- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.201
07 Ocak 2012 Cumartesi
SABAH:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Şekersiz çay
ARA:
1 kupa karanfilli yeşilçay
ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
1 dilim çavdar ekmeği
AKŞAM:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim çavdar ekmeği
ARA:
1 mandalina
1 elma
2,3 lt su
SPOR:
1 saat koşu bandında yürüyüş (6 km, 460 kcal.)
Sanırım modelle alakalı Deryacığım. Benim koşu bandım Voit. Bir de ben 5 le başlayıp her 100 metrede 1er artırıyorum ve çoğunu altıyla yapıyorum. Ama arada yine 100 metrede bir 6.5a kadar çıktığım oluyor. Ne kadar hızlı yürürsen kalori o kadar fazla harcamış görünüyor ben onu farkettim...msj 12
Maşallah Betülcüm ne güzel başlamışsın , hem de bugünden , hafta sonunu kayıpsız geçirirsen daha başarılı olursun . benim koşu bandım o kadar göstermiyor, acaba
model farkından mı ? ben 4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk da 200 cal gösteriyor.
Ama ben duydum da hadi duymamış olayım...msj 13
günaydın Hasretcim , akşam yedin pastayı , şimdi de yağlar gitsin diye göbek at.Laf aramızda ben de akşam pasta yedim kimseye söyleme
Güzel canım ama diyete tam uymamışsın kısmışsın hep.menum :
sabah 1 dılım kepk ekmegı az peynır salatalık cay
oglen : tawuk yarm dılım k.ekmegı
ara :yesılcay
aksam : corba
Güle güle giy çizmelerini Hasretciğim. Güzel günlerde inşallah.kızlar markfonıden bı cızme sıpars etmıstm bugun geldı bayldım cok guzl
Olmuş olmuş bence menün güzel olmuş.Kızlar ben size menümü yazayım da iyi giden diyetin 4. günü olmuş mu bi karar verin :/Bi kaçamak vardı da
sabah:2 bardak şekersiz çay, 2 dilime yakın ekmek, 1 domates, birazda lor.
ara1: şu kare didoların bir parçası(dün gecee istedi canım ama yemedim sabrettim.Büyük sakatlık çıkmasın diye de yedim)
ara2:mandalina 1 tane.
akşam:1 tabak bol yoğurtlu ıspanak.yarım tabak haşlanmış tavuk+suyu(limonlu), 1 dl. ekmek...
Bence de yeni üye alalım taze kan iyi gelir takıma Ececiğim.Mesaj sayısını yükseltme talebi aldım..Günde 10 mesaj nasıldır?Haftada 60 mesaj dersek sayamayız.Ama günlük 10 dersek hafta da 70 eder.
Yeni üye talebi aldım Selini izne ayırdım.Gelmiyor ki hiç.Aslında en son konuştuğumuzda döneceğini söylemişti.Ama her an gelebilir.Sadece 1 üye alabilirim.Ve sanırım bu da şimdilik yeter...
Evet sana katılıyorum ceza sistemi olsun. İnşallah Selin de iyidir.Kızlar ben diyorum ki kurallarımızı uygulamazsak sonra diğerleri de yok olup gider...Selin bir kaç gün habersiz gelmediği için bir ceza belirlemeliyiz.Biz sonuçta anlayış göstererek haber vermemesine rağmen(telefonlarımı açmıyor.) izine ayırdık.
Benim oyum da Arzu ablaya...Ayrıca bundan sonra her hafta haftanın değerlendirmesini haftasonu yapalım.Ve herkes yapsın.Eğer haftasonu fırsat bulamama ihtimali varsa cumadaan yazabilirler...Ben de yapıcam şimdi bir değerlendirme...Birde bu haftanın üyesi oylamasına bir tek derya katılmış...
Canım ben Amerikan kalp vakfı-2 diyetini yapıyorum. Oradaki listeyi uygulamaya çalışıyorum ama yanlış mı olmuş diyorsun?hayatım menün süper de o akşam yediğin elma ve mandalina bozmuş.Meyveyi akşam yiceksen bile yemekten önce yemelisin...
onun haricinde herşey süper...Tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?