Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ececim yanlış anlamazsin inşallah sana bi tavsiyede buluncam. ders çalışmayı gece çok geç saatlerde yapıyorsun bana göre mat sınavın ondan kötü geçmiş olabilir gece 3 e kadar ders çalışip sabah erken uyanıp. Okula gidiyorsun ee sabahta düzgün beslenmiyorsun sınavdada kafanın karismasi çok normal. Senin en geç gece 11 de uyuman gerekiyor gündüz okuldan gelip 1 saat uyuduktan sonra ders çalışmani tavsiye ederim. Belki gündüz çalışıp gece gözden geçiriyorsundur ama yinede o saatlere kadar uyanık kalman bana mantikli gelmiyor

sizleri çok özledim arkadaşlarım belki şuan anlamışsınızdır sizi hep takip ediyorum ama tel yazması zor oluyor. Neyse biraz alistim yazmaya. Yatmaktan sıkıldım ee gelinde şurada iki çift laf edelim

sizleri çok özledim arkadaşlarım belki şuan anlamışsınızdır sizi hep takip ediyorum ama tel yazması zor oluyor. Neyse biraz alistim yazmaya. Yatmaktan sıkıldım ee gelinde şurada iki çift laf edelim

geldım geldım :):):):) canım sey dıcktım ben snaa aklıma gelmısken soluıım bn camterbentıyı sampıanıma karstrdım ama sanırım ck koydum bı zararı olur mu bıtlenmem dımı

hoşbuldum tatlımcim nasılsın allah kavuştursun sevdiceğin gelmiş gitmiş spora yazılmışsin çok sevindim bundan sonra herşey çok daha kolay olacak göreceksin sporla bu kilolar daha çabuk gidecek

ıns aslıcımınan o kadr cok sıkldım bu kılolardan ornegn sewglımle fotograf cektrmekten bıle cekınıorum cırkın cıkcm dıe

bende aynı seylerı solıcktım gecen gun ama unuttm solemeyı ınsan ılk uyandıgında beyın ders calsmaya hazr olurmus gece erken yatıp sabh erken kalkp calısmanı onerırım bn ole yapıodum dogrusu

yok hasretcim korkma bitlenmezsin banyodan ciktiktan sonra kafan kaşınmiyorsa veya kafa derin yanmıyorsa sorun olmaz. ya o foto sorunu hepimizde oluyor bende kilo aldıktan beri pek resim çekilmiyorum çekilsemde yandan zayıf çıkacak resimler çekilmeye çalışıyorum üzülme bi tanem bende haftaya dönecegim inşallah allahın izniyle temmuz ayında 60 kilo olacağız inşallah

ayyy ınsallh ınan okadr ıstıorum kı gazetede okudum ızmırde kızmeslk lısesndekı kızların genelı kıloluymus we pskolojılerı bozlmus tedawı olmaya baslamıslar

kızlar dısarya cıktıgm zamn special-k alacagm we aksam yemklerımde onu yıyecegm 1 haftada onu deneyelım bakalım deneme tahtasıyım naslolsa

selam kızlar klasık kahvaltı ve tostla gecistirdim öğleyi arada yeşilçay içtim bugun fazla hareket yok daha henüz belki daha sonra yürüyüş olabilir

onun tadını hiç sevmedim ben belki sende durum farklı olur dene bakalım

bn unıde kahwltı yapamadıgm uıcın sureklı onu tuketıordum cnm sewıorum yanı tadını smdı cıkp alcm bakalım haftaya
aksam yemklerımde special-k + spor
sonuc ne olacak

menum
sabah : 1 buck dılm cawdr ekmegı (gevrek ) peynır 5 zytın az recel cay
ara : 1 elma 1yesıl cay 2 kucuk mandalına 4 5 tane badem
aksam special-k belkı 1 elma
su
3 lıtre

yarın kac cıkcam cok merk atıorum + gıbı gelıo bna ama

msj 34

merhaba kızlar , yeni eve geldim . okuldan geç çıktım . ödevlere baktım . akşam yazılıları okuyup notları vereceğim . yine yorucu bir gündü.

ayaklarım halen ağrıyor . bir de malum hafta , karnım benden önce gidiyor .yarın galiba ben de + lardayım . ama bu hafta mecburi artış . zaten 200 g vermeden haftalar geçiyor . iyice sinir olmaya başladım .

hasretcim ne zaman spora başlıyorsun canım .bakalım spordan sonra kilolar nasıl gidecek , diyetle birlikte yaparsak daha çok işe yarıyor. yoksa sıkılaşma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…