- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.741
radyo tv sinema canım ama ingilizcemin iyi olması lazım dolayısıyla ingilizce eğitimim içinde çalışmam lazım ama çevremdekiler pek desteklemez ...abuk sabuk şeyler söyleyecekler :) bulursam iş çalışacağım ama bu yaz :)Rts nedir canım ?
Ve bişeyde itiraf ediyim aslında ben ece ismindeki insanlarla anlaşamıyorum ya ilksin ececim benim anlaştığım
hatunlar biz selinle bu hafta kapışmaya karar verdik :)
bi de düşündük ki bunu herkes yapmalı ki motive artırmak kolaylaşsın :)
hadi herkes bulsun kendine birini :)
15-20 dk önce akşam yemeğimi yedim :)
2 tane biber dolması,4 yk. yoğurt,2 kaşık k. lahana salatası...susadım suyumu alayım yanıma :)
bayadır giremiyorum beni unutmuş olanlar ben selin :)) iyi olan kazansın kuzum umarım işe yarar bu kapışma
yarar kuzucuğum yarar merak etme ama birbirimizi zorlamamız lazım :)
ben fena gaza geldim güzel güzel bacıların resimlerine bakıyorum biraz da fena gaz veriyo
yalnız şöyle birşey var ki ben onu da denedim ama şimdi aklıma gelen vişneli brownie intense gibi şeyler yüzünden irademe sahip çıkamadım
Ben geldiiiiiiiiiiim hatun kişiler nasılsınız?
Ben geldiiiiiiiiiiim hatun kişiler nasılsınız?
Yetişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..Yoksa ben birazdan gidip sessizce ağlamaktan çıldırıcam ve sonrada bi salaklık yapıcam
yaa bu müzik olayı çok zor..Nereye baksam hep özel yetenek diyor.Ama bende hiç yok ve ben oluşturacağım.Buna hırslıyım ama korkuyorum bazen bunu kabullenmek zorunda kalmaktan
kuzum ne müziği anlat bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?