- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.521
canım sen uzak düştün bizee ya bnde 4 yıllık evliğim 9 aylıkk kızım var maşallah sen büyütmüşşün darısı başıma betüll bu arada yaşın kaç seninn
Evet biraz uzak düştük...Ben 24 yaşındayım 87liyim. Maşallah sen erken evlenmişsin.
canım ben de ramideyim :) olur geleyim :) sende gelirsin bize :)küçükköy canım sen nerdesin buralardamısın kaptan bana gelme işin gerçekmi olucak ne topla gel kitaplarını lise anılarımı depreştirr(((
bize gelin kızlar aramızda çok yaş farkı yok heralde
22 yaşındayım bn kestane patlatırım sobada bizde akşam üstü forum ist.a gittik kızma fisher pricenin oyuncaklarından aldım aman ALLAH ım ne kadar da pahalı aman kızımın canı sağolsun dimi ya zaman işte neler çokmıs neler bnm bi ördeğim bi trenim vrdı şimdikilerin dünyası dolu
lise biiti 1 sene çalışmanın ardından evlenirdeimm
ece ye duyrulurrr
18dim işte saflıktı ama şimdi şükür akılndım veya bn kendimi akıllı hissediyom ne bilim işte
lise biiti 1 sene çalışmanın ardından evlenirdeimm
ece ye duyrulurrr
18dim işte saflıktı ama şimdi şükür akılndım veya bn kendimi akıllı hissediyom ne bilim işte
hadi iyi gezxmeler size bizim yerimizede gezin :))))))))))günaydın kızcelerim hepimiz için istikrarlı bir gün olur umarım :)
Ben gunün arkadaşımla buluşacam.Diyorum ki kırmızı kazağımı ve lacivert kotumu giyiyim.Renkli küpeleerimi takıyım.Rimel ve dudaklarımla aynı renk rujumu kullanıp hafif bir makyaj yapayım.Nereye gideceğimize orda karar vericez...
Birazdan ufak tefek şeyler atıştıracam.Duşa girecem.Akşama görüşürüz kızlar
hamarat ev hanımı günaydın canım yeme yemegünaydın kızlar sabah erken uyandık cam filan sildim evi süpürdüm işte..bugun dısarı yürüyüşe cıkıcam inş haftasonu azla bişi yemem..
sende gel katıl canımBen yokken yine neler yazılmış neler
canım sen bize kendini hiç tanıtmadın.Üstelik bir gelip gitmekle bu iş olmaz.Listeye alınma şartlarından biri de paylaşım durumundur...
Ben 5 yıldır bu sitede bir sürü gruplara katıldım hiç böylesini görmedim, siz insanları motive mı demotive mı etmek istiyorsunu. 2 gün önce girdim kendimi anlattım, kilomu hedefimi neden bu kiloda oldugumu..ben çalışan ve yogun bir ınsanım, dakikada bir buraya gelip muhabbet yapamam...size bol şanslar..istesinizde bu grup da yer almam artık....
msj 26
kaptanım bu şanslı arkadaş kimdi acaba ....he he he ...merak ettim , çok tatlısın ya ....lise yıllarımı hatırlıyorum .....
kırmızı kazak ve kot mükemmel bir seçim ....saçların nasıl , bence kestirme , uzun saçı seviyorum
canım ben de ramideyim :) olur geleyim :) sende gelirsin bize :)
e bizim yaşlarımız yakınmış :)
mesaj yerine ulaştı :)
maşallah canım bnde bilge hastanesine yakınım yukarıda kalıyor evimm bulussakmı ne ee şimdide memleket yazalım bakalım yakın çıktık birede akrarba çıkıyomusuzzküçükköyün neresinde oturuyorsun canım ben duygunun orda oturmustum şimdi taşlıdayım benimde oğlum var 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?