- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.261
sabah aç karnına 2 brd ılık su ve 4 kuru kayısı ( gün kurusu )
kahvaltı
şekersiz çay , 1 kk az yağlı peynir ya da 1 haşl yumurta ,2 dilim ince ekmek , 3 zeytin , söğüş sebze özellikle roka
ara 1 pors meyve , kayısı + yeşil çay
öğle
1 kepçe çorba ( yağsız ) , 2 köfte kadar et-tavuk-balık ( yağsız )veya
4 kaşık sebze yemeği ,susuz ,az yağlı salata , 1 kase yoğurt veya ayran ,1 dlm ekmek
ara meyve veya kepekli grisini , yeşil çay
akşam
öğlen gibi
en az 2 lt su, şekersiz yeşil çay , bitki çayları ..
yaa hıc ekmek yememekle hata mı yapıorum sızce:26:
ooo tebrik ediyorum çok güzel menün canımsabah aç karnına 2 brd ılık su ve 4 kuru kayısı ( gün kurusu )
kahvaltı
şekersiz çay , 1 kk az yağlı peynir ya da 1 haşl yumurta ,2 dilim ince ekmek , 3 zeytin , söğüş sebze özellikle roka
ara 1 pors meyve , kayısı + yeşil çay
öğle
1 kepçe çorba ( yağsız ) , 2 köfte kadar et-tavuk-balık ( yağsız )veya
4 kaşık sebze yemeği ,susuz ,az yağlı salata , 1 kase yoğurt veya ayran ,1 dlm ekmek
ara meyve veya kepekli grisini , yeşil çay
akşam
öğlen gibi
en az 2 lt su, şekersiz yeşil çay , bitki çayları ..
şu an başım çok ağrıyor , grip olmuşum , gündüz hapşu hapşu , öğrenciler hep birden,çok yaşa ....
sizinle sohbet edince mutlu oluyorum .
Canım ya aslında en istikrarlı giden sensin bence,aldığın ilaçlarda etkiliyordur kilonu....
hıc ıcmden gelmıo kı ama smdı fazla dedınya kotu oldm
bn normlde amcamlara geldıgmde kesnlıkle bısıler kacrrdım ama bugun masslh dıorum kndıme ole kacamaklarım olmadı ıns dahada olmaz dıorum cuma 71 olmak ıstıorum we olcam da
önce koşu bandında biraz ısınırım , sonra yerde bacak ve göbek çalışacağım ,,
sonra esneme hareketleri , yoksa kaslarda çok ağrı oluyor...
bu hafta tekrar 67 ,9 olmak istiyorum ....
acı çekmeden zayıflama olmuyor , kaçamaklarla boşa vakit geçirdim ya , üzülüyorum sonra , ne kadar iradesizim ,
diyette ekmek mutlaka yemek gerekiyor , yoksa zayıflasan bile kastan gidiyormuş , yağdan değil
diyetisyene düzenli gidenlerin her hafta tartılarak kas mı yağ mı yaktıkları kontrol ediliyor ,benim yiğenim gidiyordu , kastan verince , sen ekmek yemiyor musun diye sormuş
benim ölçümlerim sonucunda 57 kilo olmam gerekiyormuş , o zaman akşam üzeri kıyafetlerle 68.4 gelmişti , en çok yağ bacaklarımda varmış ,
bel kalça oranı çok önemli , şu an yuvarlak 69 dersek 12 kilo vermem gerekiyor , ayda 2 kilodan 6 ayda veririm , ama düzenli vermem gerekiyor ,haftada en az yarım kilo ...
aslında ne kadar kolay gözüküyor değil mi , ah lütfen kaçamak yapmayalım , şimdi annem börek yapmış ama ben yemedim ,,,bu başlangıç için çok iyi ...
bugün içimde zayıflamak için güçlü bir istek duyuyorum ,,,
aslında ne kadar kolay gözüküyor değil mi , ah lütfen kaçamak yapmayalım , şimdi annem börek yapmış ama ben yemedim ,,,bu başlangıç için çok iyi ...
bugün içimde zayıflamak için güçlü bir istek duyuyorum ,,,
1 kase aşure 2.5 ekmek yerine geçiyor , ay yeni gördüm bunu ,,ben de habire aşure yedim , şekeri az diye
1 kase müsli veya mısır gevreği ( 2 kaşık ) 1 dilim ekmek oluyormuş ,
diyetisyen günde 8 dilim ekmek verdi , ama değişim listesine bakarak çıkarırsınız dedi ,
1 adet mercimek köftesi yiyince 1 dilim ekmeği çıkarıyorsun , of ne zor iş ya ..
bz bılmedn yıoruz ne olck bndan dıorz we yıorz ıste yaptıgmız hatalr bunlar bnm canm ınanlmaz tatlı ıstıodu smdı 2 cay kasıgı ekmek ustu cklata yedm of gıttı tum gunum yaa
ekmek yerim daha iyi hiç olmazsa ekmek doyuruyor çatalın ucuyla artık bakarız kısırın mercimek köftesinin tadına çiğ köftenin kalorisi çok yüksek kızlar
gunydn kızlar cumadan berı rejımm ıı gıdıo kacamak yok ıı yanı hersy bugn tartlyım dedım 73.1 cıktm kılo almm ımkansz aglıcm smdı hc rejm yapma ıstegı klmadıkı smdı bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?