Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl canım memnun musun?
Ne kadar süredir gidiyorsun bilmiyorum ama spor biraz geç gösterdiği için kendini sinir ediyor beni

:
Memnunum canım haftada 2 gün gidiyorum kayıtta 15 lira alıyorlar,2 ay devam ediyorsun.Ücret çok makul...Diyetolmadan da spor bir işe yaramıyor ki

Aaaaaa..!
Ne bu akşam akşam pastalar mantılar yaaa...
Öldürecek misiniz beni kızlar.
Valla şimdi üşenmiycem, oturup açıcam mantı
ehehehhe ben üşenmedim valla yiyor şimdi arkadaşım çok beğendi canım istedi benimde ama yemiycem eheheheh :)

:) ist. oturduğuna emin misin bu iyiymiş :)
hmm tamam canım saol :)

Memnunum canım haftada 2 gün gidiyorum kayıtta 15 lira alıyorlar,2 ay devam ediyorsun.Ücret çok makul...Diyetolmadan da spor bir işe yaramıyor ki

Evet canım.
Spor tek başına sıkılaşmayı sağlıyor sadece.
Kilolarda kasa döndüğünde kilolu görünüyoruz.
Kası da eritmek çok zor.
Diyet artı spor olarak gidersek hem sağlıklı zayıflarız hem de vücudumuzda sarkma vs olmaz...

ehehehhe ben üşenmedim valla yiyor şimdi arkadaşım çok beğendi canım istedi benimde ama yemiycem eheheheh :)

:) ist. oturduğuna emin misin bu iyiymiş :)
hmm tamam canım saol :)

Aman da aman
Afiyet olsun bakalım

koca bir tabak tam donanımlı mantıyı bitirdi.Şu anda karşımda hind. cevizli boza içiyor....yolacam bu kızı ehehehhe :)

günaydın kızlar , nasılsınız.
dün akşam sadece geçmişi okuyabildim . Notları tamamladık . Bugün rahatım .

Dün Labirent filmini izledik . Gerçekten güzel yapmışlar .

Akşam da misafir vardı. gece çocukların okudukları kitapların isimlerini yazdım . Arzucum sormuştun , ben 5. sınıf öğretmeniyim .

bugün çok yorgun hissediyorum . karnım yine çok şiş . malum , halen bitmedi. cumaya kadar inse bari.

günaydın kızlar ben tkıma öbür hafta dönüş yapacağım daha evime geçmedim.evime dönersem yeme düzenim oturur..zaten ameliyat olduğum için annemler izin vermiyorlar diyete ama kendimce dikkat ediyorum.

gunaydın herkese dha smdı uyandm dun gece yemn ederm aclıktan uyuyamadm kalktm agzıma bı kac sey bısıler attm ondan snra uyudum ne zormus bu aclık yaww dedım hasret bı tartıl bakıımm ıı begendım durumları gıdıo azcık azcık dun gece hep dusundum 65 olsam dunyalar bnm olcak haftada 1 kılo olsa eder 5 hafta hadı dıelım 6 hafta yanı artık kesnlkle kacamksız gecrcem gunlerımı we sporda yapcm dun gecede yaptım ıns bole dewam ederm

kızlar ya noluo bıze bole neden kımse gelmıo buralara dıer takmlara bakıorum cok aktfler bz neden bu kadr durgnlastk:26::26:

günaydın kızlar ben tkıma öbür hafta dönüş yapacağım daha evime geçmedim.evime dönersem yeme düzenim oturur..zaten ameliyat olduğum için annemler izin vermiyorlar diyete ama kendimce dikkat ediyorum.

aslıcım tamm sen dıyetne haftaya basla ama gel buraya sohbet et bızımle olur mu

günaydın kızlar , nasılsınız.
dün akşam sadece geçmişi okuyabildim . Notları tamamladık . Bugün rahatım .

yoklugun hıssedılıo canm benım tamm artk hep aramzda olursun bıde cuma tatıle gırıo sanırım okllar dha cok katkıda bulunursn

Canım haftaya başlaman daha iyi olur,biraz kendine gel,gördüğün gibi biz aynıyız,1 ileri 1 geri....
Ya Hasretim ben de her sabah bugün kaçamak yok diyorum,kendimi sınırladıkça daha kötü oluyor...Diyet yapıyorum düşüncesi benim daha çok yememe sebep oluyor,şaşırdım kaldım ya....:44:

koca bir tabak tam donanımlı mantıyı bitirdi.Şu anda karşımda hind. cevizli boza içiyor....yolacam bu kızı ehehehhe :)
Hımmmm
mantı ve boza çok severim,ama kaç yıldır bozayı kalorisi fazla diye içmedim,duyanda kalorili şeyleri yemediğimi sanacak...
Arkadaşın zayıf herhalde,şu yiyip yiyip kilo almayanlardan...

Canım öğretmenlerin en yoğun zamanları,yarı tatilde dinlenirsin inşaallah...Aynı şişkinlik bende de var,malum dönem diyorum ama kiloya yansıyacak gibi...

Aynen ben de kuşum.
Seni gördüğüme de çok sevindim canımmm:)

5.takımın üyeleri neler yapıyor bakalım?

canlarım 25 cm kar war burda halada yagıyo cocuklugumu ozluorum bu hawlarda tek derdımz aıleden ızın alıp kar oynamaya gıtmektı cok ıı hatrlıorum kuzenlerım bzde kalıodu eldıwenlerımı kuzenlerım gymıstı bnde corap gıymıstım ellerıme ne kadr da zekıymısım yawcocukluk ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…