Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben de ramideyim :) olur geleyim :) sende gelirsin bize :)
e bizim yaşlarımız yakınmış :)
lise biiti 1 sene çalışmanın ardından evlenirdeimm
ece ye duyrulurrr
18dim işte saflıktı ama şimdi şükür akılndım veya bn kendimi akıllı hissediyom ne bilim işte

mesaj yerine ulaştı :)

Sonradan gelenler haftanın üyesi için oylama yapmadılar.Hadi kızlar sizi bekliyoruz.
chosen1234(aslı) 4 oy aldı.Siz kime veriyorsunuz?..

günaydın kızcelerim hepimiz için istikrarlı bir gün olur umarım :)
Ben gunün arkadaşımla buluşacam.Diyorum ki kırmızı kazağımı ve lacivert kotumu giyiyim.Renkli küpeleerimi takıyım.Rimel ve dudaklarımla aynı renk rujumu kullanıp hafif bir makyaj yapayım.Nereye gideceğimize orda karar vericez...

Birazdan ufak tefek şeyler atıştıracam.Duşa girecem.Akşama görüşürüz kızlar

günaydın kızlar sabah erken uyandık cam filan sildim evi süpürdüm işte..bugun dısarı yürüyüşe cıkıcam inş haftasonu azla bişi yemem..

lise biiti 1 sene çalışmanın ardından evlenirdeimm
ece ye duyrulurrr
18dim işte saflıktı ama şimdi şükür akılndım veya bn kendimi akıllı hissediyom ne bilim işte

küçükköyün neresinde oturuyorsun canım ben duygunun orda oturmustum şimdi taşlıdayım benimde oğlum var 9 aylık

hadi iyi gezxmeler size bizim yerimizede gezin :))))))))))

günaydın kızlar sabah erken uyandık cam filan sildim evi süpürdüm işte..bugun dısarı yürüyüşe cıkıcam inş haftasonu azla bişi yemem..
hamarat ev hanımı günaydın canım yeme yeme

canım sen bize kendini hiç tanıtmadın.Üstelik bir gelip gitmekle bu iş olmaz.Listeye alınma şartlarından biri de paylaşım durumundur...

Ben 5 yıldır bu sitede bir sürü gruplara katıldım hiç böylesini görmedim, siz insanları motive mı demotive mı etmek istiyorsunu. 2 gün önce girdim kendimi anlattım, kilomu hedefimi neden bu kiloda oldugumu..ben çalışan ve yogun bir ınsanım, dakikada bir buraya gelip muhabbet yapamam...size bol şanslar..istesinizde bu grup da yer almam artık....

canım yanlış anlamanı istemezdim yazdıklarıma daha dikkat etmeliydim belki ama elbette dakika dakika gel demedim.Hepimiz meşguluz elbette.Kimse 7/24 gelmiyor sen bilirsin kimse kimseyi zorlayamaz zaten.Başarılar hayatının devamında

ayy yoruldum yahu :)Ama güzel yorgunluk :)
önce biraz yürüdük.Arkadaşım dershaneden çıkmıştı acıkmış ben de yalnız bırakmadım bir güveçle geçiştirdim.(bu geçiştirmekse artık)...
sonra da sinemaya girdik :) ama güzel bir gündü hava da yeni yeni soğumaya başladı. :)

kızlar bugünkü menüm:
sabah:1 simit(küçüktü) 1 bardak çay.azıcık peynir.
öğle:bol acılı 1 güveç.
akşam:3 kaşık makarna 2 kaşık kadar yoğurt.Yarım lahmacun(bol sebzeli).
biraz önce leslie programının 8 dakikalık olanını yaptım.3-4 dk da Selin bana bir video atmıştı ondaki hareketleri yaptım :) amma yoruldum yaa..bugün yürürken o kadar yorulmadım ben şimdi çıkıyorum yeniden gelirim iyi akşamlar herkese

msj 25

herkese merhaba ...

hafta sonu ve bugün günüm vardı ,

yarında gezmeye gideceğim , gitti 2 gün , fazla abartmadan yiyorum ama yine de olmuyor.

geriye 4 gün kalıyor ...bakalım neler yapabilirim ... akşam birşey yemedim . sadece çay içeceğim ....

msj 26

kaptanım bu şanslı arkadaş kimdi acaba ....he he he ...merak ettim , çok tatlısın ya ....lise yıllarımı hatırlıyorum .....

kırmızı kazak ve kot mükemmel bir seçim ....saçların nasıl , bence kestirme , uzun saçı seviyorum

o şanslı arkadaş kübra diye bir arkadaşımdı canım...Şu anda çevremde bulunan erkekler pek uygun değil bu duruma :)
saçlarımı saldım canım ortadan ayırdım önleri daha uzun arkaya doğru kısalıyor :)çokta uzun değil temmuzda kestirmiştim.ensemi kapatıyor hatta az daha aşağıda

Son düzenleme:
iyimi kötümü bilemedim şimdi listenin sonu gelmez dedim bi baktımm bitmişş hafta sonu ne kaa yoğunuz ya bugunüde değerlendirdim misafirim iptal etti gelme işini bnde gezmeye giitim inşallah kuzucum hasta olmaz :26::26::26:

canım ben de ramideyim :) olur geleyim :) sende gelirsin bize :)
e bizim yaşlarımız yakınmış :)

mesaj yerine ulaştı :)

mesaj değil kızım bn sni direk çaldırdımm
yakınmısız kaptan gerçektenn

küçükköyün neresinde oturuyorsun canım ben duygunun orda oturmustum şimdi taşlıdayım benimde oğlum var 9 aylık
maşallah canım bnde bilge hastanesine yakınım yukarıda kalıyor evimm bulussakmı ne ee şimdide memleket yazalım bakalım yakın çıktık birede akrarba çıkıyomusuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…