Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim de moralim çok bozuk , benim ömrüm hep zayıflamak istiyorum diyerek mi geçecek , leylek misali...

bir ara 63 kiloydum ve beğenmiyordum .ne bileyim yavaş yavaş 68 lere çıkacağımı. 10-20 kilo verenleri görünce ne kadar iradeli insanlar var diye düşünüyorum .

Adamın biri birşey alıp yiyeceği zaman , sayki yedim , demiş ve parasını saklamış .o para ile cami yaptırmış . şimdi ben de hamur işi ve tatlı yeneceği zaman , yemiş gibi düşün diyeceğim kendi

kendime. şimdiye kadar yedim de ne oldu . hiçbir tat kalmadı bana . lezzeti 1 dk zararı 1 kilo ..

menum sabah: 2 dılım cawdr ekmegı 5 zeytın recel cay 1 kerede salamdan aldım
ara : 1 muz 1 elma 1 form cay
aksam:1 dılım kepek ekmegı az corba 2 3 kasık faslye balık slata
su 2 lıtre sporumuda yapacagım sımdı

ınsallh deryacm ınan bnde cok ıstıorum artk zayflamayı

Canım haklısın neskafe için,ama 1 kupa şekersiz olarak içiyorum,canım çekiyor bu aralar...Ben de o dönemdeyim ama valla böyle kalıcam diye korktum,yarın krom hapını alıcam...

hasretim menün süper,böyle devam tatlım,bu hafta takımda tek kilo veren olacaksın bu gidişle...:78:

of ya o kadar ıstıorum kı bankada calısmayı ya kpss yı kazanmm gerekıo yada torpıl

Slm kızlar, nasılsınız. Of ya iş iş yoruldum bugün. En ağır sporu aslında ev kadınları yapıyorda niee zayıflıyamıyoruz ki?
Bende hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, kuşburnu marmelatı, şekersiz çay, 2 zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Yarım simit, biraz peynir, çay
Akşam: Balık, salata, az ekmek, yalnız tavaydı balık. Az yağda kızarttım. Ne yapayım sevmiyorlar fırında pişeni.
Bu ara hiiç veremedim. Reglimde bitmek bilmiyor. Ayrıca da wc sorunu hat safhada. 2 gündürde tartılmaya korkuyorum. :18:

yersem 1 kgr fazladan cıkıyorum hemen asılıyorum yine diete..

yok çok ideal yemişin ve sağlıklı

portakal dietlerde fazla verilmez şeker oranı yüksektir bazı meyvelere göre tahin helvası çikolata oy oy sen gecen hafta 1 kgr vermıstın sanırım geri almayamı niyetlesin:)kızdıralım seni birazda tatlı isteğin tükensin

tşk canım saba tümer gibi 9 ayda 10 kgr verip zayıflıcam sanırım ben:))
nediim hep aynıyız işte (haklısın
sen bu şekilde beslenip nasıl hala haftada iki kilo filan veremiosun metabolizman filan ağırmı calısıyor senin canım yoksa arada kacamakların oluormu
Canım haklısın neskafe için,ama 1 kupa şekersiz olarak içiyorum,canım çekiyor bu aralar...Ben de o dönemdeyim ama valla böyle kalıcam diye korktum,yarın krom hapını alıcam...

selülit yapıyor kahve cola ama vazgecemiyorum bende:)
ınsallh werırım ıns sızde werrsınız

az yada çok yağ kat o balıklar çekior yağı canım cıks cıks olmamış akşam yemeği sebze yiceksin akşamları:)sonra bak nasıl gidior kilolar dünyanın en zor işi ev hanımlıgı sende iki tane bebekte var ayy cok zor işler hiç bitmez

selam kızlar bugun rahatsızım gece pek uyuyamadım rahat ve bu güne yansıdı yüzüm ve ellerim şişti başım ağrıyor öle işte

sabah klasık kahvaltı
öğle karnıbahar ekmek 1 dilim
ara nescafe şekersiz yeşilçay
akşam 4 ufak köfte 1 dilim ekmek
ara süt içerim yada uyurum bilmiyorumki erken uyusam iyi olucak

heeeeeeeey ben geldim.Bugün sınıfta çok sıkıldık :) ama aslında iyiydi de :) of bilmiyorum bugün kafa karışık.Eve geldim annem bugün benimle oturucaksın dedi mecburen onunla misafirliğe gittim.Ama fazla kaçırmadım da ben kilo aldığımı hissedioyurm.Daha tamam buraya kadar öyle bir sıkıcam ki kendimi de sizi de...Takım haftaya yine birinci olacak.Ama ben bugün çok uykusuzum daha duş alıcam.

bugünde sıfır kaçamak.Misafirliğe rağmen...saolsunlar bana uydurdular birşeyler...haydi canlarım ben kaçar....

