- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.721
canım onu sanırım halledebilirim bir sn.kızlar haftaya epey artisla dönüş yapacağım listede görünen 69.5 şok diyetin sonucuydu sizde biliyorsunuz ki 3 günde giden kilo geri geldi ameliyattan önce 71 küsür düm şuandada annemlerin tartısında 73-74 arası birşeyim yani buda oluyorki en az 4 kiloluk artisla dönüş yapacağım haftaya listemizi sarsacağım için şimdiden çok uzgunum. Ececim keşke beni izne ayırsaydin haftaya döndüğümde 1 haftada 4 kilo almış diye listeyi paylaştığın yer sorun yapmaz inşallah. Pazartesiden itibaren çok ağır olmayacak şekilde diyetime devam edeceğim. Ameliyat olduğum için sağlıklı beslenmem gerekiyor
Canım takım için nasıl uygunsa, önemli değil haftaya girerim. Ama Kilo almadım ki
msj 5
canım , diyete başlayınca vücut korumaya geçiyor heralde . az yiyince " eyvah kıtlık var , ben yenilenleri depo edeyim " diye düşünüyor.onun için dengeli beslenmek çok önemli , yanlış diyetler
vücudumuz için tehlikeli. özellikle senin bebeğin için daha dikkatli olman gerekiyor.zamanla kilo verirsin , her hafta yarım kilo gitse daha ne isterim .
canım sen iyileşte gerisi kolay...:13:Zaten Hasretle yaptığınız şok diyet sadece su kaybı oldu farkındayız.Artık sağlıklı bir diyet yaparsın....kızlar haftaya epey artisla dönüş yapacağım listede görünen 69.5 şok diyetin sonucuydu sizde biliyorsunuz ki 3 günde giden kilo geri geldi ameliyattan önce 71 küsür düm şuandada annemlerin tartısında 73-74 arası birşeyim yani buda oluyorki en az 4 kiloluk artisla dönüş yapacağım haftaya listemizi sarsacağım için şimdiden çok uzgunum. Ececim keşke beni izne ayırsaydin haftaya döndüğümde 1 haftada 4 kilo almış diye listeyi paylaştığın yer sorun yapmaz inşallah. Pazartesiden itibaren çok ağır olmayacak şekilde diyetime devam edeceğim. Ameliyat olduğum için sağlıklı beslenmem gerekiyor
Menün çok güzel baharcım,mesajların alındaki alıntı kısmına tıkla,bu şekilde birkaç mesaja tıkladıktan sonra konuya cevap ver e bas,hepsine cevap yazabilirsin...Umarım anlatabilmişimdir,:26:birde yazılanları okuyorum siz hepsine aynı anda cevap yazabiliyorsunuz ben yapamıyom o nasıl oluyo canlarım tarif edermisini? tek tek cevap yazmak biraz zor oluyo
Gerçekten Hasretim toparlanmamız şart oldu....Yoksa Ece hepimizi takımdan atacak...:18::18::18:haftayada ornek alınack lıste olck ıns
Doğru diyorsun hepimiz aynı hataları yapıyoruz,bende kurabiyeler küçük demiştim,ama un ve yağı düşünmedim...2 kucuk pogaca olmamıs cnku bz bu zamna kadr hep kndımızı kandırdk yaglı dııl su dııl felan ıste ama sonucunu goruoıruz gtmıo bı turlu kılolar bır dha gormıım sadce sende dııl bu hafta hc bırımz kacamk yapmayalımagır mı oldu
Halimiz berbat,bu hafta kaçamak falan yassssakkilo Durumlarını hiç begenmedim kızlar
Ben yarın başlıyorum inşaallah...evet ya takımımz berbt bu hafta bısıler yapmk gerek:26:
Ya haklısın ufaklık epey yorar şimdi seni,en zor zamanları...
benden bakan filan olmaz:))sporla aram yok hiç evde koşturmaktan yorgun oluyorum.. bi arada yürüyüş oda çıkabilirsem dışarı bu hafta sıra kimde acaba spor bakanı olmak için:)
daha çok gençsiniz Arzu hanım önünüzde yapılcak ve yaşanılcak çok şey var bu haftaya süper başlayalım gitsin bu kilolar artık:))aa öyle şeymi olur biz burda niye varız birbirimize destek olmak için :)
hayatım menün çok iyi maşallah hiç fire vermedin maşallah..akşam yemeğimide yazayım
1 kase tavuk çorbası
2 yk bulgur pilavı
patatesli tavuk yemeği az bişiy
4 dilim kepek ekmeği ama ekmeğin baş kısmı küçük oluyorya onları yedim o da takriben 2 dilim eder su da şimdilik 9 su bardağı
1 bardak daha içeyim 2 lt.
kızlar nerdesiniz yaaa bu akşam erken girdim kimse yazmıyo yaaa özledim sizi erken geldim sizin için muhabbet edelim biraz ece hiç selam da vermiyon
ececim hakkında hayırlısı inşallah. hangi bölümü istiyon hangi üni. inşallah istediğin olur. ben taaaaa giresunda okudum çok uzaktı.
Ben şimdilik İzmir istiyorum hayatım ama tabi allahım hayırlısını nasip etsin :) Öğretmenlik olur orası olursa da ne öğretmenliği denk gelirse :)tarih sosyal bilgiler edebiyat... :)
Canım çok güzel bilgiler emeğine sağlık.biraz araştırma yapıyorum. arkadaşlar bizim için paylaşmak isterim inşallah faydalı olur bizim için;
Yapılan araştırmalara göre tokluk hissi vererek zayıflamaya yardımcı olan besinleri yiyeceklerden 10 tanesini şunlardır.. Belirlenen açılığŸı bastıran tokluk hissi veren, insanı tok tutan yiyecekler, patates, yumurta, yulaf, fasulye, balık, sebze çorbası, elma, kırmızı et, salata ve patlamış mısır insana en çok tokluk hissi veren besinler arasında yer almaktadır.
.
inş. canım hayırlısı en başta. Allah gönlüne göre versin
Canım çok güzel bilgiler emeğine sağlık.Patlamış mısıra bayılırım
BeN Taylan kümeli nin 3 günlük diyetini yapıcam Pazar günü başlıcam,yarın kayınpedere gidicem uygulayamam diye,pazar başlarım,sonra Ayça kaya diyetiyle devam edicem,bilginize
bende daha isimleri ezberliyemedim. kullanıcı isimleri başka olan arkadaşlarımı unutuyom bi hatırlatır mısın ece bi seninki aklımda.
bende daha isimleri ezberliyemedim. kullanıcı isimleri başka olan arkadaşlarımı unutuyom bi hatırlatır mısın ece bi seninki aklımda.
Amin canım...Bayağı baktım taban puanlarına ama en uygunu ege üni. ve 9 eylül üni. İzmirde ikiside...Betülcüm girsede bilir mi buraları anlatsa bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?