- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.941
Hasretcim inşallah hep böyle devam edersin.bende yarıyıl tatili ile kendime bir başlangıç yapmayı düşünüyorum . evdeyim , nasip olursa sabah spor yapabilirim. bu hafta çok yoruldum .
notlar , karneler , gezmeler derken bayağı yoruldum . bugün erken uyuyacağım inş. dışarıda çok kar var. tipi şeklinde , göz gözü görmüyor.okuldan yürüyerek geldim . buz gibi her yer.
Arzucum ben de deli gibi tatlı yemek istiyorum . benimki dönemden dolayı heralde nasıl özledim şöyle şerbetli veya pudinkli tatlı olsa .sanki çok sıkı diyet yapıyorum ya .
listen güzel bence , ama nescafe biraz tehlikeli .onun yerine badem , kayısı vb yiyebilirsin . Maden suyunu da öneriyorlar.
menum sabah: 2 dılım cawdr ekmegı 5 zeytın recel cay 1 kerede salamdan aldım
ara : 1 muz 1 elma 1 form cay
aksam:1 dılım kepek ekmegı az corba 2 3 kasık faslye balık slata
su 2 lıtre sporumuda yapacagım sımdı
hasretim menün süper,böyle devam tatlım,bu hafta takımda tek kilo veren olacaksın bu gidişle...:78:
evet canım sen ağır diyet yapmadın şok diyette yapmadın senin giden kiloların şuan yesen bile hemen geri gelmez bak bana giden fazlasıyla geri geldi en iyisi seninki yavaş ama güzel ilerliyorsungezersin sende canım azcık bebişin büyüsün bahar gelsin çıkıp gezmelere gidersiniz
ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
sabah:yarım simit 1kk peynir 1 tane küçük meyve suyu
ara:1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı bal
1.5 saat sonra
ara:1 portakal,1mandalina,1havuç
öğlen:ton balıklı salata 1.5 dilim kepek ekmeği
ara:yine süt içeceğim
akşama:yaprak sarma yoğurt salata
(çokmu olmuş sizce?)
Menüme gelince canım acayip tatlı çekiyor,hani şöyle midem bulanana kadar yiyesim var...Bu tatlı isteğini durdurmak için bir ilaç vardı,Ender Saraç demişti bir araştırayım onu alıcam...
SABAH 6 kaşık müsli,1 portakal,biraz tahin helvası:18:
ÖĞLEN balık,salata,biraz patates püresi yağsız
ARA 1 ayva,neskafe,1 parça çikolata
AKşam kereviz ve yoğurt yicem
SABAH 1 saat yürüdüm,bol su içiyorum,gece de yeşilçay içicem..
Menümden utanıyorum ama yazmayınca da olmuyor,sadece kendimi kandırıyorum...Ben bir araştırma yapayım,buralardayım...
Aslıcım nasılsın , düzeldin mi? sohbetini özlemişiz. diyet yapmıyorum diyorsun ama bence yediklerin diyete çok uygun ve sağlıklı .zaten diyet sağlıklı beslenmek demek .Nurcan düzenli yiyor ve bizden daha çok yol katetti bence . biz bir verip iki alıyoruz. bir an önce sonuç almak istiyoruz.
nediim hep aynıyız iştebenim de moralim çok bozuk , benim ömrüm hep zayıflamak istiyorum diyerek mi geçecek , leylek misali...
bir ara 63 kiloydum ve beğenmiyordum .ne bileyim yavaş yavaş 68 lere çıkacağımı. 10-20 kilo verenleri görünce ne kadar iradeli insanlar var diye düşünüyorum .
Adamın biri birşey alıp yiyeceği zaman , sayki yedim , demiş ve parasını saklamış .o para ile cami yaptırmış . şimdi ben de hamur işi ve tatlı yeneceği zaman , yemiş gibi düşün diyeceğim kendi
kendime. şimdiye kadar yedim de ne oldu . hiçbir tat kalmadı bana . lezzeti 1 dk zararı 1 kilo ..
sen bu şekilde beslenip nasıl hala haftada iki kilo filan veremiosun metabolizman filan ağırmı calısıyor senin canım yoksa arada kacamakların oluormumenum sabah: 2 dılım cawdr ekmegı 5 zeytın recel cay 1 kerede salamdan aldım
Canım haklısın neskafe için,ama 1 kupa şekersiz olarak içiyorum,canım çekiyor bu aralar...Ben de o dönemdeyim ama valla böyle kalıcam diye korktum,yarın krom hapını alıcam...
ınsallh werırım ıns sızde werrsınız
Slm kızlar, nasılsınız. Of ya iş iş yoruldum bugün. En ağır sporu aslında ev kadınları yapıyorda niee zayıflıyamıyoruz ki?
Bende hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, kuşburnu marmelatı, şekersiz çay, 2 zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Yarım simit, biraz peynir, çay
Akşam: Balık, salata, az ekmek, yalnız tavaydı balık.Az yağda kızarttım. Ne yapayım sevmiyorlar fırında pişeni.
