Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gidip bulaşıkları halledeyim sonrada ferihaya bakarım hadi görüşürüz kızlar

Rts nedir canım ?
radyo tv sinema canım ama ingilizcemin iyi olması lazım dolayısıyla ingilizce eğitimim içinde çalışmam lazım ama çevremdekiler pek desteklemez ...abuk sabuk şeyler söyleyecekler :) bulursam iş çalışacağım ama bu yaz :)
Ve bişeyde itiraf ediyim aslında ben ece ismindeki insanlarla anlaşamıyorum ya ilksin ececim benim anlaştığım

:) canım benim :)

15-20 dk önce akşam yemeğimi yedim :)
2 tane biber dolması,4 yk. yoğurt,2 kaşık k. lahana salatası...susadım suyumu alayım yanıma :)

kızlar bugün sabah bi top kek
öğlen bi top kek
akşam baya bi yaprak sarması yedim biraz akrman çorman oldu ama bugün spor salonuna yazıldım geldim pazartesi başlıyorum diyet listeside yapıcaklar bana

hatunlar biz selinle bu hafta kapışmaya karar verdik :)
bi de düşündük ki bunu herkes yapmalı ki motive artırmak kolaylaşsın :)
hadi herkes bulsun kendine birini :)

hatunlar biz selinle bu hafta kapışmaya karar verdik :)
bi de düşündük ki bunu herkes yapmalı ki motive artırmak kolaylaşsın :)
hadi herkes bulsun kendine birini :)

bayadır giremiyorum beni unutmuş olanlar ben selin :)) iyi olan kazansın kuzum umarım işe yarar bu kapışma

Yetişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..Yoksa ben birazdan gidip sessizce ağlamaktan çıldırıcam ve sonrada bi salaklık yapıcam
yaa bu müzik olayı çok zor..Nereye baksam hep özel yetenek diyor.Ama bende hiç yok ve ben oluşturacağım.Buna hırslıyım ama korkuyorum bazen bunu kabullenmek zorunda kalmaktan

kuzum ne müziği anlat bakim :)

kuzum ne müziği anlat bakim :)

canım benim hiçbir şeye yeteneğim yoktur.Ya geliştirilebilecek ufak tefek şeyler vardır da ben onlarla yetinmek istemiyorum ben müzik istiyorum müzik herşeyim benim :)Ama nereye gitsem hep yetenek yoksa olmaz diye özleştirilebilecek şeyler söylüyor ve ben bunu kabullenmekten korkuyorum :)Kabullenmiycem işte:) yapıcam ve olucak :)ama bazen böyle içime bir ateş düşüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…