Kızlar atv nin yeni dizisi ''son'' u izlediniz mi?
Ben izliyorum da nasıl bir dizi canım o yavvvv çok bilinmeyenli denklem gibi...

Selam kızlar:)
Yine herkes rüyalarda sanırım

Rezzan evde koca bir kavanoz kuşburnu marmelatım var.
Anneannem yapmış getirmiş faydalı diye.
Çok sevdiğim halde yemeye korkuyorum.
Şimdi sen yazınca aklıma geldi.
Çok kalorili değil mi sence?
Yesem ben de güzel güzel kilo yapmaz mı?

Geçmiş olsun kuşum.
Neyin var böyle neden oluyor o şişmeler?

Sıkıldın mı iyi mi oldu karar ver bakalım

Kızlar atv nin yeni dizisi ''son'' u izlediniz mi?
Ben izliyorum da nasıl bir dizi canım o yavvvv çok bilinmeyenli denklem gibi...

Fragmanını gördüm ama izleyemedim.
Konusu tam olarak ne merak ettim şimdi?

Ana yemek göremedim kuşum ben.
Sarmayı diyorsun arada olmalı böyle şeyler.
Tabi o öğlen yemeğin olsaydı daha iyi olrdu ama böyle de sorun yok bence:)

surunuoruz bı kılo weremeyn bım takım herlde hıc mezn olamcz bız buralrdan

Hayır, sakın umutsuzluğa kapılmayın.
İmkansız birşey yoktur.
Sadece sabır lazım.
Bakın ben buradan mezun oldum.
Sizden ne farkım vardı ki?

evdeyiz akşama yemek pişiriorum karnıbahar kocayada bi tencere makarna köfte öle işte şimdi sekersiz kahve zamanım ara verdim az işlere

Ohh mis gibi karnıbahar...
Şu kocalarda diyetimizi zorlaştırmasa ne güzel olurdu.
Ben evde sebze yerken bizimki tatlılar, köfteler, börekler yiyince içten içe köpürüyorum sorma gitsin

yazıyı okuyunca ağlamak istedim resmen ne işimiz var bizim burda bütün iradesizler biraraya gelmişik off eskiden ne 8 kilolar verirdim ben o zamanlar azimliydim şimdi şu halime bak

Ya bak hala umutsuzluk yapıyorsunuz
Böyle yaparsan bırak zayıflamayı daha çok kilo alırsın.
Kafana takma öncelikle ve dayanamadığın yerde abartmadan ye.
Fakat sıkı bir diyete girersen bozarsın mutlaka.
O yüzden abartmadan ye, herşeyden ye.
Formül az yemek canım

Son düzenleme:
tşk ederim derya iyiyim çok şükür.. evet ama ayda 3 kilo versem yada düzenli 2 kilo versem ve almasam yine mutlu olcağım. artık bir an önce sonuç istemiyorum hazirana kadar yolum var en geç temmuz başına kadar vermiş olmak istiyorum yazdan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben bu kiloyla hamiş kalmak istemiyorum
hasretciğim çok az olmuş öğle yemeğide yok tamm bunla kilo verebilirsin ama bünyen zayıf düşer

Ana yemek göremedim kuşum ben.
Sarmayı diyorsun arada olmalı böyle şeyler.
Tabi o öğlen yemeğin olsaydı daha iyi olrdu ama böyle de sorun yok bence:
haklısın canım çalıştığım için ana yemeğim yoktu ton balıklı salatada yemek yerine geçmezmi? sonuçta balık var içinde.
yani ne denk gelirse onu yiyorum yemek yapabilirsem ondan getiriyorum:))
Hayırlı sabahlar hanımlar...
hayırlı sabahlar betülcüğüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…