- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.461
İşte işçilerin aradığı patron yaa.yolluyorum bizim ekibi sana hehehehe
bende bayılırım sebzeli çorbaya.çok iyi hazır çorba yapıyorum
çook doğruacaba ben o temeli nasıl oluşturabilirim ki korkuyorum fulyacım yaa.Müzik hocamdan yardım istiycem ama gidipte müzik sunumum berbat olunca yüzüm kalmadı adama karşı.Korkuyorum Hani tam anlamaz derdimi hemen birşeyler bekler vs. vs. bayağıda yoğun anacım günlerdir saatlerce okulda bekliyorum göreyim de konuşayım diye
eheheheheee :) gönder :):)hazır çorbayı ninem de yapar daha yolda bile olmayan çocuğumda :)
ya olsun ya öğrencisin sen.öğrencilikte yüzsüzlük mübahtır heheh.sen istede o yardımcı olmazsa keyfi bilir.zaten sunumu grup olarak yapmadınızmı.suçu tek başına üstlenme.hocam sunumumuz kötü oldu biliyorum ama ben çok hevesliyim bana biraz yardımcı olurmusunuz diyceksin.bişey kaybetmezsin
işte o yolda olmayan çocuklar kadar yeteneksizim yemek konusunda.heheheheheh.acayip yumurta haşlarım.muazzam sade makarna yaparım
ehehhehe doğru.Ne oldu biliyor musun?
Ben geçen hafta salı günü sunumla ilgili bir soru sordum çıkışta hocaya.Sonra da hafif bir konuyu çıtlattım.Hocam sizinle birşey konuşacağım ama zaman gerekli bunun için dedim.(o an neyi nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum çünkü)
şöyle bir baktı.Sonra dedim önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Derse gidiyordu tamam konuşuruz dedi gitti.O gün bugün adam yoğunluktan kafasını kaldıramıyor :)
neyse sen zaten çıtlatmışsın bu hafta kovala adamı anlat derdini.sınav zamanıya şimdi yoğundur o.bu hafta saldır hehe
kızlar saat kaç olmuş ya ben çıkıyorum.daha metrobüs maceram var şimdi.öffff nefret ediyorum yaaa.
herkese iyi akşamlar diliyorum.
kimse bişey yemesin artık bugun yeter.saat olmuş 6. 6 dan sora yemek yenmez.
eve gidiyimde lahmacun yiyim. (şaka şaka.şaka yabtım) :44:
neee börekmi 3 dilim mi
üstüne bir de bir tabak pilav mı ?eyvahlar olsun...
Erittim onları ya merak etme tatlım
tşk ederim deryacığım fulyaya da güzel tespitmsj 8
bu hafta aslıyı destekliyorum sayın başkanım ...
haftanın üyesi olsun , fulya da kalplerin destekçi üyesi , gerçekten takıma renk getiriyor.
inşş canımetap 6.sıyız kızlar bireysellerde de adımız yok.Bu hafta bitti umarım önümüzdeki hafta herşey çok güzel olur
bendede var o basenmsj 10
resimlerde çok tatlı çıkmışsınız , evet zayıflamaya ihtiyacın yok ama insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o kiloda olmalı ...
benim de bütün bayanlarda olduğu gibi basen problemi var ...o da ancak bölgesel hareketle gidebilir ...
ayy canım ailen uzakmı senin kıyamam sana ben insan hastayken ilgide ister biz sana ilgi gösteririz canım benimTeşekkür ederim Aslıcığım. Bu gün biraz daha iyi gbiyim çok şükür. İnsan hasta olunca ve yatınca 1 tas çorba kaynatacak birini arıyor yanında. Ahhh annecim...........
ayy çook tşkler betülcümEceciğim haftanın üyesi oylamasında oyum Aslıcığıma...(chosen1234)
katılıyorum 6.lık yakışmadı bizemsj 12
kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....
şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,
selamunaleykümm kızlar geçmişi okurken geleceğe gidemiyorum
aferin bana atasözü yaptımm
nasılsınız bakalım bn öldüm ya ev hanımı varmı bnm gibi armızda
yemek bebek ev işi bahçem var ekstradan bide bnm bol yapraklı bugun 1 saatim oraya giitnerdeyse
kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi akşamlar
kaptanım sen 11 kilomu verdin maşallah sanakızlar sonunda çizelgemi yaptım :)
msj 11
Betülcüm geçmiş olsun nasıl oldun tatlımmmmm
insan hasta olunca çok hassas oluyor , ailesini ölüyor..
yanında olsak ta yemekler yapsak sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?