Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence şöyle yapalım.4 kişi yeni üye alalım.Bir de ben yokken kim müsaitse yapsın listeyi.

arada 10 tane badem, bir küçük mandalina yedim.Akşama kurufasülye ve beyaz lahana dolması var...yanında da bol yoğurt...

ben de şimdi dönem ödevimi yazmaya başlıycamda şeye karar veremedim mavi ve kırmızı kalemle de eklemeler yapsammı yoksa full siyah mı yazsam ders edebiyat olduğu için karar veremedim....

yazma mavi ve kırmızıyla sadece siyah kalemle yaz canım

Ececim ben isyan etmiyorum sana. İsyan vardı ama msjda sana değil. benim evdeki ortamıma. Ayrıntılı yazmıştım zaten. Yanlış anlamana üzüldüm. Ben seni merak ettiğim için yazdım. Ayrıca da bak sende bırakayım diyorsun takımı. Bence ayrılma. Ama derslerin şu durumda daha önemli. Burası da çok vakit isteyen bir yer. Vakit ve emek. Çok emek vermişin ben yoktum ama arkadaşlar öyle diyor. Kaptanlık zor iş. Sen bilirsin en doğrusunu. Bence bırakma herkes birbirini idare eder. Bende listede olmasam da sizlere muhabbet açısından yardım ederim kızlar. Bende sizleri çok sevdim. Beni de aranıza aldığınız için, çok sıcak davrandığınız için teşekkür ederim kızlar.

Canım çok geçmiş olsun. Ayy inşallah çıkmaz ya. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım sağol,her günüm yoğun geçiyor di mi,valla tatili iple çekiyordum uyurum dinlenirim diye...İnşaallah oğlumda önemli birşey çıkmaz çok huzursuzum,yarın bir sonuçları alsam rahatlasam ,bu arada mide bulantısı hala devam....

hayatım ben pek ilgilenemiyorum zaten takımla.Geçmiş olsun bu arada inş kötü bir şey çıkmaz...
Sağol canım....

nurcancm bz gazıosmnpasadn ew kıralamk ıstıoruz nasl orada kıralr bılgn wardır ıns

Biz de seni sevdik Rezzanım,listede olmanı ben istiyorum şahsen..Çoğumuz evli,çocuklarımız,sorumluluklarımız var,girebildiğimiz kadar paylaşım yapıyoruz,sorun yok bence...
İyi dileklerin için teşekkür ederim,bu aralar oğlum zayıfladı,iştahı azaldı,şimdi de bulantı çıktı...Başı ağrıyor,dönüyor uzun zamandır,sınavları yüzünden doktora gidememiştik,lise 3 olduğu için çok yoğun...
Bugün tek sevindirici olay girdiği dersane sınavında 550 kişi arasında 15. olmuşÇok sevindim.İyi bir indirim kazandı...Allahım daim etsin inşaallah...

nurcancm bz gazıosmnpasadn ew kıralamk ıstıoruz nasl orada kıralr bılgn wardır ıns

gelin bizim apartmanda boş kiralık var:) 600 700 gibi ama eski evler yani 15 yıllık filan yeniler sıfırlar cok pahalı burda 700 den baslıolar canım tam gop merkez olmaz yakın yerlerde 600 filan bulunur güzel bişi ahh ne aradık ev ne aradık biz sizi cok iyi anlıoz yani suanda:)

ahh ahh bnmde cocuklarım olup bole mutlu ederlermıkı benı

artık her aksam hanı su belıne feln takıosun tıtrıoya bı kemerler war ole adını blmıorum onu kullncam spor yapcm arkasndan o yararı dokunur mu acaba bılgınız warmı

ii cnm sen nasılsn gecn senedn berı gymedıgm kabanımı gydm cok bol geldı ck mutlu oldm

ay demin konuda okudum bişi yazamadım buraya geldim kız cok mutlu oldum valla helal olsun ayy heyecanlandım inş bende görürüm o günleri:) valla insan eskilerin içine gircegi için bu kadar mutlu olur yani:)

hemn geleyım nısanlm eskı ewde oturmm dıo otogarda muhasenede calısıo bzde otogara yakn bıerler ıstıoruz ck zor gerckten hergun netten ew arıorz offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…