- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.501
hasret edirneye gelin geliyormuşsun bende kırklareliliyim. benim toprağım oldun çok sevindim 1 yılda edirne de çalıştım. çok sevindim yaaaa forumu okurken gördüm :)))
eet edrneye glın oluorum nerde calsmıstn edrnede :)
postane caddesinde turkcell kurumsal hizmetler vardı. bi iş merkezinde orada çalıştım. canım
Merhaba arkadaşlar,bugün sıkıntılı bir gündü yada ben sıkıntılıyım neyse....Malum döneme giriyorum sinirler yay gibi....Hava da çok kapalı soğuk ve yağmurlu,tam ruh halime göre....Sanırım oruca biraz ara versem iyi olacak,yıprandım bu ara...
Sahura kalkıyorum,akşam çok kaçırıyorum,5 te yiyince de sonra acıkıyorum,metabolizmam zayıflayacak,biraz ara iyi olacak zaten 20 günüm kaldı...yarın arkadaşa davetliyim,cuma kahvaltıya misafirim var,Pazar günü Ayça Kaya nın diyetine başlıyorum,....
Evet evet, akşam 7 den önce yemeyi bırakalım. Hatta meyve dahi yemeyelim. Yani ben şahsen meyve yemiyorum. O meyvenin şekeri depolanıyormuş. Meyve yiyeceğimize süt içelim.kızlar akşam yemeklerini 7 den önce yiyiyoruz dimi aldıkmı kararı? 7 den sonra sıvı meyve falan olsunda yemek yemeyelim???
Deryacığım kolay gelsin canım. Sen branş öğretmenisin sanırım. Yanılıyor muyum?msj 32
kızlar iyi geceler hepinize , bugün biraz geç kaldım , malum yazılı haftası , onları okumam gerekiyor. performans ödevleri , bu hafta beni idare edin . çok uğrayamıyorum .
inş haftaya daha aktif olurum .
Teşekkür ederim Hasretciğim, o senin güzel bakışın. Artı sen de çok güzelsin maşallah.betulcm kızına bayldımmmmm :))) ck tatlı masllh
Yememişsindir zaten. Sana inanıyorum. İradeli gelinimiz maşallah...nasl acım bır bılsenızam yemıcem yemeeeeeeeeeeem
Günaydın Hasretciğim. Nasılsın?
iim canm sımdı bı guzl kahwltımı yaptm sen nasılsın
Oooo maşallah sen daha kahvaltını yeni mi yaptın?
Benim kahvaltı yaptığımda saat 7 ye geliyordu. Eee sen de evlenince kocana kahvaltı hazırlamak için erken kalkacaksın. Bu günlerin kıymetini bil. hehehe...
merhaba kızlar nasılsınız. Bende durum değerlendirmesi yapabilirmiyim eh ehhe dünkü menüleriniz hakkında yorum yapıyorum betül hasret menülerinizi begendim baharcim emziren bi anne olarak menün çok güzel için rahat olsun bu arada ben asli şuan izinliyım. Rezzancim elmali pay dışında herşey çok güzel. Ece ye sabah kahvaltisini herkes demiş zaten. Arzu abla ve derya menülerini yazdilarsada görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?