Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız dur akşam olmadı daha :)
Birde sen akşam yemeğinden sonra meyve mi yiceksin bakıyım...Akşam yemeğiyle birlikte ye hiç olmazsa...

aksam yemegmı 5 de yıyıp meywemıde 7 yıorum we 7 den sonra agzıma cay we su harıc hıc bısı surmuorum haftaya en az 1 kg gıtmesı gerek

off acelem var yaa... çıkmam lazım annem söylenmeye başladı ama kimsede kontrol etmiyor...offf

listemizi yazayım da görsün herkes berbat liste nasıl olurmuş :)

5. Takım 238. Etap

seng 62,8/62,7/0,1/%0,15 Baskül değişiminden kaynaklanan 5 kiloluk artış eklenmiştir
hasretttt 71,4/71,7/-0,3/-%0,42
tdgd 68,1/68,9/-0,8/-%1,17
sirine35 69,7/69,5/0,2/%0,29
chosen1234 69,5/69,5/0,0/%0,00
maway 76,5/76/0,5/%0,65
iklimam 71.2/71,2/0,0/%0,00
samanyolu 65/66/-1/-%1,54

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (-%0,26)

haftayada ornek alınack lıste olck ıns

sabah:6 zeytin, 2 küçük poğaça(bildiğiniz yapyağlı aşırı kalorili olanlarından değil) 1 de ayran.
Ara:2 tane grax
öğle 1 tb. etimekli nohut

gerisini bilmiyorum ne olur :)

2 kucuk pogaca olmamıs cnku bz bu zamna kadr hep kndımızı kandırdk yaglı dııl su dııl felan ıste ama sonucunu goruoıruz gtmıo bı turlu kılolar bır dha gormıım sadce sende dııl bu hafta hc bırımz kacamk yapmayalım agır mı oldu

hayatım tabi ki ağır konuşcaksın...Ama simitte yesem aynı ben normalde sabahları kahvaltı yapamıyorum...Bugün bunada şükrettim.Ama dediğim gibi bunlar öteki poaçalar gibi değil...küçük dediğimde avucumun içini doldurmaz...Ama tabi haklısın...

kızlar haftaya epey artisla dönüş yapacağım listede görünen 69.5 şok diyetin sonucuydu sizde biliyorsunuz ki 3 günde giden kilo geri geldi ameliyattan önce 71 küsür düm şuandada annemlerin tartısında 73-74 arası birşeyim yani buda oluyorki en az 4 kiloluk artisla dönüş yapacağım haftaya listemizi sarsacağım için şimdiden çok uzgunum. Ececim keşke beni izne ayırsaydin haftaya döndüğümde 1 haftada 4 kilo almış diye listeyi paylaştığın yer sorun yapmaz inşallah. Pazartesiden itibaren çok ağır olmayacak şekilde diyetime devam edeceğim. Ameliyat olduğum için sağlıklı beslenmem gerekiyor

canm yetrkı saglıgına kaws hep bareber werırız ıns

hasretttt2637954 .!.:
canm yetrkı saglıgına kaws hep bareber werırız ıns

inşallah canım ama yine başladığım noktaya döndüm çok zor kilo veriyoruz bırakınca hemen alıyoruz. Hedefim haziran ayına 60 kilo olmak 4 ayda azimle olur inşallah. Toparlanmam lazım 3 aydır burdayım pek değişen birşey you ama suda bir gerçek siz olmasanız çoktan bırakmıştım rejimi iyiki varsınız

bnde coktandr burdaım hala gıden bısı yok ıns olur artık

tatlı şeker arkadaşlarım selam hepinize ilk olarak menümü yazayım

sabah
3 dilin kepek ekmeği kızarmış
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
kk beyaz peynir
2,5 kupa şekersiz açık çay

ara
1 kırmızı elma

öğle
1.5 kase tarhana çorbası
2 küçük dilim kepek ekmeği

akşam yemeği yemedim 18:30 gibi yiyeceğim

6 bardak su içtim daha

birde kızlar kondisyon bisikletim var günlük olarak ona bineceğim spor yapmaya biraz üşeniyorum.

birde yazılanları okuyorum siz hepsine aynı anda cevap yazabiliyorsunuz ben yapamıyom o nasıl oluyo canlarım tarif edermisini? tek tek cevap yazmak biraz zor oluyo

birde meraktan bu sabah tartıldım, birde tartıda ne göreyim hiç gitmemiş gerçi 3. günüm sıkı diyette. ama moralim bozuldu motivasyona acayip ihtiyacım var destek istiyommmmmm

birde meraktan bu sabah tartıldım, birde tartıda ne göreyim hiç gitmemiş gerçi 3. günüm sıkı diyette. ama moralim bozuldu motivasyona acayip ihtiyacım var destek istiyommmmmm

kızlar vermişim şimdi cetvele bakınca fark ettim. yarım kilo vermişim amadesteğinizi yinede istiyom.

msj 3

Hasretcim sporu bırakacağın zaman yavaş yavaş bırakacaksın . örneğin miktarını azaltacaksın , vücut yavaş yavaş alışacak , birden kesersen kilolar zamanla geri gelebilir.

spor salonu olmasa bile yürüyüşle devam edersin . ben kendi adıma söyleyeyim , mecburi bir spor salonu olmayınca zayıflayamıyorum . düzenli spor yapmalıyım ,

evde bir sürü spor aleti var ama akşam canım yapmak istemiyor. onun için spor salonuna gitmeyi düşünüyorum . en azından hangi kası ne kadar çalıştırmamız gerektiğini biliriz.

sabah yapsam okuldan önce çok erken kalkmalıyım , 6 gibi . o saattede aşağı kata ses gider . akşam yapsam yine herkesin eve gelip dinlenme zamanı oluyor. 2 gün ip atladım , alt katta avizeler sallandı . kısacası canım spor salonu bana şart ..

Canım takım için nasıl uygunsa, önemli değil haftaya girerim. Ama Kilo almadım ki

msj 4

10 yıl önce spor salonuna gitmiştim .64 ile başladım ve 57 ile bitirdim . o müzik sesi insanı nasıl etkiliyor , kendinizi kaptırıyorsunuz , hem çok sıkı diyet yapmadım , herşeyden yiyordum

abartmadan . çok çabuk kilo veremedim ama çok sıkılaştım .

msj 5

canım , diyete başlayınca vücut korumaya geçiyor heralde . az yiyince " eyvah kıtlık var , ben yenilenleri depo edeyim " diye düşünüyor.onun için dengeli beslenmek çok önemli , yanlış diyetler

vücudumuz için tehlikeli. özellikle senin bebeğin için daha dikkatli olman gerekiyor.zamanla kilo verirsin , her hafta yarım kilo gitse daha ne isterim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…