Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ağlayalım canım desteğin için teşekkür ederim canım araştırmaya başladım bir yerde bağlama kursu vardı kaydı açık olan gitarlar hep kapanmış araştırıyorum işte yavaş yavaş :)
Bu gün koşu bandında 1 saat yürüdüm.
5.6 km
335 kalori harcamışım.

darısı başımıza inş. canım yaa biz bi türlü başlayamadık çok iyi olmuş spor

sabah epeyce geç kalktım dolayısıyla kahvaltımda öğle yemeği yerine geçti :) annem yine beni umursamadan peynirli yumurta yaptı allahtan yağını az koydu ve peyniri fazlaydı.2 çatal ordan aldım şu oide ekmekler var ya biraz ondan yedim yarım kadar domates 3 tane de salam yarım bardakta limonlu ılık su.Tabi içine toz kaçtı diye hepsini içemedim

deryacığım tamamen katılıyorum bu dediklerine. ayşe süperdi yaaa...
bundan sonra yediklerimizi yazalım sporumuzu yazalım herkes birbirine tavsiyelerde bulunsun ...

Koşu bandında yürüdüm ve de koştum birazcık.
45 dakika
4.4. km
250 kalori
Benim Rakibem aslı...
Daha önce böyle belirlemiştik.
süpersin tatlımmmm böyle devam edersen beni geçeceksin eyvahhhhh

yanına gittiğinde hiç konuşşmadınızmı bu konuları?? hakkında hayırlısı olsun canım nişanlılığın uzaması hiç iyi olmuyor inş uzamaz ve yaza düğün haberini alırız
haftanın üyesi için bir kişi oy vermişti ama bende onu unuttum :)
tekrar soruyorum sizce bu hafta takıma en iyi kim katkı sağlamıştır.(paylaşım olarak)
ben cvp vermiş ve derya demiştim

Bu gün koşu bandında 1 saat yürüdüm.
5.6 km
335 kalori harcamışım.
tebrikler bugünde yapmışsın çok istikrarlısın

afiyet olsun canımm

merhaba kızlarr
pazar ve temizlik yapıyorum malum çalışan bayan işi... bi uğrayıp sizlere yazayım dedim sonra temizliğe devam...
geç kalkınca sabah öğlen bir olduu: uyandığımda 1 muz
1 saat sonrada: 1 tanede dometesli kaşarlı küçük hamburger ekmeğiyle tost yedim
sonrası belirsiz şimdilik bunları yedimm...

Canım muhakkak yapın spor ya. Var ya o kadar etkiliyor ki kilo vermeyi...
süpersin tatlımmmm böyle devam edersen beni geçeceksin eyvahhhhh

tebrikler bugünde yapmışsın çok istikrarlısın

Bundan sonra hiç bırakamayağım inşallah. Kocama ne kadar iradeli olduğumu ispatlayacağım.

ben eyüptekine gitmiştim diksiyon kursuna süper eğlenceliydi küçükköydeki küçükköy halk eğitim die geciyor sanırım goptaki belediyenin oldugu yerde olmalı canım
haftanın üyesi için bir kişi oy vermişti ama bende onu unuttum :)
tekrar soruyorum sizce bu hafta takıma en iyi kim katkı sağlamıştır.(paylaşım olarak)

ben çok katkıda bulundum bu hafta dahada katkıda bulunucam beni ayın elemanı seçin ehehe inş kiloları veririmde en çok kiloyu veren olarak beni secersiniz

o ses turkyeyı ızledm de hatunlar hem guzl hem ses war ya ne cok ısterdm sesımn guzl olmasını sewdıcgme hp sarkı solerdm ne guzl ya

11.12.2011 Pazar menüm:
11.30: 9 tane yeşil zeytin + 1 kk köy peyniri + 1 haşlanmış yumurta(45 gr) + 1 çay kaşığı ballı kaymak + domates + 2 dilim (56 gr) tahıl ekmeği + şekersiz çay...
14.30: 1 tane elma...
18.00: 3 ceviz + 1 su bardağı meyve suyu (200 ml=105 kcal.)
19.30: 150 gr haşlanmış yağsız makarna (128 kcal) + 100 gr light yoğurt (60 kcal)

1.4 lt su (su az oldu).

Toplamda 1000 kcal falan...

msj 13

merhaba kızlar ben bugün akşam döndüm ..... gerçekten paylaşımlar süper ....sporlar , diyetler , harikasınız ...

bu hafta istikrarlı bir hafta olacak eminim ,,, uykum kaçtı , geçmişi okudum ..

msj 14

yarın ben de düzenli beslenerek bu hafta kilo vermek istiyorum , zaten canım sıkkın , mağazaları gezdim , üzerime uygun birşey bulamadım ..

gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
yjıne bır haftaya baslangc yaptık ıns bol bol kılo weırırz bu hafta
ben cuma gunnden umutluyum ekmek hıc yemedm we 6 dan 7 den snra meywe dhı ymedım sureklı sekersz cay ıctım bakalm nolck

msj 16

şimdilik çıkıyorum , rakibim hasret ..

bu arada hasretcim üzme kendini konuşarak halledersiniz inş ...

deryacım hosgeldn canım benım
ıns hersey yoluna gırrde rahatlarım zormus bı ısler walla
demıssın ya yolclk yapnca sısıorum dıe eet ya bıde hawa degısmnden dolayı gıttgn yerde lawobyada cıkamıosun bn cok cekmıstm ıstnblda ıns sende ole olmamıstr

saclarımı boyatmak ıstıorum ama cok kararsızm dha dogrusu nısanlm sıyh sacın bna daha cok yakıstıgını soyluyo bnde dedım en ıısı kızcelerıme soraym sıyah saclı fotom profl fotom zaten bıde acık renklı saclı oldugum halımıde ekledm sızce hangısı dha guzl ona gre karr wereım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…