Bu ara hiiç veremedim. Reglimde bitmek bilmiyor. Ayrıca da wc sorunu hat safhada. 2 gündürde tartılmaya korkuyorum. :18:
Slm kızlar, nasılsınız. Of ya iş iş yoruldum bugün. En ağır sporu aslında ev kadınları yapıyorda niee zayıflıyamıyoruz ki?
Bende hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, kuşburnu marmelatı, şekersiz çay, 2 zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Yarım simit, biraz peynir, çay
Akşam: Balık, salata, az ekmek, yalnız tavaydı balık.Az yağda kızarttım. Ne yapayım sevmiyorlar fırında pişeni.
Bu ara hiiç veremedim. Reglimde bitmek bilmiyor. Ayrıca da wc sorunu hat safhada. 2 gündürde tartılmaya korkuyorum. :18:
selam kızlar bugun rahatsızım gece pek uyuyamadım rahat ve bu güne yansıdı yüzüm ve ellerim şişti başım ağrıyor öle işte
sabah klasık kahvaltı
öğle karnıbahar ekmek 1 dilim
ara nescafe şekersiz yeşilçay
akşam 4 ufak köfte 1 dilim ekmek
ara süt içerim yada uyurum bilmiyorumki erken uyusam iyi olucak
heeeeeeeey ben geldim.Bugün sınıfta çok sıkıldık :) ama aslında iyiydi de :) of bilmiyorum bugün kafa karışık.Eve geldim annem bugün benimle oturucaksın dedi mecburen onunla misafirliğe gittim.Ama fazla kaçırmadım da ben kilo aldığımı hissedioyurm.Daha tamam buraya kadar öyle bir sıkıcam ki kendimi de sizi de...Takım haftaya yine birinci olacak.Ama ben bugün çok uykusuzum daha duş alıcam.
bugünde sıfır kaçamak.Misafirliğe rağmen...saolsunlar bana uydurdular birşeyler...haydi canlarım ben kaçar....
Kızlar atv nin yeni dizisi ''son'' u izlediniz mi?
Ben izliyorum da nasıl bir dizi canım o yavvvv çok bilinmeyenli denklem gibi...
ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
sabah:yarım simit 1kk peynir 1 tane küçük meyve suyu
ara:1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı bal
1.5 saat sonra
ara:1 portakal,1mandalina,1havuç
öğlen:ton balıklı salata 1.5 dilim kepek ekmeği
ara:yine süt içeceğim
akşama:yaprak sarma yoğurt salata
(çokmu olmuş sizce?)
surunuoruz bı kılo weremeyn bım takım herlde hıc mezn olamcz bız buralrdan
evdeyiz akşama yemek pişiriorum karnıbahar kocayada bi tencere makarna köfte öle işte şimdi sekersiz kahve zamanım ara verdim az işlere
yazıyı okuyunca ağlamak istedim resmen ne işimiz var bizim burda bütün iradesizler biraraya gelmişik off eskiden ne 8 kilolar verirdim ben o zamanlar azimliydim şimdi şu halime bak
Selam kızlar:)
Yine herkes rüyalarda sanırım
Fragmanını gördüm ama izleyemedim.
Konusu tam olarak ne merak ettim şimdi?
Alk slm canım.
Ben buralardayım.
Valla prensesciğim konusu şu demek yanlış olur. Zaten ne anlatacağını da bilemez insan. İzlemeden anlaşılmaz...
tşk ederim derya iyiyim çok şükür.. evet ama ayda 3 kilo versem yada düzenli 2 kilo versem ve almasam yine mutlu olcağım. artık bir an önce sonuç istemiyorum hazirana kadar yolum var en geç temmuz başına kadar vermiş olmak istiyorum yazdan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben bu kiloyla hamiş kalmak istemiyorumAslıcım nasılsın , düzeldin mi? sohbetini özlemişiz. diyet yapmıyorum diyorsun ama bence yediklerin diyete çok uygun ve sağlıklı .zaten diyet sağlıklı beslenmek demek .Nurcan düzenli yiyor ve bizden daha çok yol katetti bence . biz bir verip iki alıyoruz. bir an önce sonuç almak istiyoruz.
hasretciğim çok az olmuş öğle yemeğide yok tamm bunla kilo verebilirsin ama bünyen zayıf düşermenum sabah: 2 dılım cawdr ekmegı 5 zeytın recel cay 1 kerede salamdan aldım
haklısın canım çalıştığım için ana yemeğim yoktu ton balıklı salatada yemek yerine geçmezmi? sonuçta balık var içinde.Ana yemek göremedim kuşum ben.
Sarmayı diyorsun arada olmalı böyle şeyler.
Tabi o öğlen yemeğin olsaydı daha iyi olrdu ama böyle de sorun yok bence:
hayırlı sabahlar betülcüğüm :)Hayırlı sabahlar hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?