- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.221
selin kimdi nicki neydi çıkaramadımKızlar ben diyorum ki kurallarımızı uygulamazsak sonra diğerleri de yok olup gider...Selin bir kaç gün habersiz gelmediği için bir ceza belirlemeliyiz.Biz sonuçta anlayış göstererek haber vermemesine rağmen(telefonlarımı açmıyor.) izine ayırdık.
Ayrıca bundan sonra her hafta haftanın değerlendirmesini haftasonu yapalım.Ve herkes yapsın.Eğer haftasonu fırsat bulamama ihtimali varsa cumadaan yazabilirler...Ben de yapıcam şimdi bir değerlendirme...Birde bu haftanın üyesi oylamasına bir tek derya katılmış...
Bir ara betülü gördüm topikte ama işi çıktı sanırım...Ben bu haftanın üyesi oylamasında oyumu Hasrete veriyorum.
07 Ocak 2012 Cumartesi
SABAH:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Şekersiz çay
ARA:
1 kupa karanfilli yeşilçay
ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
1 dilim çavdar ekmeği
AKŞAM:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim çavdar ekmeği
ARA:
1 mandalina
1 elma
2,3 lt su
SPOR:
1 saat koşu bandında yürüyüş (6 km, 460 kcal.)
selin kimdi nicki neydi çıkaramadım
harikasın:)
bende bugun alısveriste kendime mont aldım süper gri spor 3 xL olmasaydı daha bi hoşuma gidicektide neyse artıkgüle güle giyim he fiyatı çok uygundu buarada ucuzluk var heryerde
İyi akşamlar arkadaşlar geçmişe bakıp geleyim...
Güle güle giy Nurcancığım. Sırtında paralansın, Mutlu, huzurlu, güzel, sağlıklı günlerin olsun hep inşallah
Canım güle güle ,iyi günlerde kullan....kızlar markfonıden bı cızme sıpars etmıstm bugun geldı bayldım cok guzl
Hatunlar ben geldim..Geçmişi okudum...O değerlendirmeleri yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...Size söz veriyorum bu hafta hem size hem de derslerime ve ygsye zaman ayırıcam :) gerekirse uyumıycam :)
bu arada 7. olmuşuz hatunlar...
Canım tabbi ki ismimi kullanmanda bir sakınca yok,bence öğretmenlik bayan için çok güzel bir meslek Ececim İnşaallah herşey gönlünce olsun....Arzucum(İsmini kullanıyorum ama sorun olmaz herhalde)...
Ama sürekli birileri fikrimi zorla değiştirmeye çalışıyor.Ve ben bu yüzden tarih ya da edebiyat öğretmenliği düşünüyorum şu anda...
Benim oyum da HASRETEHaftanın üyesi oylamasını da bir sonraki hafta içi açık tutalım.Mesela bitirdiğimiz haftanın üyesini cuma günü bildirelim...
ben ce davet et Ececim belki biraz canlanırız....Sevilay listeye girememişti.Sanırım kendini tamamen ygsye adadı.Ama bu kadar hazırlanıyor sınava bence araya diyet sokmasına gerek yok..
Fulya sanırım vazgeçti...
şu an 9 kişiyiz.Ben 2 kişi davet etmeye karar verdim.Taze kan olur takımımıza..
Ben menünü beğendim Betülcüm,ama Ayça kaya nın diyetinde de meyve yemekle birlikte yeniyor...Herhalde doğrusu bu...:44:Ececiğim sen haftanın değerlendirmesini yaza dur ben de menümü yazayım.Herkesten yorum bekliyorum ona göre...
Nasılsın dersen parçalı bulutlu,oğlanla tartıştık yine çok ağır konuşuyor,Hoş geldin Ablacığım. Nasılsın?
bende bugun alısveriste kendime mont aldım süper gri spor 3 xL olmasaydı daha bi hoşuma gidicektide neyse artıkgüle güle giyim he fiyatı çok uygundu buarada ucuzluk var heryerde
Canım benim üzülme boş ver gençler ailelerinin lıymetini anlamıyor gerçekten. Hep anneler derler ya evladın olunca anlarsın. çok doğru insanın evladı olunca anne ve babasına çok farklı bir gözle bakıyor.Ben menünü beğendim Betülcüm,ama Ayça kaya nın diyetinde de meyve yemekle birlikte yeniyor...Herhalde doğrusu bu...:44:
Nasılsın dersen parçalı bulutlu,oğlanla tartıştık yine çok ağır konuşuyor,çok kırgınım...
eyüp canın çamasırları cıktı makinadan alımda asım sonrada vazelin sürüp yatarım eee bakımsız da olmuyor elle catlıyor hemen hadi iyi geceler şirine samanyolu görüşürüz
Haklısın canım,şimdiki nesilden hiç hayır yok çok benciller....Canım benim üzülme boş ver gençler ailelerinin lıymetini anlamıyor gerçekten. Hep anneler derler ya evladın olunca anlarsın. çok doğru insanın evladı olunca anne ve babasına çok farklı bir gözle bakıyor.
[/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?