- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.921
Aynen ben de kuşum.
Seni gördüğüme de çok sevindim canımmm:)
5.takımın üyeleri neler yapıyor bakalım?
aslıcım tamm sen dıyetne haftaya basla ama gel buraya sohbet et bızımle olur mu
hasretciğim ben buralardayım takip ediyorum sizleri..pek bi ümitsizim senin dediğin gibi biz hiç mezun olamayacakmıyız.. takımımız 1 hafta gaza geliyor kilo veriyoruz sonra fıss diye sönüyoruz sıkıldım bu kilolardan eylülde girdim takıma 4 aydır burdayım değişen bişey yok ama kesinlikle kilo vermem geekiyor önceden çok güzel kilolar verdim yinede verebilirim ama neden olmuyor anlamıyorum çok mu iradesizimtakımada ilk geldiğimde de aralık başı 64 olacağım diyordum veremedim sonra 31 aralıkta 67 olacağım dedim onuda başaramadım.. şimdide diyorum hazirana kadar 60 olacağım hadi yine olamazsam:/ kafam bozuk anlayacağın. çok takıyorum
hasretciğim ben buralardayım takip ediyorum sizleri..pek bi ümitsizim senin dediğin gibi biz hiç mezun olamayacakmıyız.. takımımız 1 hafta gaza geliyor kilo veriyoruz sonra fıss diye sönüyoruz sıkıldım bu kilolardan eylülde girdim takıma 4 aydır burdayım değişen bişey yok ama kesinlikle kilo vermem geekiyor önceden çok güzel kilolar verdim yinede verebilirim ama neden olmuyor anlamıyorum çok mu iradesizimtakımada ilk geldiğimde de aralık başı 64 olacağım diyordum veremedim sonra 31 aralıkta 67 olacağım dedim onuda başaramadım.. şimdide diyorum hazirana kadar 60 olacağım hadi yine olamazsam:/ kafam bozuk anlayacağın. çok takıyorum
sadce sen dııl cnm bende aynı durumdayım yılbasına 70le gırecktm hc ınemıorum 71den gece yatnca dha onmlı dusunmem gerekn seler warkene bn kıloyu dusunuorum bu kadr cıddı yanı durum
yazıyı okuyunca ağlamak istedim resmen ne işimiz var bizim burda bütün iradesizler biraraya gelmişik off eskiden ne 8 kilolar verirdim ben o zamanlar azimliydim şimdi şu halime bak
aslında ben 4 kilo verdim çokta sıkı sıkı bir diet yapmadan ağır ama emin adımlarla ilerlior gibiyim bende bekarken çok daha kolay kilo veriyordum şimdi hep evdeyim gerci evdeyim ama tümgün oturmuyorum işyerinde hep oturuyordum evde oturmaya fırsatım bile olmuyor çoğu gün ama insan dısarı cıkıp gezmek dolasmak motive olmak istior ortam içine sürekli girince daha bir asılıorsun diete
aslında ben 4 kilo verdim çokta sıkı sıkı bir diet yapmadan ağır ama emin adımlarla ilerlior gibiyim bende bekarken çok daha kolay kilo veriyordum şimdi hep evdeyim gerci evdeyim ama tümgün oturmuyorum işyerinde hep oturuyordum evde oturmaya fırsatım bile olmuyor çoğu gün ama insan dısarı cıkıp gezmek dolasmak motive olmak istior ortam içine sürekli girince daha bir asılıorsun diete
ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
sabah:yarım simit 1kk peynir 1 tane küçük meyve suyu
ara:1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı bal
1.5 saat sonra
ara:1 portakal,1mandalina,1havuç
öğlen:ton balıklı salata 1.5 dilim kepek ekmeği
ara:yine süt içeceğim
akşama:yaprak sarma yoğurt salata
(çokmu olmuş sizce?)
bnde yazıorum cnm bnı gecmeyaprak sarma rısklı derım ben
Aslıcım dolmayı çok kaçırmaz ve eksiksiz yersen sorun yok bence menünde,dediğin gibi biraz hareket eklersen süper olacak...Bime gelecek olan bisiklet iyi bence de...Benim oğlum geçen ay eliptic bisiklet aldırdı bana yapamadım ,çok yordu beni,yürüyüş bandı iyi bana...ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
1.5 saat sonra
(çokmu olmuş sizce?)
Ne diyeyim bilemedim şimdi,doğru söylemişsiniz...
yazıyı okuyunca ağlamak istedim resmen ne işimiz var bizim burda bütün iradesizler biraraya gelmişik off eskiden ne 8 kilolar verirdim ben o zamanlar azimliydim şimdi şu halime bak
Menüme gelince canım acayip tatlı çekiyor,hani şöyle midem bulanana kadar yiyesim var...Bu tatlı isteğini durdurmak için bir ilaç vardı,Ender Saraç demişti bir araştırayım onu alıcam...
SABAH 6 kaşık müsli,1 portakal,biraz tahin helvası:18:
ÖĞLEN balık,salata,biraz patates püresi yağsız
ARA 1 ayva,neskafe,1 parça çikolata
AKşam kereviz ve yoğurt yicem
SABAH 1 saat yürüdüm,bol su içiyorum,gece de yeşilçay içicem..
Menümden utanıyorum ama yazmayınca da olmuyor,sadece kendimi kandırıyorum...Ben bir araştırma yapayım,buralardayım...
sen hergün düzenli menünü yazıyorsun canımiyi gidiyorsun.. haklısın riskli ama dünde dedim annem benm için yapmış yemem lazım
ben inceledimde kendi menümü o kadarda kötü gelmedi sağlıklı gözüküyor yinede.. ya hasretcim ben çok acıkıyorum yaww off midem genişledi herhalde..
hıı bu arada şimdiye kadar 2 litre su 1 kupa yeşilçay çtim
ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
1.5 saat sonra
(çokmu olmuş sizce?)
Menüme gelince canım acayip tatlı çekiyor,hani şöyle midem bulanana kadar yiyesim var...Bu tatlı isteğini durdurmak için bir ilaç vardı,Ender Saraç demişti bir araştırayım onu alıcam...
SABAH 6 kaşık müsli,1 portakal,biraz tahin helvası:18:
ÖĞLEN balık,salata,biraz patates püresi yağsız
ARA 1 ayva,neskafe,1 parça çikolata
AKşam kereviz ve yoğurt yicem
SABAH 1 saat yürüdüm,bol su içiyorum,gece de yeşilçay içicem..
Menümden utanıyorum ama yazmayınca da olmuyor,sadece kendimi kandırıyorum...Ben bir araştırma yapayım,buralardayım...
gunaydın herkese dha smdı uyandm dun gece yemn ederm aclıktan uyuyamadm kalktm agzıma bı kac sey bısıler attm ondan snra uyudum ne zormus bu aclık yawwdedım hasret bı tartıl bakıımm ıı begendım durumları gıdıo azcık azcık dun gece hep dusundum 65 olsam dunyalar bnm olcak haftada 1 kılo olsa eder 5 hafta hadı dıelım 6 hafta yanı artık kesnlkle kacamksız gecrcem gunlerımı we sporda yapcm dun gecede yaptım ıns bole dewam ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?