- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.861
ağlayalım canımMerhaba arkadaşlar canım çok sıkkın bugün,ağlamaktan canım çıktı....Biraz sizlere takılıp moral bulayım dedim,geçmişi okuyup geldim,yeni kararlar almışsınız,
Menüleri ve yaptığımız sporları paylaşmak motivasyonumuzu artırır
Birde rakip seçmemiz gerekiyormuş,herkes seçti mi,benim rakibim kim ?:18:
Gel beraber ağlıyalım Ececim...İsmekler de de gitar,ud vs kurslar var,üstelik ücretsiz..Yetenek falan da aramıyorlar,gerçi kayıt dönemi bitti ama bir araştır belki boşluk vardır...
Yeteneğe gelince geliştirilebilir unutma...:13:
Bu gün koşu bandında 1 saat yürüdüm.
5.6 km
335 kalori harcamışım.
herkese guzl pazarlar dılıorum kahwltya oturacagm smdı haff seler yıyerk gecıstrcm yne
deryacığım tamamen katılıyorum bu dediklerine. ayşe süperdi yaaa...msj 5
kızlar bugün farkına vardım ....paylaşımlarımız çok azaldı ....
bizden ayrılan arkadaşımız ayşe( ayser) vardı .. hergün ne yediğini , içtiğini , yaptığı sporları yazıyordu , hiç aksatmadan .
düzenli her hafta bir kilo veriyordu ... biz de ona bakıp kendimizde uyguluyorduk ...
şimdi hafta boyunca menüleri bile yazmıyoruz ....birbirimizden cuma günü haberimiz oluyor ...
süpersin tatlımmmm böyle devam edersen beni geçeceksin eyvahhhhhKoşu bandında yürüdüm ve de koştum birazcık.
45 dakika
4.4. km
250 kalori
Benim Rakibem aslı...
Daha önce böyle belirlemiştik.
yanına gittiğinde hiç konuşşmadınızmı bu konuları?? hakkında hayırlısı olsun canım nişanlılığın uzaması hiç iyi olmuyor inş uzamaz ve yaza düğün haberini alırızokadr cok sey yazmak ıstıorum kı buraya nısanlmın ablasının da dugunu olacak 6. aydaydı ertelndı 9. aydaydı ertelendı we cok sacma selerden dolayı hernese gecen kaynwldem demıskı ablann dugununu yapmadn sızınkısını kararlastramayz yıkıldm yaa we nısanlmda eet annm haklı eer karrlastrrsak ablam cok uzulur dıo yaa sankı dugunu bu zamna kadr bnm ıcın ertelendı yaa we benım abım sırf dugun ıcın gelıo yurt dıısndan onceden bna abıne sole ıznının tarıhnı netlestrsın dugun salnlarnda yer kalmaz dıolrdı smdı ıse napıolr allah askına bna akıl wern ya napıım bn bu durmda ama ınanın ck ypranıorum
ben cvp vermiş ve derya demiştimhaftanın üyesi için bir kişi oy vermişti ama bende onu unuttum :)
tekrar soruyorum sizce bu hafta takıma en iyi kim katkı sağlamıştır.(paylaşım olarak)
tebrikler bugünde yapmışsın çok istikrarlısınBu gün koşu bandında 1 saat yürüdüm.
5.6 km
335 kalori harcamışım.
sabah epeyce geç kalktımdolayısıyla kahvaltımda öğle yemeği yerine geçti :) annem yine beni umursamadan peynirli yumurta yaptı allahtan yağını az koydu ve peyniri fazlaydı.2 çatal ordan aldım şu oide ekmekler var ya biraz ondan yedim yarım kadar domates 3 tane de salam yarım bardakta limonlu ılık su.Tabi içine toz kaçtı diye hepsini içemedim
hmm tek oy geldi o zaman deryayı seçiyoruzben cvp vermiş ve derya demiştim
afiyet olsun canımm
Canım muhakkak yapın spor ya. Var ya o kadar etkiliyor ki kilo vermeyi...ağlayalım canımdesteğin için teşekkür ederim canım araştırmaya başladım bir yerde bağlama kursu vardı kaydı açık olan gitarlar hep kapanmış araştırıyorum işte yavaş yavaş :)
darısı başımıza inş. canım yaabiz bi türlü başlayamadık çok iyi olmuş spor
süpersin tatlımmmm böyle devam edersen beni geçeceksin eyvahhhhh
tebrikler bugünde yapmışsın çok istikrarlısın
Nurcancım ya da İklimacım size birşey danışmak istiyorum.
Gop Halk eğitim merkezi nerede...tam olarak nasıl gidebilirim yani.Ben hep gop meydana gittiğim için :) bilmiyorum.Küçükköy diye geçiyor ama...Gop belediyesi hizmet binasının ordaymış...
haftanın üyesi için bir kişi oy vermişti ama bende onu unuttum :)
tekrar soruyorum sizce bu hafta takıma en iyi kim katkı sağlamıştır.(paylaşım olarak)
msj 16
şimdilik çıkıyorum , rakibim hasret ..
bu arada hasretcim üzme kendini konuşarak halledersiniz inş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?