Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

deryacım bı gun geleck ben s enn kılondan dahada asagılarda olacagm we sna senı gecerken by by yapacagm
bende bugun 6 dan snra hc bısı yemedm dn de yememıstm bu hafta 6 ogun dııl sadce acıknca yıyecegm we ekmegı agzıma bıle surmeyecegm bakalm sonuclar nolck
seyıde solemedn gecemecegm deryacgm eet meunulerı feln yazdıgmzda ıı oluo ama ben bı ara duznlı olarak yazıodum kımse yorum yazmaynca ınsan bırakıo yazmayı yanı bn ondan bırakmıstm canm yarın bızım yerımızede gez

Günaydın kızlar.... Daha kimseler gelmemiş, Bu gün siz de benim gibi geç mi kalktınız yoksa?

Ben daha kahvaltımı yapmadım, şimdi hazırlıyorum ve yapıyorum. Bu gün eşimin evde olması dolayısıyla daha mükellef bir sofra olması lazım. Ben de elimden geldiğince dikkat edeceğim.

Son düzenleme:
canım başlangıç ve mezun kilolarınızı ayarlıyım buraya koyucam tabloyu bilgisayarına kaydedersin bakarsın oradan ...ben gelicem yine:)

gunaydın kızlar
dun gece yattıgmda cok dusundum hasret bıda sakın ama sakın yemıosun kacamak yapmıosun
ıstanbulda o kadr yedın de noldu bı sanıyelık bı zewk ıcın yıoruz ac olmasamda yıorum ısın kotu tarafı.sabah haff kahwltı yaptım ekmek yemıorum artık acıkıncada yne haff bısıler yıcm ne guzl 72yı gormustm yne o9ldm 73 cıldrcam yaa

bence bir rakip bulmalısın kendine :) biz selinle rakibiz kendimi pek tutamadım ama fena motive oldum duruma

evet canım paylaşımlarımız azaldı..dediğin gibi ayşe süperdi yaaa..
aynen paylaşıma katkısı olan tek şey o raporlar ve yorumlar zaten..Sonuçta hepimizin ortak noktası
Ben de yeşilçay almayı düşünüyorum bir de maydonozlu limonlu ılık suya başlayacağım ben de çok sıkıldım :)

aynen canım ben de çok bahaneciyim hepimizin biribirimize ihtiyacı var yahu
konuş kouş anlattıkların iyi geldi

araştırıcam canım bugün inş. bir de temel müzik kavramlarından başlasam diyorum hani yavaş yavaş ayrıca birden bire hiç bir şey olmaz ki..zaman lazım 1 yılda olmaz da 2 yılda olur :)saol desteğin için :)
hasretle anlaşabilirsiniz mesela :)
msj 12

kendi kendine konuşmakta güzel oluyor yani , biri beni görse güler heralde ....

neyse ben de çıktım ....
konuş konuş iyi görünüyorsun hem sen yine haftanın üyesi olma çabasındasın galiba
biri beni kendine rakip seçsin yaw hırslanalım bu hafta valla süper olur
valla birileri arıyo ama şimdi seenide görünce karıştırdım kimle kimdi
Koşu bandında yürüdüm ve de koştum birazcık.
45 dakika
4.4. km
250 kalori
Benim Rakibem aslı...
Daha önce böyle belirlemiştik.
iyi işte ne güzel canım benim

benim kadar kaçırmış olmazssın

geçici kaptan adayı çıkmadı mı yahu
ben izindeyken yarışma geneline birinin kaptan olarak yazılması lazım

kahvaltımı yazarsam önce selin masaya çıkıp göbek atarsonrada hepiniz toplanır kovalarsınız valla beni
ama yinede yazayım :)
ikisinin toplamı 90 gr olmak üzere salam ve çeçil peynir baston ekmeği biliyor musunuz?onun bir yarısının yarısı
şimdi su içiyorum.bugün su da zirveyi hedefliyorum

şimdi de kendi kendine konuşma sırası bende

bugün arkadaşımla gezicektik ya iptal oldu
ama gidebilsem de gopa bi işim var onu halledebilsem
bugün iklima pek giremez herhalde malum yarın misafirleri gelecek

farkettim her yere gülücükler saçıyorum dün akşamdan beri :)
ay bunu sosyal paylaşım sayfamda yazmalıyım

neyse yahu ben çıkayımda azcık göbek atayım spor olur bana da öptüm kuzucuklarım :)
bu sayfa benle kapanır sıra selinde
tabi geçmiş bitmek bilirse

bu arada ben yarım litre suyu bitirdim çok şükür

Son düzenleme:
ececim göbek atıyorum D

sabah 1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 zeytin biraz peynir
hiç ekmek yemedim :)

ve 3 km tempolu yürüyüş yaptım biraz sonra da bir kase çorba içicem akşamda 1 kase çorba 1 kase salata :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…