Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah klasik kahvaltı ,

ara 2 su brd ılık su , 1 elma ,

öğle

müsli yemeyi düşünüyorum

akşam bakalım ne olacak , kızlar çok sıkı spor yapmalıyız , tek çare bu

yediklerimizi harcamamız gerekiyor ,,,,biz düzenli spor yapmıyoruz

kendimize yapacağımız sporları belirleyelim ve yaptıkça + atalım , herkes mecbur yapsın ,

örn

25 düz mekik , 25 - 25 yan mekik , 50 -50 bacak hareketleri gibi , akşam 11 de bildirim saati olsun , herkes yapıp yapmadığını yazsın ,,

tartılınca motive gidior ben bugun tartılamam valla dünden beri yine kabızım pazar tartılmıstım en son sanki 75 bucuk gibiydim kızlar hiç kaçamak yapmayalım lütfen dombili gibi gezmek istemiyorum artık bu arada doğumdan sonra aldıgım pantolonlar büyük gelior artık bana 2 haftadır cok sadık kaldım diete göbek indi oğlumun dogumgunu şubatta o zamana kadar eski kiloma yaklasmam gereklii en azından bi 69 görürüm inşallah

bugün neden tartıldın , cumaya kadar tartılmak yok .....he he söyleyene bak , ben de tartıldım ve moralim bozuldu , 69,1 çıktım , kendimden nefret ediyorum ....

merk ettm acaba gıdıo mu dıe gerckten kotuyum suan + olmam ııcn hc bı sebb yooooooooook

bncede yapalım artık hcbırımz memnn dıılz cnku durumlardan

aksamıda guzl atlatrsan supr menu derım

bana öyle oldu canım bidha cumadan önce çıkma tartıya bazen yağlar erimiş vücut atamamış olabiliyor

bugün neden tartıldın , cumaya kadar tartılmak yok .....he he söyleyene bak , ben de tartıldım ve moralim bozuldu , 69,1 çıktım , kendimden nefret ediyorum ....

benim yaptıgım hatayı sende yapmışsın cumadan 1 gün önce bile tartılmak yok artık

sınavında başarılar kuzum menün fena değil

hiç denilcek kadar az yemişsin canım bende akşam spora gidicem yine canım çıkıcak

menünü çok beğendim

insanlar diytisyene gidip para verince bi sorumuluk hisediyorlar o yüzden çok dikkat ediyorlar. para vermeden diyetisyene gitmedende zayıflayabiliriz burda uzman olduk yahu ama bide uygulasak off offf

Canım çok teşekkür ederim,ahhh ah bendeki sorun göbek değil basen
bendeki sorunda basen

yaa hıc ekmek yememekle hata mı yapıorum sızce:26:
valla kimisi diyor ekmek yiyin kimisi diyor yemeyin bende anlamadım canım.. mesela karatay diyetinde bildiğim kadarıyla ekmek yok

bu istek hep devam eder inş senin içinde benim içinde

gözlerim nasıl açıldı okuyunca var ya !! güzel olan her şey kalorili olmak zorunda mı ki :/
güzel olan herşey zaralı selinciğim malesef

olmazzz zayıflman lazım sen incecik bi gelin olacaksın.. bana dünkü menünde çok fazla patates var gibi geldi öğlen patates akşam patates eee ekmek yemiyorsun ama oda sonuçta nişasta.. regl oldunmu?

evet cumaya kadar tartılmak yok kızlar desemde inanmayım hahaha bende tartıldım dün 72.3 tüm yuh dedim ne ara aldım 300 gramı bugün 71.9 geldim çok şükür ama ben mutlu olamıyorum bir ileri bir geri.. ee 71 olsamda zaten 2 hafta önce 71 dim bu ne çok sıkıldım ama devam etmem vermem lazım.. bana şimdi niye tartılıyosun diyeceksiniz bende karşıyım hergün tartılmaya ama önceki hafta 71 dim hiç tartılmadım 72 olmuşum ee haftaiçi bi kontorl etsem ona göre dikkat ederdim...

evet spor yapmıyoruz sabahları trt müzikte spor yaptıyorlar ona başlayım en iyisi iş yerinde yaparım..

inş canım

kızlar dünkü menüm
sabah:1 tabak aşure az şekerliydi
öğlen: diyet çobası 1.5 kase
ara:1 elma 3 mandalina
akşam:1 kase diyet çorba (yememem gerekiyordu ama 1kaşık barbunya,1 kaşık pilav dayanmadım)
yatmadan:ülkerin çikolatası varya tane tane pakette olan ondan 2 tane yedim(2 tanesi 50 kalori)

kızlar ben halen regl olmadım gözümün önünde bütün tatlılar dönüyor
neyse bugünkü menüm
sabah:1 kase diyet çorba,5 tane çeri domates
öğlen: 1 kase diyet çorbası yine domatesle
akşamda:aynı

cklata we asure olmasydı super super dıcktm ama nese bugun olmaması dılegyle hayatm

gobegımn alt kısmında ınanlmaz bır acıma war sabah kalktıgımdada cok acıodu twletteykende ayrı bır acıma war neden acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…