Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bazılarıda oglenle aksam aynı yemeyn dıo:26: ama guzl lısteymıs uygulasakmı:26:

yaa hıc ekmek yememekle hata mı yapıorum sızce:26:

canım mide suyu oluyormus ekmek çekiyormus onu sabahları 1 dilim öğlenleri 1 dilim kepek ekmeği yiyebilrsin ama tavsiyem uno nun denge light alın diğerleri tam kepek undan olmuyor kandırıyorlar

ooo tebrik ediyorum çok güzel menün canım
şu an başım çok ağrıyor , grip olmuşum , gündüz hapşu hapşu , öğrenciler hep birden,çok yaşa ....

sizinle sohbet edince mutlu oluyorum .

geçmiş olsun kuzum

Canım ya aslında en istikrarlı giden sensin bence,aldığın ilaçlarda etkiliyordur kilonu....

doktora sordum etkilemez dedi ama ablam etkiledi beni biraz

hıc ıcmden gelmıo kı ama smdı fazla dedınya kotu oldm

fazla değil kuzum sporla tamamlayınca sper olur demek istedim ekemk yememişsin zaten normal

bn normlde amcamlara geldıgmde kesnlıkle bısıler kacrrdım ama bugun masslh dıorum kndıme ole kacamaklarım olmadı ıns dahada olmaz dıorum cuma 71 olmak ıstıorum we olcam da

ah ahh bende ablama gidince öyle oluyorum çok kızıyorum kendime sahip çıkamadım bi irademe napim ama sinema gecesi yapıyoruz herkes catır catır cips yiyo bende onları mı izlim

bu gidişle görürsün tartıda o rakamı :)

diyette ekmek mutlaka yemek gerekiyor , yoksa zayıflasan bile kastan gidiyormuş , yağdan değil

diyetisyene düzenli gidenlerin her hafta tartılarak kas mı yağ mı yaktıkları kontrol ediliyor ,benim yiğenim gidiyordu , kastan verince , sen ekmek yemiyor musun diye sormuş

o zaman bnde baslyayım yemeye benm bı tanıdıgım sdce ekmek yemeyerk kılo werdı onu gornce bnde ole hewese geldm

benim ölçümlerim sonucunda 57 kilo olmam gerekiyormuş , o zaman akşam üzeri kıyafetlerle 68.4 gelmişti , en çok yağ bacaklarımda varmış ,

bel kalça oranı çok önemli , şu an yuvarlak 69 dersek 12 kilo vermem gerekiyor , ayda 2 kilodan 6 ayda veririm , ama düzenli vermem gerekiyor ,haftada en az yarım kilo ...

aslında ne kadar kolay gözüküyor değil mi , ah lütfen kaçamak yapmayalım , şimdi annem börek yapmış ama ben yemedim ,,,bu başlangıç için çok iyi ...

bugün içimde zayıflamak için güçlü bir istek duyuyorum ,,,

sana bakıp feyz alıyorum

bu 1500 kalorilik bir diyetti , uygulayamadım ki kaç kilo verilir göreyim , güya her hafta gidecektim o da gerekli değişiklikleri yapacaktı..

besinlerin ekmeğe karşılık kalori değerlerini de veriyorlar , örneğin ,az yağlı 3 yemek kaşığı kısır , 1 ekmek , 1 yağ yerine geçiyor

biz de bulgur diye tabak tabak yeriz . düşün 3 kaşık 1 ekmek

Ne güzel herkeste bir hareketlenme var , inşaallah bu hafta hepimiz kilo veririz...

1 kase müsli veya mısır gevreği ( 2 kaşık ) 1 dilim ekmek oluyormuş ,

diyetisyen günde 8 dilim ekmek verdi , ama değişim listesine bakarak çıkarırsınız dedi ,

1 adet mercimek köftesi yiyince 1 dilim ekmeği çıkarıyorsun , of ne zor iş ya ..

1 kase aşure 2.5 ekmek yerine geçiyor , ay yeni gördüm bunu ,,ben de habire aşure yedim , şekeri az diye

gözlerim nasıl açıldı okuyunca var ya !! güzel olan her şey kalorili olmak zorunda mı ki :/

bz bılmedn yıoruz ne olck bndan dıorz we yıorz ıste yaptıgmız hatalr bunlar bnm canm ınanlmaz tatlı ıstıodu smdı 2 cay kasıgı ekmek ustu cklata yedm of gıttı tum gunum yaa

bz bılmedn yıoruz ne olck bndan dıorz we yıorz ıste yaptıgmız hatalr bunlar bnm canm ınanlmaz tatlı ıstıodu smdı 2 cay kasıgı ekmek ustu cklata yedm of gıttı tum gunum yaa

gitmez merak etme benimde şekerim düşüyo bu saatlerde kepek ekmeğinin üstüne çok az reçel sürüp yiyorum

ekmek yerim daha iyi hiç olmazsa ekmek doyuruyor çatalın ucuyla artık bakarız kısırın mercimek köftesinin tadına çiğ köftenin kalorisi çok yüksek kızlar

ekmek yerim daha iyi hiç olmazsa ekmek doyuruyor çatalın ucuyla artık bakarız kısırın mercimek köftesinin tadına çiğ köftenin kalorisi çok yüksek kızlar

ben ınanlmaz sewerm cıg kofteyı acılı acılı of off unıdeyklen cok yerdık demmkkı ondan aldm bu kıloları
amannn sımdı hersey ıı gıdıo ya ona bakalm dmı 7 de elma yedıum dahada hc bısı yemedm kızlar aclıgımı su ıle bastrıorum

maşallah hatunlarıma benim...Ne füzel toparlamışsınız...bende menümü yazayım bari eksik kalmak istemem..

sabah azıcık çeçil peynri bir muz.
öğlen ıspanaklı pırasalı börek annem yağ koymadı desem yeri normalden çok daha az koydu.
akşam 1,60 tb. domatesli şehriye, 1 tabakta yoğurtlu ıspanak-pırasa yemeği(böreğin kalan içinden yaptı) 1 dl.de kepek ekmeği...

yarın mat sınavım var ama ben ruhsal açıdan hiçde motiev olamadım sınava

bi de bugün arama yaptılar hemde kendi kendimizi ele verdik hem de yan sınıflarda bizim yüzümüzden arandı

gunydn kızlar cumadan berı rejımm ıı gıdıo kacamak yok ıı yanı hersy bugn tartlyım dedım 73.1 cıktm kılo almm ımkansz aglıcm smdı hc rejm yapma ıstegı klmadıkı smdı bnde

bugün neden tartıldın , cumaya kadar tartılmak yok .....he he söyleyene bak , ben de tartıldım ve moralim bozuldu , 69,1 çıktım , kendimden nefret ediyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…