Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım onu sanırım halledebilirim bir sn.
Canım takım için nasıl uygunsa, önemli değil haftaya girerim. Ama Kilo almadım ki

yanlış görmış falan olabilirim canım kusura bakma :)

canım sanırım aklısın haftada yarım kilo ayda yapar 2 kilo yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım belki zaman geçtikçe daha fazla veririm havalar ısınınca bebişle yürüyüşe gideceğim. bebek arabasına atacağım onu hem o da temiz hava alacak anneside kilo verecek. :)))

canım sen iyileşte gerisi kolay...:13:Zaten Hasretle yaptığınız şok diyet sadece su kaybı oldu farkındayız.Artık sağlıklı bir diyet yaparsın....
birde yazılanları okuyorum siz hepsine aynı anda cevap yazabiliyorsunuz ben yapamıyom o nasıl oluyo canlarım tarif edermisini? tek tek cevap yazmak biraz zor oluyo
Menün çok güzel baharcım,mesajların alındaki alıntı kısmına tıkla,bu şekilde birkaç mesaja tıkladıktan sonra konuya cevap ver e bas,hepsine cevap yazabilirsin...Umarım anlatabilmişimdir,:26:
haftayada ornek alınack lıste olck ıns
Gerçekten Hasretim toparlanmamız şart oldu....Yoksa Ece hepimizi takımdan atacak...:18::18::18:
Doğru diyorsun hepimiz aynı hataları yapıyoruz,bende kurabiyeler küçük demiştim,ama un ve yağı düşünmedim...
kilo Durumlarını hiç begenmedim kızlar
Halimiz berbat,bu hafta kaçamak falan yassssak
evet ya takımımz berbt bu hafta bısıler yapmk gerek:26:
Ben yarın başlıyorum inşaallah...
Ya haklısın ufaklık epey yorar şimdi seni,en zor zamanları...
Aaaa ben de yaş muafiyetinden kurtarırım diye seviniyordumBu hafta sıkı bi,r denetim lazım bize....

tatlım yaaa teşekkür ederim iyi oldu konulara cevap verebileceğim çok tşk ederim hayatım.

akşam yemeğimide yazayım

1 kase tavuk çorbası
2 yk bulgur pilavı
patatesli tavuk yemeği az bişiy
4 dilim kepek ekmeği ama ekmeğin baş kısmı küçük oluyorya onları yedim o da takriben 2 dilim eder su da şimdilik 9 su bardağı
1 bardak daha içeyim 2 lt.

kızlar nerdesiniz yaaa bu akşam erken girdim kimse yazmıyo yaaa özledim sizi erken geldim sizin için muhabbet edelim biraz ece hiç selam da vermiyon

biraz araştırma yapıyorum. arkadaşlar bizim için paylaşmak isterim inşallah faydalı olur bizim için;

Yapılan araştırmalara göre tokluk hissi vererek zayıflamaya yardımcı olan besinleri yiyeceklerden 10 tanesini şunlardır.. Belirlenen açılığŸı bastıran tokluk hissi veren, insanı tok tutan yiyecekler, patates, yumurta, yulaf, fasulye, balık, sebze çorbası, elma, kırmızı et, salata ve patlamış mısır insana en çok tokluk hissi veren besinler arasında yer almaktadır.

Zayıflamaya yardımcı yiyeceklerin kullanım şekilleri ;

Patates
240 kalorilik papates haşlaması yediğŸinde 3 saatten daha uzun süre tok hissedebilirsin. Cips ve patates kızartması için aynı şey geçerli değŸil.

Yumurta
Bilim adamlarını ‘mükemmel proteini’ yumurta uzun süre tok hissettiriyor.

Yulaf
Yulaflı gevrekler en doyurucu kahvaltılık. Protein ve lif bakımından oldukça besleyici. YağŸsız süt veya yoğŸurtla yendiğŸinde sabah tok kalabilirsiniz.

Fasulye
Fasulye yüksek lif oranına sahip. Araştırmalar yüksek lif oranına sahip yiyeceklerin midede daha yavaş öğŸütüldüğŸünü ve tokluk hissinin yemek yedikten sonra çok daha uzun sürdüğŸünü gösteriyor.

Balık
Kalkan ya da kevrek gibi büyük ızagarada pişirilmiş balıklar daha tok hissetmenizi sağŸlıyor.

