- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.661
kızlar hastaydım giremedim hiç kusura bakmayın(
menümü yazayım
sabah 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim kepek ekmek
öğlen 5 diyet bisküvi
akşam 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek 2 tane yaprak sarması yedm
spordan geldim şimdi 1.30 saat yaptım
Menün güzel olmuş ablacığım ama o helvayı akşam değil de öğlen yeseymişsin daha da iyi olurmuş.
Sporlar da harika.
Bu hafta bu takımı uçurmamız lazım.
Evet ya Aslıcım sonuçları merakla bekliyorum,ona göre denicemevet biz bu hafta deneyelim bakalım sonuölara göre isterseniz sizde denersiniz arzucuğum.
supersın superız hayatım damla kadr seye uzulme lutfen
Bak terbiyesize merak ettim şimdi,neden ağlattı seni,biz yarın grup olarak gelip onun saçını başını yolalım ister misin....hatunlar bugün okulda bi ara kendimi çok yalnız hissettim...kızın biri moralimi çok bozdu...ağladım ağladım..Sessiz sessiz ağlıyodum..bir şekilde sınıfa gittim..İnanır mısınız ben giderken hepsi gördüler ne halde olduğumu hiçbiri ilgilenmedi..Bi de sonra işlerine gelince soruyolar ne oldu diye üsteliyorlar ben onlara bişey anlatmak zorunda da değilim muhtaçta değilim.Allah bin kere razı olsun sizler varsınız.O kızın ne dediğini falan yazıcam sonra şimdi hiç yazasım yok çıkıcam zaten şimdi..
Canım hakkında hayırlısı olsun,kızın içinde iyi olur güzel yerleşim yeri başakşehir,inşaallah Allah en kısa zamanda ev almayı da nasip eder....Yardım edecek kimse varmı taşınırken,kızın da ufak kolay gelsin...canım yazdıklarını okuyunca bir tebessüm belirdi yüzümde emin olabilirsin
kesin taşınıyoruz kızlar dn akşam eve bakmaya gittik ev küçüçük eşim çok hevesli kiraya çıkmak isteyen ben
donup kaldım resmen ya kızımın oasını kursam koltuklarım sığmıyor koltukları koysam bebek odasının dolabını kuramıyorumm
adii tokiii yapıyon yapıyon da azıcık büyük yapsana neyse gidiyorum yani aman yapamazsamevime gelirim burayıda bos bırakıyorum aklım burda kalıcak hepp
mıı
Süpersin Hasret,bugün meyve güzeli olmuşsun gerçekten deevet 5 gun boyunca degıseck bolesen bnden fazla wermıssın cnm tbrıkler
Canım çok geçmiş olsun menün yine çok güzel....kızlar hastaydım giremedim hiç kusura bakmayın(
menümü yazayım
Deryacım ben bir tane ürün kullanıyorum. Tamamen bitkisel. Kilo vermeye yardımcı ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. Google ''safran çay'' diye yazıp aratırsan çıkıyor. BuNu denemeni tavsiye ederim. Kabızlık diye bir problemin kalmayacak.
Bak bu çayı bende bir araştırsam iyi olacak ,Sağol Betül....
En sonunda gelebildim,bugün çok yoruldum yine...
MENÜME gelince
SABAH 1 simit,peynir,yumurta(kahvaltı da kardeşime davetliydim)
ÖĞLEN 1 paket büsküvi (dışardaydım kızmayın biliyorum olmadı):18:
AKŞAM çorba,yumurtalı ıspanak,hurma
SPOR 45 dk hızlı tempo yürüyüş+temizlik ,cam da sildim.Tabiii bunları büsküviden sonra yaptım
Bol su içtim....En son 8 de yedim artık birşey yemem....
En sonunda gelebildim,bugün çok yoruldum yine...
MENÜME gelince
SABAH 1 simit,peynir,yumurta(kahvaltı da kardeşime davetliydim)
ÖĞLEN 1 paket büsküvi (dışardaydım kızmayın biliyorum olmadı):18:
AKŞAM çorba,yumurtalı ıspanak,hurma
SPOR 45 dk hızlı tempo yürüyüş+temizlik ,cam da sildim.Tabiii bunları büsküviden sonra yaptım
Bol su içtim....En son 8 de yedim artık birşey yemem....
Bak terbiyesize merak ettim şimdi,neden ağlattı seni,biz yarın grup olarak gelip onun saçını başını yolalım ister misin....Boşver insanlara hakettikleri kadar değer ver,en değerli sensin unutma...Biz seni seviyoruz Ececim...
mrb hanımlarbir şey sormak istiyorum. özel diyetisyene değilde hastanelerde ki diyetisyene gitmek istiyorum onlarda mı ücretli oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?