Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

duzeldım allaha sukur ıns bıdaha da gelmez o dert gerckten ck kotu bn yazmıstm ama buraya yapcm dıe blkı dıkkat etmemıssndır hayatm

yaa bısı sorcam ıstnbulda besıktasa moblya fuarı acılms haberınz war mı
nasıldır acaba moblyalar

toplamda yedıklerımı yazıım acıktkca yedım cnku
3 elma 2 portakal 4 mandlına cok mu sızce:26:
2 fncan yesl cay 1 fıncan form cay 2 lıtre su
20 mekık cok cekmısım demı
yok çok az yemişin canım
İyi akşamlar cnm. bende kaçıyorum kızlar, benimkiler dırdırlanıyor. Aman hepsi bişey söylüyoo. İki laf ettirmiyorlar.

bende kaçar hava soğuk gidim yatım haydi sağlıcakla kalın görüşürük yarın:)

nasılsın deryacm nasıl gıdıo rejım

msj 25

İyiyim hasretcim , sadece tartıya çıkmak istemiyorum . vücudum çok dengesiz oldu , bir fazla gösteriyor , akşam daha az çıkıyor. ne bileyim o zaman da sinirlerim bozuluyor.

yarın da diyete devam . bakalım .cumaya kadar neler değişecek .

Gününüz hayırlı olsun diyetdaşlarım, takımdaşlarım!
Bu gün hepimiz için çok süper bir gün olsun.
Diyetimizi hiiiiç bozmayalım inşallah.
Cuma günü tüm takımlar içinde 1. olalım inşallah.
Bireysel 1. lik de bizim takımımızdan çıksın inşallah.
Rabbim bütün hasta olanlara hayırlı şifalar ihsan eylesin.

Ayyy kızlar son 2-3 gün şiddetli olmak üzere 1 haftadır ölüyorum öksürükten. Ciğerlerim ağzıma gelecek diye korkuyorum o derece düşünün yani.

sütü nesfitle yesen daha iyi olur diye düşünüyorum en azından sabah nesfitle ysen nasıl olur?

ay sende cıss yemişsin
menün güzel arzu abla akşmaki lavaş bozmuş biraz

sende cıss yemişsin bende cıslardan yedim söylersem canınız ister haklısın haftasonu düzen kalmıyor haftaiçi herşeyi vaktinde yiyorum ama haftasonu pazar günü bozuluyor

toplamda yedıklerımı yazıım acıktkca yedım cnku
3 elma 2 portakal 4 mandlına cok mu sızce:26:
2 fncan yesl cay 1 fıncan form cay 2 lıtre su
20 mekık cok cekmısım demı
bunların neresi fazla hasretciğim?
sürekli tartılma derya bence psikolojimiz tartıyı etkiliyor.. bide yeme işini akşam erken bitirmek lazım.. ben dün kaçırdım ama yeme işini akşam 4 buçukta bitirdim..

geçmiş olsun canım.. inşallah 1. oluruz.. ve şu 4 gün bozmak yok diyeti kızlar...

günaydın kızlar herkese güzel bihafta olur inşallah
bugün planladığım menümü yazayım
09:00 1 tane tam tahıllı simit(migrosta satılıyor), 1kibrit kutusu peynir, 3-4 dilim salam
11:30 1 tane portakal
14:00 1 tabak brokoli yemeği,marul ve karalahanalı salata, 1 dilim tahıllı ekmak
16:30 1 bardk süt
19:00 1 kase etli kuru fasülye, yarım kase yoğurt

uyandıktan sonra her 2.5 saatte bişeler yemek gerekiyormuş.. bide saatlü yemek iyi oluyormuş bunu öbür topikten öğrendim bugün için yeme planım bu şekilde

Aslıcığım menün genel olarak güze. Ama benim okuduğuma göre akşam yemeğinde bakliyat yemeği pek tercih etmemek gerekiyormuş. Özellikle de kuru fasulye.

