- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.401
en azından ince bir dilim yemişsin canım , o kadar üzülme , bazen kafaya takınca az bile yesen kilo yapıyor . aslında düzenli yemek yemeyi yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor .
aktiviteyi artırıp , kalori harcamak gerekiyor.
kızlar beni merak etti nizmi bilemedim 1 haftadan beri. Küçük köy. Bilge hastasinde yatiyorduk bugün taburcu olduk ama daha eve gecmedikce belki pazartesi neleer yaşadığı mi anlatabilmeye fırsatv bulurum
ince dilimle kurtulmuşsun canım ben olsam 1 büyük dilim mideye götürürdüm pastaya hayatta dayananamkızlar ınce bır dılım yarısından azını yedım pastadan
ayy canım benim çok geçmiş olsun inş kısa zamanda iyi olurkızlar beni merak etti nizmi bilemedim 1 haftadan beri. Küçük köy. Bilge hastasinde yatiyorduk bugün taburcu olduk ama daha eve gecmedikce belki pazartesi neleer yaşadığı mi anlatabilmeye fırsatv bulurum
tebrikler canımslm alk kızlar dün siteye giremedim bir türlü bakımda yazısı çıkıp durdu.
Bildirimim:
Geçen hafta: 71
Bu hafta:70.5
Giden: 0.5
Hesaplama: sirine35 71/70,5/0,5/%0,7
neliii ve iklima kaldı , öğlene kadar bekleriz artık ...
kızlar ınce bır dılım yarısından azını yedım pastadan
kızlar beni merak etti nizmi bilemedim 1 haftadan beri. Küçük köy. Bilge hastasinde yatiyorduk bugün taburcu olduk ama daha eve gecmedikce belki pazartesi neleer yaşadığı mi anlatabilmeye fırsatv bulurum
aynı dert bendede var iştebu hafta gitmedi kilolar 1 kilo geldi hosgeldi motivem bozulduMerhaba arkadaşlar,siteye giremedim bir türlü....moralim çok bozu çünkü kilo vermek yerine almışım.Reglim bitmedi acaba ondan mı,öf ya çok sıkıldım....Spor yapıyorum,abur cubur yemiyorum,akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum ve hala kilo alıyorum.....
SAMANYOLU
64.5 /65.5 /_1 /%1,55
kızlar ben listeyi paylaştım ve sonucumuz çok kötü haberiniz olsun muhtemelen sonuncuyuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?