Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım benim ece de önceki sayfada yazmış dün akşam kalabalıktık bu akşam kimse yok

ehehehheh :)ben şu araştırmalar için vazgeçtim diziden :)

Kızlar benden size bir araştırma konusu...
Bunları araştırıp tartışabilirsiniz de...
Diyette meyveler.
Diyette Badem vb....
tamam canım bakıyom hemen bulduklarımı yazarım

bende kaçarım yapmam gerekenler var...
tamam tatlım görüşürüz öptümmmm

Ekmek yemeseydin keşke cnm. Patates nişastalı, tavuk çorbasında şehriye var. Biraz yüklenmişin akşam.

Teşekkür ederim cnm çok faydalı, mısır kısmını çok sevdim.

İnşallah istediğin bir yeri tutturursun cnm. Allah yardımcınız olsun tüüm sınava girenlerin.

Kızlar giremedim bugün nete fazla Arada girdim okuyayım diye, eşim gel beraber dizi izleyelim dedi. Napıyım gitmesem surat yapcak mecbur izledim.
Seng listeleri nasıl yapıyonuz ya ne zor hiç bişey anlamadım. :26:

Bugün kü menümü yazayım.

Sabah: 2 dilim ekmek ( çavdar ), 1 yumurta, domates, salatalık, yeşillik, peynir az bişey, şekersiz çay
Ara: Türk kahvesi, 1 lokum
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası
Ara: 1 elma,
Akşam: 1 kase yoğurt, 4-5 kaşık kereviz yemeği
2 tane yeşil çay, su miktarını hatırlamıyorum kızlar.

rezzancım tavuk çorbasına şehriye koymadım sadece tavuk etlerini dideledim.yoğurtla unu çırpıp kaynayan suyda ekledim bir taşım kaynattım. (çorbanın tarifinide yazdım bu arada :)))o kadar az yiyiyom ki zil zurna açım şuanda

selam kızlar yürüyüşe gittim akşam üstü yorgundum zaten iyice yoruldum

Ayy pardon o zaman baharcım. Yazık sana cnm. Süt içsene.

selam kızlar yürüyüşe gittim akşam üstü yorgundum zaten iyice yoruldum

Azimli gördüm seni. Sporuda bırakmıyoruz maşallah. Darısı yapamayanların başına.

Baharcığım teşekkürler bilgiler için...

Bence çok güzel bir menü...

GÜNAYDIN,hepinize iyi haftasonları diliyorum
Ben birazdan oğluşu sınava götürücem,sonra gelip ev temizliğine devam...Saat 4 gibi kayınpedere giderim inşaallah,ee akşam 9 gibi siteye girerim ancak..Haber veriyim dedim,kaçtı sanmayın...
Bugün malzemeleri alıcam yarın 3 günlük diyete başlıyorum,,,Bugün ne bulursam yiyim bari....Sağlıcakla kalın....

kızlar günaydın bu sabah diyeti bırakmaya karar verdim. çünkü sütüm azaldı. bebeğim huzursuz oluyo bebeğim herşeyden önemli. gruptan da ayrılmalıyım sizi etkilemek istemem ama ayrılmakta istemiyom iyi bi arkadaşlık kurduk nasılş yapsak ama diyet bitti benim için kızım doymuyor çünkü sütüm kesilirse dayanamam benim yüzünden kızıma bunu yapamam haksızlık.

canım sen iyileşte gerisi kolay...:13:Zaten Hasretle yaptığınız şok diyet sadece su kaybı oldu farkındayız.Artık sağlıklı bir diyet yaparsın....
evet arzu ablacığım sağlıklı bş diyet yapacağım :)

tabiki bebeğin herşeyden önemli.. o zaman sana şöyle bi tavsiyede bulunayım sen normal yeme düzenine devam et ama tatlılardan uzak dur..

tabiki bebeğin herşeyden önemli.. o zaman sana şöyle bi tavsiyede bulunayım sen normal yeme düzenine devam et ama tatlılardan uzak dur..[/QUOTE]

evet arkadaşım haklısın salmayacağım kendimi tabikide akşam yine 7 den sonra yemek yemeyeceğim falan suyumu yine içeceğim sporumu yapacağım yine çok sıkı diyete başlamıştım sonuçta alıyordum ama kızım için bırakıyorum hafif diyet yapacağım tatlıdan hamur işinden tuzdan uzak duracağım yine ama gruptanda gitmek istemiyom bu şartlarda kalabilir miyim acaba

hadi bakalım heyecanla bekliyorum senin 3 günlük dieti:)

canım sende süt arttırıcı şeyler yiyebilirsin birçok arkadaşım o şkelide zayıfladınlar sen tabiki normal diet yapmamalısın
tabiki bebeğin herşeyden önemli.. o zaman sana şöyle bi tavsiyede bulunayım sen normal yeme düzenine devam et ama tatlılardan uzak dur..

evet arkadaşım haklısın salmayacağım kendimi tabikide akşam yine 7 den sonra yemek yemeyeceğim falan suyumu yine içeceğim sporumu yapacağım yine çok sıkı diyete başlamıştım sonuçta alıyordum ama kızım için bırakıyorum hafif diyet yapacağım tatlıdan hamur işinden tuzdan uzak duracağım yine ama gruptanda gitmek istemiyom bu şartlarda kalabilir miyim acaba[/QUOTE]

şekerden uzak dur çok istersen doğal yollardan yiceksin şekeri tahin pekmez boza bu tür şeyler yap bir kısır ye şimdi bak nasıl sütün cogalıcak:)

canım bebeğin daha önemli.Zaten listeye de girmemiştin.Canın istediği zaman gel topiğe sohbet ederiz yine.Senin diyet yapmıyor olman birşey değiştirmez.Bebeğin büyüsün.O zaman kurtulursun kilolarından...
selam kızlar istanbulda kar yağıyor süper:)

aynen yaa süper...

amin canım inş.
Hayatım şimdi ben uzun uzun anlatmazsam rahat edemem ama şimdi pek içimden de gelmiyor.Aslında zor değil.Zevkli.Bir ara anlatırım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…