- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.841
uyumaya gidiyorum bugun yoruldum istinyepark filan emirgana gittik sütişe gitmemize rağmen pasta filan yemedim süper oldu diete sadık kaldım birde ece tablo yayınlamıs ona baktım baslangıc kiloma buraya uzun zaman oldu takılıorum 3 kılo gitmiş ama sıkı diet yapmamıstım acıkcası şimdi sıkı bir diete girdim bakalım neler olucak neyse kaçtım ben bye
msj 10
Ececim yetenek tabi önemli ama bence herşeyden önemlisi azim ve başaracağına inanmaktır ...
bir müzik aletini öğrenmeden yeteneğin olup olmadığını çok anlayamazsın ...o yetenek arayanlara söyle , herkes doğmadan önce mi öğreniyor gitar çalmasını .. sonradan meraklı olunca başlıyor öğrenmeye ... bence sen de başaracaksın . ... sakın vazgeçme ...
halk eğitim merkezleri veya gençlik spor merkezlerinde ücretsiz kurslar açılıyor ..bir araştır bakalım sizin orada var mı ?
en azından başlangıç olur senin için , sonra ne yapacağına karar verirsin ..
ohh ohh kaynatmıssınz yne ne guzl
suan bnde cok kotuyum nısanlım aılesınn yanına gıttı edırneye dugun konusmaya geleckler ama hala ne zaman gelecklerı bellı dııl dıorum konustn mu ne zamn gelecksınız hyr konusmadm dıo yaa hersyle ben ılgılenıorum neden bole yapıo ılgılenmıo anlamıorum gerckten cok uzuluorum bu duruma suan bısıde demk ıstemıorum arkdslaryla dısarya cıktı moralı bozulmasn dıe ama bn kotuyum aglamamk ıcın kndımı zor tutuorum
canım benim diyecek birşey bulamadım ama çok üzüldüm şimdi
okadr cok sey yazmak ıstıorum kı buraya nısanlmın ablasının da dugunu olacak 6. aydaydı ertelndı 9. aydaydı ertelendı we cok sacma selerden dolayı hernese gecen kaynwldem demıskı ablann dugununu yapmadn sızınkısını kararlastramayz yıkıldm yaa we nısanlmda eet annm haklı eer karrlastrrsak ablam cok uzulur dıo yaa sankı dugunu bu zamna kadr bnm ıcın ertelendı yaa we benım abım sırf dugun ıcın gelıo yurt dıısndan onceden bna abıne sole ıznının tarıhnı netlestrsın dugun salnlarnda yer kalmaz dıolrdı smdı ıse napıolr allah askına bna akıl wern ya napıım bn bu durmda ama ınanın ck ypranıorum
canım ben bir kitap okumuştum onda da benzer şeyler oluyordu ama şimdi bunu söylemem olmaz çünkü o kitap bu gerçek hayat.Hem zaten o farklı bu farklı.Ama o kitabın etkisinden dolayı birşey söyleyemem ki şimdi..
off herkes derdı nısanlılık da prblemler yasanıo dıe ınanmazdm bz yasamayz derdm ama yasanıomus gerckten
evet canım hep biz farklıyız gibi geliyor insanlara ama oluyor.Mesela ben şu durumumuza rağmen evlilik hazırlıklarımızı hayal ediyorum ama sanki sorun çıkmazmış herkesi susturabilirmişiz gibi geliyor ama zaman ne gösterir bilinmez :)
allhm ılıskmıze zarr gelmedn ewlenelm bıran onceıns herseın en guzlıyle karsılsrsın cnm benm
Ohh canım ne güzel gezmişsin,allah sevdiğinden ayırmasın....uyumaya gidiyorum bugun yoruldum istinyepark filan emirgana gittik sütişe gitmemize rağmen pasta filan yemedim süper oldu diete sadık kaldım birde ece tablo yayınlamıs ona baktım baslangıc kiloma buraya uzun zaman oldu takılıorum 3 kılo gitmiş ama sıkı diet yapmamıstım acıkcası şimdi sıkı bir diete girdim bakalım neler olucak neyse kaçtım ben bye
ohh ohh kaynatmıssınz yne ne guzl
suan bnde cok kotuyum nısanlım aılesınn yanına gıttı edırneye dugun konusmaya geleckler ama hala ne zaman gelecklerı bellı dııl dıorum konustn mu ne zamn gelecksınız hyr konusmadm dıo yaa hersyle ben ılgılenıorum neden bole yapıo ılgılenmıo anlamıorum gerckten cok uzuluorum bu duruma suan bısıde demk ıstemıorum arkdslaryla dısarya cıktı moralı bozulmasn dıe ama bn kotuyum aglamamk ıcın kndımı zor tutuorum
Gel beraber ağlıyalım Ececim...İsmekler de de gitar,ud vs kurslar var,üstelik ücretsiz..Yetenek falan da aramıyorlar,gerçi kayıt dönemi bitti ama bir araştır belki boşluk vardır...Yetişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..Yoksa ben birazdan gidip sessizce ağlamaktan çıldırıcam ve sonrada bi salaklık yapıcam
yaa bu müzik olayı çok zor..Nereye baksam hep özel yetenek diyor.Ama bende hiç yok ve ben oluşturacağım.Buna hırslıyım ama korkuyorum bazen bunu kabullenmek zorunda kalmaktan
okadr cok sey yazmak ıstıorum kı buraya nısanlmın ablasının da dugunu olacak 6. aydaydı ertelndı 9. aydaydı ertelendı we cok sacma selerden dolayı hernese gecen kaynwldem demıskı ablann dugununu yapmadn sızınkısını kararlastramayz yıkıldm yaa we nısanlmda eet annm haklı eer karrlastrrsak ablam cok uzulur dıo yaa sankı dugunu bu zamna kadr bnm ıcın ertelendı yaa we benım abım sırf dugun ıcın gelıo yurt dıısndan onceden bna abıne sole ıznının tarıhnı netlestrsın dugun salnlarnda yer kalmaz dıolrdı smdı ıse napıolr allah askına bna akıl wern ya napıım bn bu durmda ama ınanın ck ypranıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?