Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 17

günaydın canlarım ....

aslında öğlen oldu ama neyse ..

sabah yumurta ve çay

arada çubuk kraker atıştırdım

2 su brd ılık su ve 1 s brd form çayı içtim , gerçekten benim karnım problem ....

öğlen

1 kase çorba

1 tbk patates yemeği

kızlar dişimi çektirdim bugun öldümm resmen 1 hafta rahat yemek yiyemem durum okadar vahim yani cerrahilik oldu dişimm ya çok canı acıyo şimdi de
kızımda mubarek hiç durmadı bugun neyse girebilirsem girirem gene kolay gelsin herkeze

iklimacım böyle durumlarda az da olsa yakınız yine gelip elimden gelen yardımı yapabilrim geçmiş olsun

oyhh kızlar az önce leslienin 8 dklık olanını yaptım diğerine geçtim ki dayanamadım dinleniyorum biraz ay çok yoruldum valla :d ben burdan gopa anca bu kadar yoruluyorum

bugün sabah okulda canım birşey istemedi çok istedim armudumu yemek ama içimden gelmedi ...
gelince 1 tb. havuçlu falan sulu köfte gibi ama yağsız çorba yedim.1 küçük dl. de kepekli ekmek..
az önce de hazır annem evde yok hani deneme olsun diye kendime yoğurtlu çorba yaptım. yarım kase.

çok yorulmuşum devam edeyim dedim ama olmadı
10 dkda olsa yeter bence şimdilik birazdan oryantel yaparım
akşamda biraz yaparım tamamdır bacaklarım koptuuu

amma nazlandım hee

kızlar dün 6,30dan önce misafir var diye annemle babam döktürmüş salam vs. tutamadım kendimi hele ki üzümlü kekte
ama sonra 7den önce 2 dilim meyve yedim(armut) sonra az da olsa su içtim sadece başardım sonunda
kızlar karar verdim benim en fazla 2 ay içinde fit olmam lazım bundan sonra sırf yürümek için gopa gidip gelicem
hatta acaba nurcana iklimaya falan mı gitsem arada dinlenmiş olurum eheheh

kızlar yaa çok şükür ben cuma akşamından beri gayet mutluyum kendimi hiç böyle görmemiştim ama bazen korkuyorum bunun kısa sürmesinden.Hani dertlerde olmasa hayatın pek anlamı olmaz tamam aa ben şimdiye kadar mutlu oluğta moralim bir bozuldu mu bir daha önceki halimin 1000 de 5ini gördüğümü hatırlamıyorum
neyse yaa bu konuyu kapatmalıyım eee hatunlar neler yapıyorsunuz?

Keşke bir çoğunuz katılmış olsaydınız.Ben mecburen tek bir oyla idare ettim ve o kişiye teşekkür açısından bende deryaya oy kullandım Tebrikler canım..

Kaçıranlar için üyelerimizin temel bilgileri

Bu hafta olmadı ama inş. önümüzdeki cuma

Slm hanımlar... Nasılsınız bakalım? Ben çok iyiyim elhamdülillah hiç bu kadar azimli ve iradeli hissetmemiştim kendimi... Siz de durumlar nasıl? Bu cuma için çoookkk umutluyum.

Samanyolu Arzucum umarım bu mesajı görürsün.Püsküüt paylaşım alanında şöyle bir bilgilendirme yaptı:

Bana iznin ve hangi takımda olduğun konusunda vs. bir bilgi verirsen sevinirim

Evet hepimiz gezmişiz

Burda neden ben eksiğimm

selam kızlar bugün 12 de uyandım 3 kaşık mantar 3 aşık yogurt yedim
4 gibi bi kase yogurt 1 meyve
akşamda 1 kepçe çorba içtim spor salonundan geldim şimdi 25dk bisiklete bindim 45 dk plates yaptım ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…