Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen buna cokmu diyorsun hehehe sen kendi lokmalarını saymısmın valla kaşık kaşık olurmu heç bu RABBİM KABUL ETSİN BU AY SONUNA DOĞRU BNDE TUTSAM İİ OLUR ASLINDA

FULYACIM BNDE DERİ ALMA DERİM ÇOK ŞIK RAHAT VE GÖRÜNÜYORLAR AMA BNM Kİ ŞİMDİDENHM YIPRANDI YIRTILDI HEM DE GERÇEKTEN SOĞUK VE SICAK KAVRAMINI BULAMADIM

BUGUN 3 DİLİM EKMEK 1 DOMATES VE PEYNİRİMM
ÖĞLEN 1 KASE AŞURA
AKŞAM BİRAZCIK MAKARNA
VE YATMADAN DA CORBA İÇİÇEMM ,,
EVDE MEYVEM KALMADI EŞİM ERKEN GELİRSE ŞİMDİ MARKETE ÇIKICAZ HEM BUGUNUN NİYETİNE EVİME BEREKET OLSUNN
BU HAFTA DA YAPARIM İNŞALLAH AŞUREMİ YEMEĞE GELİN KIZLARR

espri güzeldi :) benim de annem rize babam adapazarı canım ben ist. doğumluyum ama :)
içine sinmiş ya daha ne :) bence gayet hoş canım sonuçta senin evin daha mı kötü olcaktı :)Ayy kesin benim annemde olsa kendine ev dizer gibi davranırdı.Benim o zaman geldiğinde önlem almam lazım :)
allah kabul etsin deryacım:) aleyküm selam...

tiyatro mu off bende çok istiyorum da kiminle gitçem :) artık iklima nurcan ben buluşut gideriz goptaki çocuk tiyatrosuna

ay gopta tiyatromuzda var dimi bazen önünden gecerken oğlum büyüsün tiyatroya götürcem diorum:)ece istediğimiz kiloya inince mc de menü yeriz hep birlikte ehehe:)bu fikir şuan bana daha cazip gelior sıcak patateslerin kokusunu alır gibiyim

diet tümgün süper gitti fakat akşam üstü aşure yedim kızlar yazmak istedim bugunun önemi aşuredir dedim yedim iyi geceler..

ehehehee :) oğluşun daha da büyüyünce de artık parayı alır kızları sinemaya götürür :)
mmmmh :) canım istedi şimdi.
diet tümgün süper gitti fakat akşam üstü aşure yedim kızlar yazmak istedim bugunun önemi aşuredir dedim yedim iyi geceler..

olsun canım bizim diğer yediklerimizin yanında hiç afiyet olsun.

bugunn büyük harfla yazdığımın farkında olmadımm bi sorun olmaz inşallahh
kızlar bnmkiyle tiyatroya gittiğimizi düşenemiyorumm
zeynebim sahneyi alt üst eder herhelde
çokyorgunumm kızlar
aşure alışverişine çoktım bu hafta 10 15 kişilik misafir de ağırlıcam strest yaptım şimdidenn
çok uygum varrr

msj 33

günaydın canlarım ..

bugünde niyetliyim ..... çok su içemediğim için yine kanım şişti....sadece akşam yedim ama kilom yukarı çıktı yine ...

of ya gerçekten kurbağa problemlerine döndüm ..

bir aşağı , 2 yukarı...yaza kadar heralde 68-69 arası gidip gelicem ...

msj 34

ne kadar tembelim ya ....kendime çok kızıyorum , ama bir türlü toparlanamıyorum ..

diyet yapayım , öğün atlamayayım diye borçları erteledim , artık oruçları tutmam lazm , yoksa altından kalkamıyacağım.

oruçlu olunca da bğrs çalışmıyor ... offfff akşam form çayı içeyim bari .

allah kabul etsin canım
aleyküm selam

günaydın bülbülü huriyeler
ya ben akşam 2 tabak aşureyi hüplettim.
vicdan azabından bugun yemiyorum.
he bide şöyle bişey yapıyorum artık.
sabah :
metrobüsten işe yürüyorum 15 dk
Akşam
İşten metrobüse yürü 15 dk.
metrobüsten in eve yürü 30 dk

yani günde 1 saat yürüyorum.3 gündür böyle yapıyorum iyi oluyor.artık yürüycem.valla minibüs 1.30 TL ehehe daha ay başında bende var 40 TL.bu ayı atlattımmı dier aylar bu kadar zorda kalmıycam inşallah.evde bulduğum tost ekmeklerini kaşar peynirlerini ofise getirdim hehehe.napalım devir tasarruf devri.bide enflasyon 9.8 lere çıkmış bu sene.ona göre bir zam alırsam muazzam olucak.
Allah herkese daha çok versin hep versin hayırlısını versin diyerekten yerime çekiliyorum.

aaaa bide ben dün yemek yaptım yaa.annem ilk defa beni mutfaa soktu.kereviz haşlama yaptım etli.herkeş beğendi.ben bu işi çözücem gibi.

ya bugun kötü bişey oldu meleğim yürüteçten yüz üstü düştü herhalde artıkgirmek istemiyor
çünkü dışarı atıyor kendini
daha da koymam napimm şükür bişeyi yok hmn gitiim doktora korkulcak bişey yok dedi
ama bnm ödüm koptu
anne olmk zormus bebeğim için ilk defa telaşlandımm

bu saat oldu ne kahvaltı ne yemek eve şimdii girdim bi tartılsammı acaba

Kızlar ben dün ve bu gün oruç tuttum. Regl tarihim yakın o zamana kadar da tutmak istiyorum Allah nasip ederse. Sahuru çok güzel yapıyorum, iftar da süper oluyor ama iftardan sonra dengeyi bulamıyorum bir türlü yaa.

Son düzenleme:

allah kabul etsin canım bende de kaçamak çok oldu böyle gidersem yandaki yazım yalan olacak

Mutlu bi haberle bu yazımı yazmaktayım (
2-3 gün sizlerden de ayrı kaldım hastane olaylarım yüzünden
Neyse ki şimdi iyiyim diyemicem ama iyi gibiyim işte iyi olmaya çalışıyorum.
Beni mutlu eden habere geçmek istiyorum.
Bugün tartıldım vee tam 2 kilo vermişiiimmmmmmmmmmm
Yani 66 oldum Yakında 55 inşallah
Bayada görünürde fark etti ya iyi geldi bana burası .
Bu haberden sonra bugünkü menüme geçiyorum.
2 Poğaça , 2 Dilim kek ve 1 tabak çorba ve unutmadan bol bol su .
Bugün sanırım 2.5 lt oldu şimdiden
Yeni bişeyde keşfettim.Ben üzgün olunca yesem bile çok çabuk kilo veriyorum .
Malesef ki çok sevdiğim sütlü çikolatadan da uzak durmam gerekiyo Bundan sonra bitterle devam artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…