Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslıcığım ben seni avatarındaki sarı saçlı kız çocuğundan olsa gerek hep sarı saçlı hayal etmiştim. Saçlarının koyu renk olduğunu görünce çok şasırdım inan ki...

Aslıcığım ben seni avatarındaki sarı saçlı kız çocuğundan olsa gerek hep sarı saçlı hayal etmiştim. Saçlarının koyu renk olduğunu görünce çok şasırdım inan ki...

ilerde çocucum olursa avatarımdaki kıza benzemesini çok isterim tabi allahım herşeyin hayırlısını versin:) sarışın kız çocuklarını seviyorum canım senin cimcimede sarışın maşallah

ilerde çocucum olursa avatarımdaki kıza benzemesini çok isterim tabi allahım herşeyin hayırlısını versin:) sarışın kız çocuklarını seviyorum canım senin cimcimede sarışın maşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşallah hayırlısıyla senin de sarışın bir kızın olur.

Geçmiş olsun kuşum.
Neyin var böyle neden oluyor o şişmeler?

Hayır, sakın umutsuzluğa kapılmayın.
İmkansız birşey yoktur.
Sadece sabır lazım.
Bakın ben buradan mezun oldum.
Sizden ne farkım vardı ki?

Ohh mis gibi karnıbahar...
Şu kocalarda diyetimizi zorlaştırmasa ne güzel olurdu.
Ben evde sebze yerken bizimki tatlılar, köfteler, börekler yiyince içten içe köpürüyorum sorma gitsin

Ya bak hala umutsuzluk yapıyorsunuz
Böyle yaparsan bırak zayıflamayı daha çok kilo alırsın.
Kafana takma öncelikle ve dayanamadığın yerde abartmadan ye.
Fakat sıkı bir diyete girersen bozarsın mutlaka.
O yüzden abartmadan ye, herşeyden ye.
Formül az yemek canım[/QUOTE]

öyle canım napalım arkadaslar umutsuzluga düştümü bizde ister istemez burda etkileniyoruz:)
çok yoruldum dün pek bi dinlenemedim gercı bugunde öyle hep bi koşuşturmaca içinde oluyorum karnıbahar harika olmuş valla :) kocişlerde bizle birlikta az sağlıklı yaşamdan faydalansınlar yoksa onlar hep börek mantı şerbetli tatlı yemek isterler :)

selam kızlar klasık kahvaltı yaptım sabah ve nescafe ıctım 3 diet büskivi yedim özledim sizleri bakıcam bakamıorum bugun yine evi sildim süpürdüm bugun yemek işim yok belki akşama ağdaya filan giderim gitsem iyi olucak:)ama bu karda kıştada üşneiom hatta tirtir titriorum dışarı cıktımmı

inşallah canım bi bakmışın hamişsin:)dieti es geçmişin
ondan sonrada buraya gelip vermem gereken 30 kilom var diye ağlarım ehehehe şimdi en azından 10 kilo.. çok şartlamışım kendimi bi 10 kilo vermeden düşüneemem:) zaten yaz sonu düşünüyoruz tabi allahım nasip ederse bakalım düşündüğümüzdede hemen olacakmı..

afiyet olsun sizin orda ne kadara yapıyorlar ağdayı merak ettim

carsıya gıttım geldm ama dondum tek kelıme ınalmaz sogk we cok kar war cıktıgıma pısman oldum ya
kızlar hıc kacamak yapmıorum gerckten ama bugn tartya cıktm dunkı kılomdan 200 gr almısm bn anlamdım bu ısten bısı ya cok sınırlerım bozk neden bole oluyo anlamıorum

çok az yediğin için metobolizman yavaş çalışıyor olabilir diye düşünüyorum:18:

ececiğim ben 70-79 kilolar arası topiğinede katıldım hem burda hem orda olmam sorun yaratır mı? onlara dedim bizim için sorun olmaz dediler.. ben bizim takım içnde sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede sorayım dedim

Bizim takımda ne kadar sessiz yahu...
Ben olduğum zamanlar siz olmuyorsunuz, sizin olduğunuz zamanlar da ben...
Bir türlü buluşamıyoruz.

evet çok sessiz topiğimiz o katıldığım topik bugün 40 sayfa ilerlemiş siz düşünün nasıl aktifliğini tabi onlar daha fazla kişiler.. kimse yanlış anlamasın ben hepinizi çok seviyorum bu gruptan ayrılmayı düşünmüyorum hem onlarla hem sizlerle diyet yapacağım

Betülcüğüm ben uğradığımda da kimse olmuyor. bu ara yine çok dağıldık . zaten toparlanıp doğru düzgün diyet yapmak çok zor. paylaşım da olmayınca çok kötü oluyoruz.

kızlar bu hafta hiç diyet yapamadım . tatile güveniyorum . karnım çok kötü yine şişti mi yoksa kilo mu alıyorum anlamadım .dikkat edersem almıyorum . diyeti bıraktığım gün aynen kilolar bir günde beni buluyor. bu ne biçim vücut ya . millet yer yer kilo almaz ben biraz bozsam 2 kilo hemen geliyor ve beni kilolu gösteriyor. kendimden nefret ediyorum ...

bıktım artık bundan .... şu spor salonunu da açamadılar gitti . heralde ben 80 kiloya çıkarım ora halen açılmamış olur.

kilo çizelgem de gitti . 80 gündür değişmemişim vay be hiç farketmedim . 68 in altına inemedim ki değişeyim . zaten zorla yapmıştım . yine 1 ay onunla uğraşırım artık.

hayır caım ama umarım paylaşımın etkilenmez...

Canım bence herşeyi dengeli tüketirsek bir sorun olmaz. Zaten çayı, kahveyi şekersiz kullanıyoruz. Hemde ev yapımı ahhh ah. benim ki market ürünü. Çooook seviyorum bayılıyorum. Birde ev yapımı katkısız kuşburnu o kadar çok yararı var ki. 1 kaşık bile olsa yerim ben. Ama tabi diette çokta tecrübem yok. Sana akıl vermiş gibi olmayayım. Yanlışımda varsa affola kızlar.

Aaaa ne tesadüf cnm. Ben diete orda başladım. Hala da oradayım. tabii bu sıralar fırsat bulamıyorum fazla girmiyorum. Bir sorun olmaz cnm. Topikte görüşürüz.

Ağlamak istiyorum , moralim çok bozuk ya ....kabus gibi her an kilo kilo kilo kilo ....offffffffffffffff
Takma o kadar cnm. Gidecek merak etme ama sen azmini koru.

Kızllaaaaaaaarrr bugün süperdiiii. Gerçi bazı yönlerden felaketti. Önce güzel olanı anlatayım. Eski işyerime gittim. Kızım orada okuyor. Toplantıya gittim. her gören ne kadar zayıflamışın dedi. Ayy herhalde 1-2 kiloda bugün gitti. Sevinçten içimin yağları eridi. :119::119:
Kötü olan ise bütün gün başağrısından öldüm. Migrenim mi tuttu ne. 2 tane ilaç içtim anca geçiyor gibi. Birde kızlar annemin doğumgünü vardı, veeee cısssss yedimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…