Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben de oyumu aslıdan yana kullanıyorum..
11 kişiyiz 4 oy aslıya
aslı oy kullanmasın bence :)
kaldı 6 aslıya bir oy daha çıkarsa haftanın üyesi aslı olacak...

ya olsun ya öğrencisin sen.öğrencilikte yüzsüzlük mübahtır heheh.sen istede o yardımcı olmazsa keyfi bilir.zaten sunumu grup olarak yapmadınızmı.suçu tek başına üstlenme.hocam sunumumuz kötü oldu biliyorum ama ben çok hevesliyim bana biraz yardımcı olurmusunuz diyceksin.bişey kaybetmezsin

ehehhehe doğru.Ne oldu biliyor musun?
Ben geçen hafta salı günü sunumla ilgili bir soru sordum çıkışta hocaya.Sonra da hafif bir konuyu çıtlattım.Hocam sizinle birşey konuşacağım ama zaman gerekli bunun için dedim.(o an neyi nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum çünkü)
şöyle bir baktı.Sonra dedim önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Derse gidiyordu tamam konuşuruz dedi gitti.O gün bugün adam yoğunluktan kafasını kaldıramıyor :)

işte o yolda olmayan çocuklar kadar yeteneksizim yemek konusunda.heheheheheh.acayip yumurta haşlarım.muazzam sade makarna yaparım

benim de senden üstün yanım yok ama pilav yaparım.:)Kızartma şeklinde küçük poğaçalarda yaparım :) hatta onun haşlama şeklini :)
annem evdeyken mutfağa giremem ben ya dalga geçer ya da özgüvenim sarsılsın diye elinden geleni yapar hatta en ufak şeyden suçlar :) bende o yokken küçük denemeler yapıyorum :)
geçen gün yoktu evde bende kendime yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım :)

neyse sen zaten çıtlatmışsın bu hafta kovala adamı anlat derdini.sınav zamanıya şimdi yoğundur o.bu hafta saldır hehe
kızlar saat kaç olmuş ya ben çıkıyorum.daha metrobüs maceram var şimdi.öffff nefret ediyorum yaaa.
herkese iyi akşamlar diliyorum.
kimse bişey yemesin artık bugun yeter.saat olmuş 6. 6 dan sora yemek yenmez.
eve gidiyimde lahmacun yiyim. (şaka şaka.şaka yabtım) :44:

:):) adam der artık kim vermişse o kıza aklı allah bildiği gibi yapsın diye :)
amaan metrobüs mü???allah kolaylık versin..
kız ben yersem şimdi kesin gece yerim :)lahmacun muyolarım kız seni

selamunaleykümm kızlar geçmişi okurken geleceğe gidemiyorum

aferin bana atasözü yaptımm
nasılsınız bakalım bn öldüm ya ev hanımı varmı bnm gibi armızda
yemek bebek ev işi bahçem var ekstradan bide bnm bol yapraklı bugun 1 saatim oraya giitnerdeyse

msj 8

bu hafta aslıyı destekliyorum sayın başkanım ...

haftanın üyesi olsun , fulya da kalplerin destekçi üyesi , gerçekten takıma renk getiriyor.
tşk ederim deryacığım fulyaya da güzel tespit

etap 6.sıyız kızlar bireysellerde de adımız yok.Bu hafta bitti umarım önümüzdeki hafta herşey çok güzel olur
inşş canım

bendede var o basen

Teşekkür ederim Aslıcığım. Bu gün biraz daha iyi gbiyim çok şükür. İnsan hasta olunca ve yatınca 1 tas çorba kaynatacak birini arıyor yanında. Ahhh annecim...........
ayy canım ailen uzakmı senin kıyamam sana ben insan hastayken ilgide ister biz sana ilgi gösteririz canım benim

Ececiğim haftanın üyesi oylamasında oyum Aslıcığıma...(chosen1234)
ayy çook tşkler betülcüm

msj 12

kızlar 6. olmak hoş olmadı bu haftayı kaçamaksız bitirelim , takımımız 1. lik görsün .....

şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz ,,,
katılıyorum 6.lık yakışmadı bize

ne diyim bilemedim ki :) ellerine sağlık canım :)

msj 11

Betülcüm geçmiş olsun nasıl oldun tatlımmmmm

insan hasta olunca çok hassas oluyor , ailesini ölüyor..

yanında olsak ta yemekler yapsak sana ...

İyiyim biraz daha çok şükür. Teşekkürler deryacım. Evet ya bi hassas oldum ki sorma. ne benim ne eşimin tarafından kimse yok burada bir tek ben eşim ve biricik kızım.
Sağol Allah razı olsun canım benim yapmış kadar oldun emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…