Ben elma diyetine başladım kızlar en az on gün kaçamaksız devam etmek istiyorum inşallah...
Menüm de her gün şöyle olacak...
Kahvaltı: 2 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta. bir kaç zeytin ( bu gün biraz fazla yedim tam 7 tane)
Peynir 1kk kadar ( bu da biraz fazla oldu başlangıç günü yarın azmi dikkat edeceğim. Bu gün yağlı krem peynir yedim...)
Şekersiz çay domates...
sonra her iki saatte bir elma...
Akşam 8 de de en son elmamızı yiyoruz.

ben begendım menunu ıns bozmassın

ooo bole dewam edersk sankı cuma 1.olcz gıbıme gelıo hadı bakalm

Aslıcığım menün genel olarak güze. Ama benim okuduğuma göre akşam yemeğinde bakliyat yemeği pek tercih etmemek gerekiyormuş. Özellikle de kuru fasulye.
haklısın canım ama bakliyat yiyeceğim diye akşamki menüme ekmek koymadım..
dayanabilirsen gzl kilo verirsin elma diyetini bende denedim gerçekten kilo verdiriyor ama yine söyleyeyim motivasyonunuzu kırmak istemem şok diyetleri önermiyrum şok diyetleri hep denedim sonucunda kilo verdim ama geri aldım.

ben begendım menunu ıns bozmassın

yok bozmam canım işten eve gittiğim zaman bozmuyorum ama k.valideme anneme gittiğim zaman oradaki menlere uymak zorunda oluyorum

bu tatilde erken kalkıyorum inş hiç bozulmaz.Cuma günüde öğlen uyumadım.

kahvaltım:1 kepekli etimek.2 kk kadar lor.yarım domates.400 ml şekersiz ıhlamur.çook az pastırma(yağı az olan yerinden) serçe parmağımın yarısı kadar diyim de miktarını bilin.23 çay kaşığı gül reçeli...

inş bugün diğer öğünlerde kaçırmam.Annemle gopa gidicez kart faturasını yatırıcaz.Sigortda işimiz var bir de bana kitap alıcaz...en azından normalden daha hareketli olucam.

Kızlar hepinize kaçamaksız birgün diliyorum. Bu hafta hepimizden en az 1kg. gider inşallah. Hadi bakalım yeşil çay hüppletelim kızlar. Ben daha içemedim. Yapayımda içeyim barim.

Arkadaşlar ben grubunuza yeni katılmak istiyorum. Bu grup işleyişi nedir kim kaptan ve nasıl yapacağız bu olayı benm aslında bölgesel kilom var 60 kilodayım 55 olmak istiyorum. O kadar olmasada 3 kilo hiç olmaz 3 kilo vermek istiyorum. öyle bir bünyem varki kilo size az gibi gelse bile çok belli oluo resmen 65 kilo gibiyim ama aslında 60 kiloyum 55 olsam çok iyi olur. Ben bunun için kendime göre bi diyet yemeği bulamadım. şimdi ben grupta olabilmek için ne yapabilirim ayıca profilinize kilo çizelgesi koyuyosunuz onu nasıl yapıosunuz. Bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim..

Kızlar hepinize kaçamaksız birgün diliyorum. Bu hafta hepimizden en az 1kg. gider inşallah. Hadi bakalım yeşil çay hüppletelim kızlar. Ben daha içemedim. Yapayımda içeyim barim.
ben içtim yeişçayımı sabah 1-2 saat sonrada 2. yi içerim kaçamak yok cumaya kaddr cısslardan uzak duralım

kaptanımız seng o görür ve kuralları söyler..kilo çizelgesini ben kendime zor yaptım sana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olacaktır.. her cuma kilo bildirimine bulunuyoruz burada bol paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz hergün menümüzü yazıyoruz belli yaptığımız diyet yok herkes kendine göre sağlıklı beslenmeye çalışıyor.. vermen gereken kilo azmış umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…