- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.881
sen burada ol yeter :)ama baştan diim ben çok dikkat edemem yediğimeee
anniş yemeğini özledim kiiiiiiiiiii
ohhh vallaaaaaaa
hangi il hangi belediye kız bu?
kişi başı mı 200?
ayyy şirinneeeemmmmm
tanıdın dimeeeek beniiiii
iyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor?
yap sen canım ödevini :)kızlar k bakmayın bi yandan ödev yapmaya çalışıyorum daaa
çarşamba son günümdeee
Kızlar ya bu ara motivasyonum sıfır. Nete giremedim de. Kusuruma bakmayın. 2 çocukla yetişmek zor oluyor biraz. Bugün rejimimde güme gitti. Sabah iyiydi, öğlen eh işte, ama akşam cısslarla dolu. Koptum bugün. Ayy yarın sıkmam lazım iyice.
Kaptan bu arada eğer başka varsa alacağın daha aktif biri yerime alabilirsin, söyle darılmam. Evde biraz problemlerim var. Kızlarda rahat bırakmıyor. Ondan giremedim bu sıra.
sen burada ol yeter :)
istanbul eyüp ehehehehe :)
yap sen canım ödevini :)
rezzancım takıma ilk katıldığındaki katkını unutamam.Halledebilirsin belki sorunlarını...
hayatım ben pek bilmem ki senin sütünü ne etkiler filan.Onları arzu nurcan betül falan bilir...Onlarla yaz bence...selam kızlar nasılsınız benim bebiş biraz huysuz giremedim dünde gezmeye falan gittik giremedim nasılsınız beni özlediniz mi? :))))))))))))))
ece bana bi menü yazalımmı?
ayyy kız sen beni ne çok yüceltiyon ööööllleeeeee
deminden beri gecmısı okudum cevap yazıcam net gitti prenses nabıyon özledik seni gelsen takıma nasıl süper olur :)ilk geldiğimde sen vardın seni unutmak mümkünmü:)
Canım ben İstanbul Ümraniyedeyim,geçen bahar ayında 2 ay gidip tatil sebebiyle ara vermiştim,şimdi eylül ayından beri spora gidiyorum,step aerobik:13:
Canım allah hayırlı ömürler versin Eyüp Can a,neden kızarlar ki,yaşgünü kutlamasına mı kızacaklar diye düşünüyorsun..
İnşaallah o günlerde gelecek Hasretim,önce çıtır gelin olup evleneceksin,sonra hamilelikte bol bol kilo aldıktan sonra,bebişinle tekrar gelip bana yardım edin kilo vermek istiyorum diyeceksin.Merak etme biz hep burada olucaz bu gidişle
Aslıcım son aldığın kilolar hemen gider biliyorsun,takma kafana,hareket yaparsan menüyü toparlarsın bence,akşam ekmek yeme artık...
ayyy kız sen beni ne çok yüceltiyon ööööllleeeeee
Ya hasretim işin zor gerçekten,acık ucundan tadarsın ...:13:ben yıne yas pasta yapıorum yoyemıosun ama baskalrına yapıosun ne zor offf offfffffff
Güle güle harca canım,ne iyi olmuş.Eksiklerini alırsın....:79:okul değil belediye dağıttı :) eğitime tam destek...Üni. hazırlanıyoruz ya :) bu 1. taksitiydi :) mayısta yine vercekler :) ehehheeh :)
Ben de akşam yemeğinde kaçırdım canım ya,günüm boşa gitti....Kızlar ya bu ara motivasyonum sıfır. Nete giremedim de. Kusuruma bakmayın. 2 çocukla yetişmek zor oluyor biraz. Bugün rejimimde güme gitti. Sabah iyiydi, öğlen eh işte, ama akşam cısslarla dolu. Koptum bugün. Ayy yarın sıkmam lazım iyice.
Kaptan bu arada eğer başka varsa alacağın daha aktif biri yerime alabilirsin, söyle darılmam. Evde biraz problemlerim var. Kızlarda rahat bırakmıyor. Ondan giremedim bu sıra.
arzucum ben sana bişey sorucam.Ümraniyedeki tiyatro sahnelerini biliyor musun?
Ben belediyeninkine gidiyorum,Çakmakta ..Ben de ataşehirdeyim.
Naitilusun içindeki spor salonuna gidiyorum canım ben de...
selam kızlaaaarrrrrrrr
bugün okulda 200 lira dağıttılar :) o yüzden bugün tüm 12. sınıflar para harcama derdindeydi ehehehehhe :)
arkadaşlarım sinemaya gidecekti hadi dedim ben de geliyim aradağım zaman bulunmazsınız istedikleri film yokmuş vazgeçtiler :) şubatta gidicez.15 tatilde bir gün foruma gitmeyi planlıyoruz dolayısıyla ben bu haftasonuna tiyatroyu çekiyorum eheheheh :)
sosyete pazarına çıkacaktım bir uyku bastırdı ki sormayın çıkamadım :)
Ya hasretim işin zor gerçekten,acık ucundan tadarsın ...:13:
Güle güle harca canım,ne iyi olmuş.Eksiklerini alırsın....:79:
Ben de akşam yemeğinde kaçırdım canım ya,günüm boşa gitti....Canım ya neden sıkıldın,paylaşmak istersen buradayız...:13:
Canım ben burada Ümraniye sahnesine gidiyorum,başka yok ümraniyede
oo zenginiz bakıorum hadi güle güle harca bebemm:) annem gitmiş bugun sosyeteye birgirdinmi sosyeteye cıkamıorsun zaten:)
ıkı catal aldım pastadan herkes cok guzl olms cok guzl olms dedı merk ettm bnde
yk yk bn bundan baska yapmadm amaipin ucunu kaçırdık zaten :) ama ben bugün hiiç kaçamak yapmadım :)
Arkadaşımda bir iyilik yaptı yanımda şimdi ben mantı yapıyorum o yicek ehehehehhehe :)
Ben belediyeninkine gidiyorum,Çakmakta ..
ıkı catal aldım pastadan herkes cok guzl olms cok guzl olms dedı merk ettm bnde
ipin ucunu kaçırdık zaten :) ama ben bugün hiiç kaçamak yapmadım :)
Arkadaşımda bir iyilik yaptı yanımda şimdi ben mantı yapıyorum o yicek ehehehehhehe :)
Ececim şimdi oğluma sordum,ben karşı tarafı pek bilmem,benim büyük oğlanında bilmediği yer yoktur...evet canım çok iyi oldu eheheheh :)
oraya nasıl gidebilirim acaba yaa...off çok karışık oluyor bi de böyle tarif işleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?