- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.521
ayyy hosgeldn canımcım
sizleri çok özledim arkadaşlarım belki şuan anlamışsınızdır sizi hep takip ediyorum ama tel yazması zor oluyor. Neyse biraz alistim yazmaya. Yatmaktan sıkıldım ee gelinde şurada iki çift laf edelim
hoşbuldum tatlımcim nasılsın allah kavuştursun sevdiceğin gelmiş gitmiş spora yazılmışsin çok sevindim bundan sonra herşey çok daha kolay olacak göreceksin sporla bu kilolar daha çabuk gidecek
ececim yanlış anlamazsin inşallah sana bi tavsiyede buluncam. ders çalışmayı gece çok geç saatlerde yapıyorsun bana göre mat sınavın ondan kötü geçmiş olabilir gece 3 e kadar ders çalışip sabah erken uyanıp. Okula gidiyorsun ee sabahta düzgün beslenmiyorsun sınavdada kafanın karismasi çok normal. Senin en geç gece 11 de uyuman gerekiyor gündüz okuldan gelip 1 saat uyuduktan sonra ders çalışmani tavsiye ederim. Belki gündüz çalışıp gece gözden geçiriyorsundur ama yinede o saatlere kadar uyanık kalman bana mantikli gelmiyor
yok hasretcim korkma bitlenmezsin banyodan ciktiktan sonra kafan kaşınmiyorsa veya kafa derin yanmıyorsa sorun olmaz. ya o foto sorunu hepimizde oluyor bende kilo aldıktan beri pek resim çekilmiyorum çekilsemde yandan zayıf çıkacak resimler çekilmeye çalışıyorum üzülme bi tanem bende haftaya dönecegim inşallah allahın izniyle temmuz ayında 60 kilo olacağız inşallah
kızlar dısarya cıktıgm zamn special-k alacagm we aksam yemklerımde onu yıyecegm 1 haftada onu deneyelım bakalım deneme tahtasıyım naslolsa
onun tadını hiç sevmedim ben belki sende durum farklı olur dene bakalım
bn unıde kahwltı yapamadıgm uıcın sureklı onu tuketıordum cnm sewıorum yanı tadını smdı cıkp alcm bakalım haftaya
aksam yemklerımde special-k + spor
sonuc ne olacak
yarın kac cıkcam cok merk atıorum + gıbı gelıo bna ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?