- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.321
bence şöyle yapalım.4 kişi yeni üye alalım.Bir de ben yokken kim müsaitse yapsın listeyi.
arada 10 tane badem, bir küçük mandalina yedim.Akşama kurufasülye ve beyaz lahana dolması var...yanında da bol yoğurt...
ben de şimdi dönem ödevimi yazmaya başlıycamda şeye karar veremedim mavi ve kırmızı kalemle de eklemeler yapsammı yoksa full siyah mı yazsam ders edebiyat olduğu için karar veremedim....
genelde hep durgun:)sen yenimi katıldın hoşgeldin nerdensin istanbulmu
eet yeni geldim ben . teşekkür ederim hoşbulduk. istanbuldan siz nerdensiniz?
kimseler yokyalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Rezzanda bir isyan havası sezdim :)
O kadar kötü durumdayım ki şu an hiçbirinize paylaşım yapmalısın diyemiyorum çünkü hepimiz meşgulüz ve hepimiz aslında bütün fırsatları değerlendiriyoruz.Hiç aynı anda toplanamıyoruz.Dahası toplansakta konuşacak bir şey bulamıyoruz.Ben dönem ödevim için hazırlıklara başlıyorum kırtasiyeye çıkmalıyım.Bugün başlamazsam uzun uzun düşünür birşeyler bulmaya çalışırım.Eğer takımdan memnun olmayan varsa lütfen bildirsin ve ya kurtulmayı seçsin ya kurtarmayı.Ben kurallara belki motive olur diye haftanın üyesi uygulamasını koydum oylamaya katılan en son evveli hafta 2 kişiydi.Ben ilgilenemiyorum görevimi yapamıyorum artık bunu biliyorum ve kabullendim eğer varsa aranızdan kaptan olurum diyen buyursun.Ben takımdan ayrılıcam bu görevi devrettikten sonra.
ya da hepimiz (takımda kalmak isteyenler) bir olup öyle ya da böyle çıkıcaz bu bataklıktan.
söyliyim ben sizden kopmak istediğim için değil görevimi yapamadığım için ayrılıcam takımdan.Şu anda tek sorun kaptanlığı kime vericem.
Canım çok geçmiş olsun. Ayy inşallah çıkmaz ya. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar,dün giremedim kusura bakmayın,henüz geçmişi okumadım,neler yazdınız bilmiyorum,
Oğlum hastalandı,sarılıktan şüpheleniyorlar,bir sürü tahlil yapıldı,sonuçları yarın alıcaz,moralim çok bozuk,sarılık aşılarını yaptırmıştım aslında :44:inşaallah yanlış teşhistir...iştahsızlık,yorgunluk,bulantı,başağrısı var,gözleri de sararmış biraz....İşte durum bu...geçmişi okuyup geleyim,bakiim yokluğumu farkettiniz mi?
Canım sağol,her günüm yoğun geçiyor di mi,valla tatili iple çekiyordum uyurum dinlenirim diye...İnşaallah oğlumda önemli birşey çıkmaz çok huzursuzum,yarın bir sonuçları alsam rahatlasam ,bu arada mide bulantısı hala devam....merhaba ablacığım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz sen içini ferah tut.. ben farkettim ama sen yoğun olduğundan işlerin vardır diye düşünmüştüm yoksa aklımızdasın
Sağol canım....hayatım ben pek ilgilenemiyorum zaten takımla.Geçmiş olsun bu arada inş kötü bir şey çıkmaz...
nerdesin iki saattir tekim burda ya gittim baska takımlara yazıom bi baktım 70 79 arasındaki konudasınaaaa bz neyz burada
Ececim ben isyan etmiyorum sana. İsyan vardı ama msjda sana değil. benim evdeki ortamıma. Ayrıntılı yazmıştım zaten. Yanlış anlamana üzüldüm. Ben seni merak ettiğim için yazdım. Ayrıca da bak sende bırakayım diyorsun takımı. Bence ayrılma. Ama derslerin şu durumda daha önemli. Burası da çok vakit isteyen bir yer. Vakit ve emek. Çok emek vermişin ben yoktum ama arkadaşlar öyle diyor. Kaptanlık zor iş. Sen bilirsin en doğrusunu. Bence bırakma herkes birbirini idare eder. Bende listede olmasam da sizlere muhabbet açısından yardım ederim kızlar. Bende sizleri çok sevdim. Beni de aranıza aldığınız için, çok sıcak davrandığınız için teşekkür ederim kızlar.
Canım çok geçmiş olsun. Ayy inşallah çıkmaz ya. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
nerdesin iki saattir tekim burda ya gittim baska takımlara yazıom bi baktım 70 79 arasındaki konudasınee napıon ne var ne yok
nurcancm bz gazıosmnpasadn ew kıralamk ıstıoruz nasl orada kıralr bılgn wardır ıns
İnşaallah Nurcanım bütün sarılık aşılarını yaptırmıştım,yine de huzursuzum,sonuçlar çıksa rahatlıcamrezzan arzum naber?
arzum sıkma canını insallah bişi cıkmaz kuzunda
Biz de seni sevdik Rezzanım,listede olmanı ben istiyorum şahsen..Çoğumuz evli,çocuklarımız,sorumluluklarımız var,girebildiğimiz kadar paylaşım yapıyoruz,sorun yok bence...
İyi dileklerin için teşekkür ederim,bu aralar oğlum zayıfladı,iştahı azaldı,şimdi de bulantı çıktı...Başı ağrıyor,dönüyor uzun zamandır,sınavları yüzünden doktora gidememiştik,lise 3 olduğu için çok yoğun...
Bugün tek sevindirici olay girdiği dersane sınavında 550 kişi arasında 15. olmuşÇok sevindim.İyi bir indirim kazandı... Allahım daim etsin inşaallah...
ii cnm sen nasılsn gecn senedn berı gymedıgm kabanımı gydm cok bol geldı ck mutlu oldm
ii cnm sen nasılsn gecn senedn berı gymedıgm kabanımı gydm cok bol geldı ck mutlu oldm
nurcancm bz gazıosmnpasadn ew kıralamk ıstıoruz nasl orada kıralr bılgn wardır ıns
gelin bizim apartmanda boş kiralık var:) 600 700 gibi ama eski evler yani 15 yıllık filan yeniler sıfırlar cok pahalı burda 700 den baslıolar canım tam gop merkez olmaz yakın yerlerde 600 filan bulunur güzel bişi ahh ne aradık ev ne aradık biz sizi cok iyi anlıoz yani suanda:)
ahh ahh bnmde cocuklarım olup bole mutlu ederlermıkı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?