Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar akşam yemeklerini 7 den önce yiyiyoruz dimi aldıkmı kararı? 7 den sonra sıvı meyve falan olsunda yemek yemeyelim???

msj 32

kızlar iyi geceler hepinize , bugün biraz geç kaldım , malum yazılı haftası , onları okumam gerekiyor. performans ödevleri , bu hafta beni idare edin . çok uğrayamıyorum .

inş haftaya daha aktif olurum .

msj 33

öğlen eve yürüyerek geldim , ama ne tempo , resmen yerlerde süründüm , halen bütün vücudum ağrıyor. akşam da yürüdüm , ayaklarımın üzerinde duramıyorum , çok yorgunum , şimdilik çıkıyorum . inş yarın uğrarım , sizinle sohbet etmeden uyumak istemedim . yazılı kağıtları halen elimde ...

canlarım bir de birşey soracağım malum sürekli forumda değiliz girmediğimiz zamanlarda konuları takip edebilmek için sayfa numaralarından geriye doğrumu okuyorsunuz yada başka bi şekli varmı kaçırıyom ben bazen yardımcı olur musunuz?

ayrıca biraZ önce sporumuda yaptım kızımıda uyuttum öyle oturdum pc başına :)))

betulcum ekledım senı ıns dogru kısıyı eklemısmdır :)))
deryacm canm snada koly gelsn

Ablacığım epey yoğunsun önümüzdeki günlerde... Allah yardımcın olsun...

kızlar akşam yemeklerini 7 den önce yiyiyoruz dimi aldıkmı kararı? 7 den sonra sıvı meyve falan olsunda yemek yemeyelim???
Evet evet, akşam 7 den önce yemeyi bırakalım. Hatta meyve dahi yemeyelim. Yani ben şahsen meyve yemiyorum. O meyvenin şekeri depolanıyormuş. Meyve yiyeceğimize süt içelim.
Deryacığım kolay gelsin canım. Sen branş öğretmenisin sanırım. Yanılıyor muyum?

betulcm kızına bayldımmmmm :))) ck tatlı masllh
Teşekkür ederim Hasretciğim, o senin güzel bakışın. Artı sen de çok güzelsin maşallah.
nasl acım bır bılsenız am yemıcem yemeeeeeeeeeeem
Yememişsindir zaten. Sana inanıyorum. İradeli gelinimiz maşallah...

iim canm sımdı bı guzl kahwltımı yaptm sen nasılsın

Oooo maşallah sen daha kahvaltını yeni mi yaptın?
Benim kahvaltı yaptığımda saat 7 ye geliyordu. Eee sen de evlenince kocana kahvaltı hazırlamak için erken kalkacaksın. Bu günlerin kıymetini bil. hehehe...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız. Bende durum değerlendirmesi yapabilirmiyim eh ehhe dünkü menüleriniz hakkında yorum yapıyorum betül hasret menülerinizi begendim baharcim emziren bi anne olarak menün çok güzel için rahat olsun bu arada ben asli şuan izinliyım. Rezzancim elmali pay dışında herşey çok güzel. Ece ye sabah kahvaltisini herkes demiş zaten. Arzu abla ve derya menülerini yazdilarsada görmedim

Oooo maşallah sen daha kahvaltını yeni mi yaptın?
Benim kahvaltı yaptığımda saat 7 ye geliyordu. Eee sen de evlenince kocana kahvaltı hazırlamak için erken kalkacaksın. Bu günlerin kıymetini bil. hehehe...

bn normlde erken kalkmayı cok sewen bırıyım ama burada erken kalkınca yapck bısı olmuo yetr kı ewleneyım sewdıgıme kahwltı haz<ırlıyayım

ayyy hosgeldn canımcım

rezzancim hastaliğimın bi çok belirtisi var şimdi burda yanlış yönlendirmeyeyım. Saç dokulmesi çarpıntı el titremesi sinirlilik bi kaçı ama bunlar başka hastalıkların belirtiside olabiliyor. Bunu anlamanın çok kolay yolu var Hepinize sağlık ocaginda tiroid testi yaptırmanizi öneririm çünkü tiroidler çok önemli. Hepimiz bişeyler için sağlık ocağına gidiyoruz gittiğinizdede bu testi unutmayın yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…