- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.901
Memnunum canım haftada 2 gün gidiyorum kayıtta 15 lira alıyorlar,2 ay devam ediyorsun.Ücret çok makul...Diyetolmadan da spor bir işe yaramıyor kiNasıl canım memnun musun?
Ne kadar süredir gidiyorsun bilmiyorum ama spor biraz geç gösterdiği için kendini sinir ediyor beni
:
ehehehhe ben üşenmedim valla yiyor şimdi arkadaşım çok beğendi canım istedi benimde ama yemiycem eheheheh :)Aaaaaa..!
Ne bu akşam akşam pastalar mantılar yaaa...
Öldürecek misiniz beni kızlar.
Valla şimdi üşenmiycem, oturup açıcam mantı
Ececim şimdi oğluma sordum,ben karşı tarafı pek bilmem,benim büyük oğlanında bilmediği yer yoktur...Bana istanbul da yaşadığından emin misin Dedi...
Gaziosmanpaşa daydın di mi
Metrobüse binip Altunizade de ineceksin,oradan ümraniye ye çok minübüs ve otobüs geçer ki en rahat yolu bu
Ya da Mecidiyeköye gelip 522 ye binersin Haldun Alagaş ta inicem dersin.Ümraniye sahnesi hemen yanı...
Memnunum canım haftada 2 gün gidiyorum kayıtta 15 lira alıyorlar,2 ay devam ediyorsun.Ücret çok makul...Diyetolmadan da spor bir işe yaramıyor ki
ehehehhe ben üşenmedim valla yiyor şimdi arkadaşım çok beğendi canım istedi benimde ama yemiycem eheheheh :)
:) ist. oturduğuna emin misin bu iyiymiş :)
hmm tamam canım saol :)
günaydın kızlarrr
Günaydın Nurcan , nasılsın .
Cadım gelmiş benimmmmm
Kuzum nasılsın?
günaydın kızlar ben tkıma öbür hafta dönüş yapacağım daha evime geçmedim.evime dönersem yeme düzenim oturur..zaten ameliyat olduğum için annemler izin vermiyorlar diyete ama kendimce dikkat ediyorum.
günaydın kızlar , nasılsınız.
dün akşam sadece geçmişi okuyabildim . Notları tamamladık . Bugün rahatım .
Canım haftaya başlaman daha iyi olur,biraz kendine gel,gördüğün gibi biz aynıyız,1 ileri 1 geri....günaydın kızlar ben tkıma öbür hafta dönüş yapacağım daha evime geçmedim.evime dönersem yeme düzenim oturur..zaten ameliyat olduğum için annemler izin vermiyorlar diyete ama kendimce dikkat ediyorum.
Ya Hasretim ben de her sabah bugün kaçamak yok diyorum,kendimi sınırladıkça daha kötü oluyor...gunaydın herkese dha smdı uyandm dun gece yemn ederm aclıktan uyuyamadm kalktm agzıma bı kac sey bısıler attm ondan snra uyudum ne zormus bu aclık yawwdedım hasret bı tartıl bakıımm ıı begendım durumları gıdıo azcık azcık dun gece hep dusundum 65 olsam dunyalar bnm olcak haftada 1 kılo olsa eder 5 hafta hadı dıelım 6 hafta yanı artık kesnlkle kacamksız gecrcem gunlerımı we sporda yapcm dun gecede yaptım ıns bole dewam ederm
Hımmmmkoca bir tabak tam donanımlı mantıyı bitirdi.Şu anda karşımda hind. cevizli boza içiyor....yolacam bu kızı ehehehhe :)
Canım öğretmenlerin en yoğun zamanları,yarı tatilde dinlenirsin inşaallah...Aynı şişkinlik bende de var,malum dönem diyorum ama kiloya yansıyacak gibi...Dün Labirent filmini izledik . Gerçekten güzel yapmışlar .
Akşam da misafir vardı. gece çocukların okudukları kitapların isimlerini yazdım . Arzucum sormuştun , ben 5. sınıf öğretmeniyim .
bugün çok yorgun hissediyorum . karnım yine çok şiş . malum , halen bitmedi. cumaya kadar inse bari.
oyyyy ateeeşşliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
sen de mi döndün bakiiiimmmmm
iyiyim nasıl ollaım işte,sömestr ttailine çıktık da bir uğrayayım didiiimmm
çok özledim kilo vermeyi ve tabi ki 5. takımııııııııııııııııııı
Aynen ben de kuşum.
Seni gördüğüme de çok sevindim canımmm:)
5.takımın üyeleri neler yapıyor bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?