- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.501
atlayın otobuse sultanahmete gidin cay içmeye gop çekilmez ama roma var sonra serona var ama orası pek tekin deil :) hım başka simitçi filan var sanırsam ay ben öle takılmayalı çok oldu evlendim evleneli hep evlerdeyiz ama şu yeni açılan saraya gidicez bizde sahlep filan içmeye tavsiyeederm canım
sen planla belki gerçek olur canım
msj 17
oooooo , ben yazıncaya kadar herkes gitmiş ,,,
Fulyacım enerjine bayıldım ...hayatı dolu dolu yaşıyorsun ...
bizi de canlandırdın canım ...
Ben geldim, yatmadan önce yazayım dedim.
Bugun sabah 1 kase Mısır gevreği,öğlen 1 kase Mısır gevreği,aksam 2 kasık taze fasulye ve 2 kasık bulgur pilavı yedim. 30 dakika eliptik bisikletle çalıştım
Ara öğün yok sadece çay ve kahve...sekersiz o da....
1 hafta sonunda umarım kilo vermisolurum..
msj 21
farklı etkinliklerle uğraşmak insanın bakış açısını değiştiriyor , ben bir ara tiyatroda oynadım , bağlama çaldım , şiir dinletisi düzenledik
hepside gelişmeme çok yardımcı oldu ,,
bol bol kitap okuyorum , zaman buldukça tiyatroya gidiyorum ....
msj 22
Ececim sen de kendi isteklerin doğrultusunda bir etkinliğe katılabilirsin , denemeden hangi konuda yetenekli olduğumuzu bilemeyiz
hem zamnla kendimizi geliştiririz , edison 1100 deneyden sonra ampulü buldu , vazgeçseydi şimdi karanlıkta oturuyorduk
msj 23
evet herzaman mükemmel insanlar etrafta olmuyor
sadece filmlerde var , onlarda vampir ,,,,
he he he
hahaha gop u bilmeyenmi varbende bahçelievlerdeyim.
küçükköy canım sen nerdesin buralardamısın kaptan bana gelme işin gerçekmi olucak ne topla gel kitaplarını lise anılarımı depreştirrkendime bir goplu daha buldum ehehehe :) iklimacım nedense sevindim bu işe ehehehe :) neresindesin?
canım orası öylede yazın süper tadı çıkıyor söylemesi ayıp eşim o kibarlığıyla en çok mangal yapmasını seviyor herkez bizim bahçede dutla erik ağacım var bahçemde eşimde ara sıra menekşe hediye getirir ama huyumdur anama hiç çekmemişim su dökmeyi unuturum kururlar oda hep küser ama belli etmez napim unutuyorumCANIM bayağı yorulmuşsun,ama bahçen bütün yorgunluğunu almıştır bence,şanslısın İstanbul da bahçeli bir eve sahip olduğun için....
....
yarın arkadaşımla buluşucaz uzun uzun hedeflerimizden vs. konuşucaz ama nereye gideceğimize karar veremedik yollar kalabalık olur diye gop sınırlarını düşünüyoruz...Paramızda çok yok fikriniz var mı gop sakinleri :)
memnun oldum canım ben de betül.3 yıl 3 aylık evliyim. 2.5 yaşında da bir kızım var. Ben izmir de oturuyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?