Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkr ederim canım ara öğün yapınca kilo vermem durdu bende böyle deneyim dedim bakalım cuma günü belli olucak işe yarıyo mu yaramıyo mu :)
Tamam canım bir de böyle dene bakalım. İnşallah bu yöntem kilo vermeni destekler ve çok güzel kilo verirsin.
kızlar belim resmen incelmiş bu sabah fark ettim hastalık yaradı sanki bana

Kız Allah iyiliğini versin ...

İradene hayran kaldım Hasret ,gerçekten zor bir durum olmuş,valla benim de canım tost istedi şimdi oh şöyle sıcak sıcak....Açım aç ama yemicem tabiii ki

okadr cok sıkldım kı kılolu olmaktan her gece yataga yattıktan sonra ben napıorum nıye yıorum dıe dusunmekten ıstedıgımı alıp gıyememekten bı yere eglenceye gıttıgımzde bnde herkes gıbı gogsumu gere gere ılk dansa yada oyuna nısanlımla berabr cıkmaya cekınmektn cewremdekı herkestn ck guzlsın ama bıraz zayflasan kelımesını duymaktan dha ck sayablecegım seler war kı ablacıgm oyuzden artık ırademe sahp cıkmak zorundaım allaha sukur ıı gıdıorum suan ıns bole dewam ederm aglayasım geldı sımdı

bende iş yerimde yapıyorum deryacığım evde hayatta yapamam apartman çöker hahaha kız bu ip atlama heryeri çalıştırıyor göbeğim bile hamladı düşün yani
bu arada süpersin

bızım ew mustakıl ama ben yne atlayamıorum ıp aslında cok ıstıorum ses cıkar annm kızıo hemn cok abartıosun dıe
bıde ew yıkılır hahahahahhayyyyy

bnde yılbası aksamı bozacagm hayatm okadr da dııl yanı yılda bıkere olsn dımı pazar dıkkat ederm pazrtesı hemn buna baslarz yne berabr yapalm ıı oluo katlmak ısteyn warsa katılır bze aralıksız yaparsak sıkılırz we bozarz bu seklde ıı gıdıorz mesela bnm canm bısı ıstıo haftasonu yıyeceksın dıe dusunuorum snde ole yapıosundr umarım

kusana kadar diyor ya biz öyle yapmadık mesela dün hasrette bende sadece 6 tane patates yedik
bugün yağsız kabak yemeği ve morul salatası yedim 3 öğün
yarın tün gün tavuk yiyeceğim(abartmadan)

bnde tawk yıorum nasıl yaptn canm tawugu sabh sabh zor yedım ama olsn yedım yanı

Ayy canım benim ya. Milletin ağız kokusunu çekmek zor. Allah yardımcın olsun.
aslında işimi seviyorumda suratsız negatif enerji saçan müşteriyi sevmiyorum
kız öyle deme bende ağlarım şimdi..benimde süper gidiyor rejim..forumlarda bide kilo alma yarışması var ya ben 1 haftada 5 kilo alırım onlara bakıyorum alamıyorlar
menülerini okuyun bi ara biz onları yesek obez oluruz.. hayat işte kimi vermekle kimi almakla uğraşıyor

benim aman aman canım bişe istemiyor tatlıyı çok seviyorum yaa beni kilo aldıranda tatlı şeyler yoksa ekmekle falan aram yok.

aa bnde oyleyım canım bana hıc ekmek vermesınler yas pasta yada ıste ne bıleyım tatlı seyler versınler

Hakkınızda hayırlısı olsun iklimacım.
aaa benim kızımın ismi de zeynep bir de beyzası var.

canım çok sağol hayırlısı bakalımm ismimizi mi çaldınızz

bn buraya yazıyorum ya şimdi bana yakın oalanlar gelir herhalde yardıma
bilemiyorum valla nakliye tutacağımız kesinde kızkardeşim çalısıyor görümcemde okul var çoçuğun gelemm diyo iş anama kaldı gelmezse yandım artıkk
aman dert etmiyorum oranın küçük işeri bitene kadar yavaş yavaş bn gecedenn gece ye toparlarım
zaten çoğu eşyam kalıyo halılarım koltuk takımım b. masası yemek masamm kitaplığımm kitaplar ve sandıkta kararsızımm

