- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.761
canım benim hiçbir şeye yeteneğim yoktur.Ya geliştirilebilecek ufak tefek şeyler vardır da ben onlarla yetinmek istemiyorum ben müzik istiyorum müzik herşeyim benim :)Ama nereye gitsem hep yetenek yoksa olmaz diye özleştirilebilecek şeyler söylüyor ve ben bunu kabullenmekten korkuyorum :)Kabullenmiycem işte:) yapıcam ve olucak :)ama bazen böyle içime bir ateş düşüyor :)
ne alakası var ki ben lisede ilk okulda doğru düzgün resim çizemezdim resim derslerim hep 1'di şimdi 3d tasarımlar yapıyorum çizim yapıyorum
canım benim hiçbir şeye yeteneğim yoktur.Ya geliştirilebilecek ufak tefek şeyler vardır da ben onlarla yetinmek istemiyorum ben müzik istiyorum müzik herşeyim benim :)Ama nereye gitsem hep yetenek yoksa olmaz diye özleştirilebilecek şeyler söylüyor ve ben bunu kabullenmekten korkuyorum :)Kabullenmiycem işte:) yapıcam ve olucak :)ama bazen böyle içime bir ateş düşüyor :)
msj 11
yarın il dışına arkadaşlarla gezmeye gideceğiz ...akşam yazmaya çalışacağım ...
bu arada rakiplerim nerede benim ...hasreeeeeeeeetttttttt seni geçtimmmmmmmmmmm
aslında takımda kilolar birbirine yakın ...Arzu , ben , darkvin , 65-69 arası
iklima ,aslı , selin , nurcan , betül , hasret ,70-75 arası
ve kaptanımız.... kaç kilo oldun sen yaaaa 55 mi yoksa ...
birbirimizle yarışabiliriz ....
msj 6
bu hafta yarından itibaren yazalım , kimse saatlerce oturmasın bilg başında , ama en azından öğünleri ve sporları yazalım ...
herkes birbirini zorlasın , hiçbir şey yapmadan zayıflamayı bekliyoruz sanki ...( kendi adıma söylüyorum bunu ) çünkü ciddi anlamda
diyet yapmıyorum ...biraz tatlıdan ve hamur işlerinden vazgeçmek lazım ... şurada 14 şubata kadar kendimizi zorlayalım , lütfen
birbirimize destek olalım ... her hafta yarım kilo versek 8 haftada 4 kilo yapar .....
msj 12
kendi kendine konuşmakta güzel oluyor yani , biri beni görse güler heralde ....
neyse ben de çıktım ....
kızlar ben isim olarak kim kimdi bilmiyorum aklımda kalmıor yüzünüzü görmediğim için böle bir durum bendekide kusura bakmayın
kızlar seçtiniz mi rakiplerinizi :) eceyle rakibiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?