyler planlamak.
Ama hep burada tıkandım.Çünkü herkes öyle ya da böyle meşgul.
iklima canım bnde normalde bu saateduaramm bnm eşimde 5 teevde olurda birazcık işi çıkmış iii çıksın
bnm gbii evlii buldum yuppi ne kadarlık evlisin bebiş varmı
cnm şimdi okudum bebeğin varmıs hastamısın geçmiş olsun arkadaşlar kimler neredeoturuyor bn istanbuldayım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?