canım bizlerde neler atlattık :26: şimdiye dönüp baktığımda gözyaşlarıma acırımm bosver ececimm kişi güzelliğiyle ölçülmez güzel ahlakıyla ölçülür eşimi çok beğeniyorum bana göre çok güzel veya yakısıklı bir bayanla konussun hmn kavga çıkarırım o senii beğendiği için konusuyo derimm
oda saçlma hatun der beni beğenen saana kaptırırmıydı der
bu kıskançlıkla iş arkadaşını değiştirtmişimdir oda kendini hiç beğenmez asıl (kilolu olmasan )sen bana göre daha güzelsin bn saann a yakısmamm der
yani anlayacağın güzellik yakısıklılık göreceli kavramdır blki arkadaşına göre o genç çok yakısıklı olabilir
ama onu sende güzel kılan yakısıklığı olamaz sen onu bütün değerlendirirsin oysa
yani takma arkadaşına bu tutumundan rahatsız olduğunu dile getir
kimsenin seni üzmesine izin verme canımm
bana göre de sen çok şirin birisinn

kızlar ben bugün sporumu yapamadım işlerim çok yoğundu hep yoğun olsunda sporumu yaparım yine
kendi cezamı kendim veriyorum bugün ip atlayamadım yarın aralıklarla 500 defa atlıcam

aslıcım korktum ya bu nasıl ceza bn en çok sınav çekiyorumm ama sayısız yorulunca bırakırım ipede kızım dolanıyor diye bıraktım mecbur
birazdan pilates yapıcam

ahh arkadaşımm ahh bnde öle düşünüyorum ya dün eşimin iş arkadaşına çaya giitik 4 aile bir olupp
dün evine gittiğimiz kızlada yenii tanıstık kız bana yaşımı sordu 22 dedim ama kilomdan büyük gösteriyo olabilirim dedimm oda yokk yüzün belli küçük olduğunu gösteriyo dedii
samimi arkadaşımdan biride demezmi biz senle tatile gitiiğimizde 20 yaşındaydın 3 senedir büyümedin mii sen hep yaşını küçültüyormussun demezmi
arkadaşım 89luyum işte diyorumm yok sen yaşını küçültüyosun diyoo
kızı boğasım geldi ya oda 29 yaşında 3. çoçuğa hamile bnde onu sinir edim dedim ama çok öfkelendim
abla kazayla mı oldu isteyerek mi yaptın dedim oda buna bozulduu

eceeeeeee bak beni örnek al hmn bozulma ölee cvp ı nı hak edene ver hemen

isteyerek yaptım dedi ee abla kız daha 1.5 yaşında öteki 3 yaşında birazcık rahat etseydin ya ddimm
oda bn sizin gibi değilim canımm kocam bnii böle sevyor dedii
öldük gülmekten ama
kötü bi akşamdı yani hasretcimm

bızım ew mustakıl ama ben yne atlayamıorum ıp aslında cok ıstıorum ses cıkar annm kızıo hemn cok abartıosun dıe

hasret ev ahşap değilse atla derim veya merdiven varsain çık en iyi enerji bunlarla harcanırmıss

ahsar degl canım ama ne bılım annm anlar merdıwn de war ınıp ckıorum sureklı :))))))))

Ya kızlar bir şey soracağım özellikle Aslıcığım sana.
Benim saçlarım çok dökülüyor evde bakım yapabileceğim ne gibi şeyler önerirsiniz...
Artı saçlarım çok yağlanıyor.

Son düzenleme:

bende evde ip atlarken lambaya takılmıştı ip lamba kırılmıştı

Tamam canım bir de böyle dene bakalım. İnşallah bu yöntem kilo vermeni destekler ve çok güzel kilo verirsin.

inş hep beraber veririz canım cuma günü belli olucak bakalm :)

Kız Allah iyiliğini versin ...

:))

msj 25

merhaba tatlı arkadaşlarım,

bugün 1.5 lt su içtim, 100 ip atladım ,yürüyerek geldim , 4 te yemek yeme işini bitirdim .diğer hareketleri akşam yapacağım.

msj 26

Su içmek güzel de evde olacaksın,haftaya nasip olursa sizin diyeti deneyeceğim . Aslında şok diyetleri yapmayı sevmiyorum , ama kilo veremeyince moralim bozuluyor .en azından gelecek hafta 67 olayım .

msj 27

Şimdilik çıkıyorum , arkadaşımla sinemaya gideceğiz , 5.30 da , gelince hareketlerimi yapar yazarım , sizin yorumları da okurum ...

msj 26

Su içmek güzel de evde olacaksın,haftaya nasip olursa sizin diyeti deneyeceğim . Aslında şok diyetleri yapmayı sevmiyorum , ama kilo veremeyince moralim bozuluyor .en azından gelecek hafta 67 olayım .

deryacıgm bncede yap cok guzl motıwe edıo ınsanı tawsye ederm ıns ylbasına 69 ıle gırecegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…