Çorba
Rejimde olan ve günde 2 kase çorba içenler kilo kaybetmede ve kilosunu korumada başarılılar . Tavuk ve sebze çorbaları uzun süre tok kalmanızı sağŸlayan çorbalar

Elma
Elma sıvı bakımında oldukça yüksek bir meyve. Çok su içeren yiyecekler az kalori içerir. Günde 1 elma sizi sağŸlıklı ve tok tutar

Kırmızı et
Demir ve çinko gibi birçok önemli bileşene sahip protein yuvası kırmızı et yanında yüksek lif oranına sahip pirinç ve bulgur pilavıyla yediğŸinizde bir daha mutfağŸa uğŸramanıza gerek kalmaz.

Salata
Çok az kalori içermesine rağŸmen sizi oldukça tok hissettirir. YemeğŸin başında salata yiyenler yemeyenlere göre daha az kalori alıyor.

Patlamış mısır
Fazla yer kaplıyor olmasına rağŸmen hiç de aşırı bir yiyecek değŸil. Sizi hem oyalar hem de tok tutar.

kızlar bi gelmediniz geldinizde cevap vermeden gittiniz yalnız yalnız duruyom burda gidiyom bende (((

hayatım menün çok iyi maşallah hiç fire vermedin maşallah..
kızlar nerdesiniz yaaa bu akşam erken girdim kimse yazmıyo yaaa özledim sizi erken geldim sizin için muhabbet edelim biraz ece hiç selam da vermiyon

canım kusuruma bakma yaa..Beni şimdi bir hangi üniversite hangi bölüm hangi konular hangi kitaplar vs. telaşı sardı.Bu akşam bunların geniş araştırmasını yapmalıyım...

ececim hakkında hayırlısı inşallah. hangi bölümü istiyon hangi üni. inşallah istediğin olur. ben taaaaa giresunda okudum çok uzaktı.

ececim hakkında hayırlısı inşallah. hangi bölümü istiyon hangi üni. inşallah istediğin olur. ben taaaaa giresunda okudum çok uzaktı.

Ben şimdilik İzmir istiyorum hayatım ama tabi allahım hayırlısını nasip etsin :) Öğretmenlik olur orası olursa da ne öğretmenliği denk gelirse :)tarih sosyal bilgiler edebiyat... :)

Ben şimdilik İzmir istiyorum hayatım ama tabi allahım hayırlısını nasip etsin :) Öğretmenlik olur orası olursa da ne öğretmenliği denk gelirse :)tarih sosyal bilgiler edebiyat... :)

inş. canım hayırlısı en başta. Allah gönlüne göre versin

Canım çok güzel bilgiler emeğine sağlık.Patlamış mısıra bayılırım
BeN Taylan kümeli nin 3 günlük diyetini yapıcam Pazar günü başlıcam,yarın kayınpedere gidicem uygulayamam diye,pazar başlarım,sonra Ayça kaya diyetiyle devam edicem,bilginize

rica ederim canım paylaşıma sevam edeceğim. yazanları zaten hemen hemen uyguluyoruz demekki sonuçlarımız iyi olacak fire vermeden devam edelim.zafer bizim olacak

bende daha isimleri ezberliyemedim. kullanıcı isimleri başka olan arkadaşlarımı unutuyom bi hatırlatır mısın ece bi seninki aklımda.

bende daha isimleri ezberliyemedim. kullanıcı isimleri başka olan arkadaşlarımı unutuyom bi hatırlatır mısın ece bi seninki aklımda.

listeyi editlemek için sizin listeye girişinizi bekliyorum hayatım ben şimdilik eski listeyi vereyim.Rezzanın ismiyle nicki aynı zaten bir tek ikiniz geldiniz takıma..İzinde olanlar var...

Canım ben yazayım Ece çıktı sanırım,valla ben yanıma not aldım unuturum diye
ŞİRİNE Betül
Tgdg Derya
Chosen 1234 Aslı (arkadaşımız ameliyat oldu,haftaya gelecek)
Maway Nurcan
Seng Ece
İklimam İklima (arkadaşımız da taşınıyordu,o da bu hafta gelir sanırım)
Samanyolu Arzu
İnşaallah kimseyi unutmamışımdır.Canım senin adın Bahar di mi,yoksa yanlış mı hatırlıyorum....:44:

Amin canım...Bayağı baktım taban puanlarına ama en uygunu ege üni. ve 9 eylül üni. İzmirde ikiside...Betülcüm girsede bilir mi buraları anlatsa bi...

Canım karar vermek gerçekten zor,inşaallah en doğru kararı verirsin,Benim oğlum da makine mühendisliğini istiyor bakalım,şimdi dersane arayışındayız...Haftasonu deneme sınavları var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…