Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın pazar var ordan atze sebze alıcam yemekelere bakıyorum şimdi ona göre alıcam pazardan :) kabak çok severim onu yapayım

ılkkez bu kadr gobegımn kuculdugunu goruorum sureklı aynanın karsısına gecerek bakıorum sevıncten ıns dumduz kaldıgı gnlerıde gorurum goruruz yarın tartıda -gormesem bıle cok uzulmıcm regl oncesı oldugu ıcın weremeyeblırım dıe dusuncm

kızlar bne geldimmm topiğinizin en sorıunlu annesi ve diyetlisi
bugun sabah 1 dilim trabzon ekmeği 1 dilim peynir vedeeee salamm (ece duymasın )
öğlen 1 dilim ekmek ve biraz haşlanmıs k. etle yarım kase yoğurt
kızımdada aşırı dercede idrar yolu enfeksiyonu çıktı tetstlerini tamamlayıp kendi doktorumuza götürücez tek kötü bişey olmasında bu günlerde geçiçek
hasretçim yazını okuyup gelivem inşallah

geçmişi okuyuncaya kadar vakit geçti , namaz kılıp okula gidicem kızlar ...

ay sizi ne çok seviyorum ben , sanki yan yana sohbet ediyoruz..

yarından ümitli değilim , karnım çok şiş ama olur bu hafta mazeret var , haftaya size yetişirim .

sadece takım ort düşüyor diye üzülüyorum ....

oyy çok geçmiş olsun bebişe şu günler bi geçsin daha sıkı diyete girersn canım

valla bu dişle yemek bile zor yiyorum tam diyet oldu hele dnhastanede saahh yediğim 1 dilim ekmekle öldüm açlıktan eve de geldik bu seferdde yemeye fırsat bulamadım kızımı yıkadım eşyalarımızı attım makinaya off off hasret even de görelim seni 1 mail atmaya fırsat bulabiliyonmu

aslıcım sende ameliyat demişşin diş için buna öldüm birde ona nasıl dayanırımm

Son düzenleme:
yani düğünü ertelemedikk ama bir sürü şeyler yaşadık erken oluncada ama nişanlınla konus
hayırlı işer ertelenmez bn bir kere senin ailenle sorun yaşarsam deömür boyu o senin aileni kabullenememde
ya ben ya aien de demiyorum ama bir kere de nefret girdimi araya o görümce o kaynana kus getirse zehir hissediliyo

ahh be canm sende az seler atlatmamıssın ınan bole soler duyunca dıorum bak hasret herkesde war sorun dıe sukredıorum sonrada dun aksam nısanlmda agladı bnmle konusrken ozamn ıcım parcalandı su dugun bı olsun war yaaa off off

ole dıemıorum zaten canm ya aılen ya ben dıe cnku bnmde abm war dıorum ona bı kız bole dese o kız arkdsını terch etmıs olsa ne kadr uzuluruz o yuzden kesnlıkle bole bısı soyleyemm ama soyluorum sureklı benı cok uzduklerını oda farkında zaten

ahh be canım var tabi herkezde olmazmı ama bnm ailesine öte git demez bnm sorunum bundan dolayı
seninde böyle ise baştan diyim çekeceğin var

Son düzenleme:
bnde kaçtım kızlar akşama kynanam gelicek
yeme hazırlama lazım
yarın ondan dolayı giremem herhalde öptüm herkezii

benim canımda irmik helvası istiyor pazartesi diyetime izin günüm öğlen menümde abartmadan istediğimi yiyebiliyorum irmik helvası mı yesem çikolata mı yesem

bnde cuma gunlerını ızın gunm yapıorum tartlmak ıcın 1 haftam kalmıs oluo hem fazla cıkmam tartıda dıe cuma gunu uygun gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…