- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.701
kız dur akşam olmadı daha :)
Birde sen akşam yemeğinden sonra meyve mi yiceksin bakıyım...Akşam yemeğiyle birlikte ye hiç olmazsa...
aksam yemegmı 5 de yıyıp meywemıde 7 yıorum we 7 den sonra agzıma cay we su harıc hıc bısı surmuorum haftaya en az 1 kg gıtmesı gerek
listemizi yazayım da görsün herkes berbat liste nasıl olurmuş :)
5. Takım 238. Etap
seng 62,8/62,7/0,1/%0,15 Baskül değişiminden kaynaklanan 5 kiloluk artış eklenmiştir
hasretttt 71,4/71,7/-0,3/-%0,42
tdgd 68,1/68,9/-0,8/-%1,17
sirine35 69,7/69,5/0,2/%0,29
chosen1234 69,5/69,5/0,0/%0,00
maway 76,5/76/0,5/%0,65
iklimam 71.2/71,2/0,0/%0,00
samanyolu 65/66/-1/-%1,54
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (-%0,26)
haftayada ornek alınack lıste olck ıns
sabah:6 zeytin, 2 küçük poğaça(bildiğiniz yapyağlı aşırı kalorili olanlarından değil) 1 de ayran.
Ara:2 tane grax
öğle 1 tb. etimekli nohut
gerisini bilmiyorum ne olur :)
2 kucuk pogaca olmamıs cnku bz bu zamna kadr hep kndımızı kandırdk yaglı dııl su dııl felan ıste ama sonucunu goruoıruz gtmıo bı turlu kılolar bır dha gormıım sadce sende dııl bu hafta hc bırımz kacamk yapmayalımagır mı oldu
kızlar haftaya epey artisla dönüş yapacağım listede görünen 69.5 şok diyetin sonucuydu sizde biliyorsunuz ki 3 günde giden kilo geri geldi ameliyattan önce 71 küsür düm şuandada annemlerin tartısında 73-74 arası birşeyim yani buda oluyorki en az 4 kiloluk artisla dönüş yapacağım haftaya listemizi sarsacağım için şimdiden çok uzgunum. Ececim keşke beni izne ayırsaydin haftaya döndüğümde 1 haftada 4 kilo almış diye listeyi paylaştığın yer sorun yapmaz inşallah. Pazartesiden itibaren çok ağır olmayacak şekilde diyetime devam edeceğim. Ameliyat olduğum için sağlıklı beslenmem gerekiyor
hasretttt2637954 .!.:canm yetrkı saglıgına kaws hep bareber werırız ıns
inşallah canım ama yine başladığım noktaya döndüm çok zor kilo veriyoruz bırakınca hemen alıyoruz. Hedefim haziran ayına 60 kilo olmak 4 ayda azimle olur inşallah. Toparlanmam lazım 3 aydır burdayım pek değişen birşey you ama suda bir gerçek siz olmasanız çoktan bırakmıştım rejimi iyiki varsınız
birde meraktan bu sabah tartıldım, birde tartıda ne göreyim hiç gitmemiş gerçi 3. günüm sıkı diyette. ama moralim bozuldu motivasyona acayip ihtiyacım var destek istiyommmmmm
off tw ızlemekten yapamıorum spor yada pazrtesı baslıcm ya onn arkdsına sıgınıorum herlde
az once bı arkdsım dıokı sakın spor salonuna gtme bıraknca aynı kılolar gerı alınıo cnku wucudn alısıo harekete snra harektsız kalıo kılolar gerı dıo bnde sasrdım y napcamı
haklısın canım.Aslında bir yandan ygs çalışıp bir yandan da öğrenmeye başlayabilirim.Umarım ona buna uymam da en kısa da başlarım...
rezzancım kilo vermemiş almışsın.Hem deneme haftandı zaten...O yüzden ben seni bu hafta listeye almıyım hem takımın ortalaması daha da düşmesin hem de bu haftaya takıma alışmış olarak tam gazla başla...
birde meraktan bu sabah tartıldım, birde tartıda ne göreyim hiç gitmemiş gerçi 3. günüm sıkı diyette. ama moralim bozuldu motivasyona acayip ihtiyacım var destek istiyommmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?